hadi canım...el alıcan yani sen de.....al al..ama sıkı çalış....ne kadar çalışırsan o kadar işine yarar.....
yok kız el almaya değil eli para ile veriyorlar canım benim kadın sadece benimle görüşmek istemiş
para deme hayat bizepara deme deme
yok kız el almaya değil eli para ile veriyorlar canım benim kadın sadece benimle görüşmek istemiş
selda kız gelen giden varmı bacım ....
pardonnnnnnnn biri paradanmı bahsettii inanmıyorummm
yok yok yarın gelir herhalde beklemedeyim
gözlerin açıldı para görünce:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:
pardonnnnnnnn biri paradanmı bahsettii inanmıyorummm
yok yok yarın gelir herhalde beklemedeyim
para deme hayat bizepara deme deme
valla dmeedim..valla ben bişey demedim....
hele para hiiiççç demedim...
yarın sabah gidiyorum dr ye inşallah kalp atışlarını duyarız babasıda ilk kez gelicek çok heyecanlıyız
yarın sabah gidiyorum dr ye inşallah kalp atışlarını duyarız babasıda ilk kez gelicek çok heyecanlıyız
canım hayırlısıı olsun ne tatlı heycanlar bunlar canım elif kalp atışını duydu darsıı senin başına hepinize sağlıklı hamillekler tuğbacığımında duyacağız kalp atışlarını
ay yirim sizi ben yirim
hadi hayırlısı canım..çok heyecanlı....pıt pıt....miniş kalbini dinliyceksiniz demek ki.....sonra da yavaş yavaş,başlar büyümeye....
hayırlı haberlerle gel cnm
ben 1.aşama aldım işte....sona çalışmaları tamamlayıp 2.aşama alacaktım ama,araya bir sürü şey girdi....çalışmaları bile bitirmedim....tanıdıksa bedavadan da verir tatlım.....
canım hayırlısıı olsun ne tatlı heycanlar bunlar canım elif kalp atışını duydu darsıı senin başına hepinize sağlıklı hamillekler tuğbacığımında duyacağız kalp atışlarını
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy içim gitti ne güzel rabbim sen büyüksün pıt pıt pıt ne büyük bir mucize darısı bizlerinde başına inşallah
hani ilk heyecanya o an bizim içinde dua et ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?