Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yok kız el almaya değil eli para ile veriyorlar canım benim kadın sadece benimle görüşmek istemiş

ben 1.aşama aldım işte....sona çalışmaları tamamlayıp 2.aşama alacaktım ama,araya bir sürü şey girdi....çalışmaları bile bitirmedim....tanıdıksa bedavadan da verir tatlım.....

yarın sabah gidiyorum dr ye inşallah kalp atışlarını duyarız babasıda ilk kez gelicek çok heyecanlıyız

yarın sabah gidiyorum dr ye inşallah kalp atışlarını duyarız babasıda ilk kez gelicek çok heyecanlıyız

canım hayırlısıı olsun ne tatlı heycanlar bunlar canım elif kalp atışını duydu darsıı senin başına hepinize sağlıklı hamillekler tuğbacığımında duyacağız kalp atışlarını

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy içim gitti ne güzel rabbim sen büyüksün pıt pıt pıt ne büyük bir mucize darısı bizlerinde başına inşallah

hani ilk heyecanya o an bizim içinde dua et ne olur

allahım işinizi gücünüzü kolayu eylesin. güzel haberlerle dönün inşallah

ben 1.aşama aldım işte....sona çalışmaları tamamlayıp 2.aşama alacaktım ama,araya bir sürü şey girdi....çalışmaları bile bitirmedim....tanıdıksa bedavadan da verir tatlım.....

hadi ya 1.aşamayı ankaradamı aldın sen. devam etmeyi düşünüyormusun

canımm inşallah elif gibi ve tüm anneler yaşasın bu duyguyu

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy içim gitti ne güzel rabbim sen büyüksün pıt pıt pıt ne büyük bir mucize darısı bizlerinde başına inşallah

hani ilk heyecanya o an bizim içinde dua et ne olur

etmem mi seldacım her zaman aklımdasınız isimleriniz nicleriniz tek tek dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…