serpilim onlara da versin tabii.....ama dedğin gibi,ben de hep diyorum,onların önünde uzun yıllar var....önce sana versin canım....
kimse de buna alınmaz gücenmez zaten.....öpüyorum seni.....şubat için bütün enerjim seninle.....sakın unutma....ne olur bilmem ama,olsun diye yoğunlaşıcam,çok çok hem de......
oky canımmm unutmam yazdım
tühhhhhh keşki toplu msj yapsaydın ama fatoş bana yazar önemli değil öğreirim ben sen merak etme
aman ben yine duygusallaştımmmmmmm yraın güzel haberini bekşliyor olacğız burad ssabırla
canım bende ilk defa şubat içöin kendime istiyorum yukarda rabbim biliyorya yıllarca kzılara istedim ilk defa bu kadr çok kendime istiyorummm biyolojik saatim korkutuyor
kızlar..allah kabul etsin..dualar yine çok güzeldi.....
ben bugün çok hastayım...sinüzit,burun akıntısı,boğaz falannnn...
ve bugün de evlilik yıldönümümüzzzz...ne güzel di mi.....
tatlım o biyolojik saat korkusu bende de var merak etme.....ama ne kadar çok istersek,ne kadar canı gönülden istersek,hiç korkuya kapılmadan,bir ana bile olsun,ya olmazsa düşüncesi olmadan istersek,inanıyorum yaklaşıız bu gerçeğe......insanlar 50 yaşında doğuruyolar......biz de doğururuz serpilim..merak etme sen...olmadı tüp bebek var yani...napalım.....
cibelderoğlu ayy nicine seninn kuuz hg demek temzilk yaptın keşke yapmasydın neyse yapmışsın hanii haftsonu yapabilrdin canımm bizler iyiiz nihali yarın bekleyecğiz
kumsal iyii bekliyoruz kumsalıda cnmm
tatlım o biyolojik saat korkusu bende de var merak etme.....ama ne kadar çok istersek,ne kadar canı gönülden istersek,hiç korkuya kapılmadan,bir ana bile olsun,ya olmazsa düşüncesi olmadan istersek,inanıyorum yaklaşıız bu gerçeğe......insanlar 50 yaşında doğuruyolar......biz de doğururuz serpilim..merak etme sen...olmadı tüp bebek var yani...napalım.....
allahım herkez guzel haberle gelsın neguzel valla bana çok morel oldu burdakı hamışler allahım isteyen sana bana herkeze nasip etsın çok istıorum
sağol teyzesi inşallah sağlıklı haberini alırız rabbım en kısa zamanda sizlere yaşatsın
mucuzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxherkese ii akşamlar ii bir haftasonu geçirin tamam mı
ben haftasonu giremem nete pazartesi görüşürüz
yarın sabah gidiyorum dr ye inşallah kalp atışlarını duyarız babasıda ilk kez gelicek çok heyecanlıyız
nazemir canım ne zamn regl oldun geçen ay kaçıncı gündesin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?