Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım bende ilk defa şubat içöin kendime istiyorum yukarda rabbim biliyorya yıllarca kzılara istedim ilk defa bu kadr çok kendime istiyorummm biyolojik saatim korkutuyor

cibelderoğlu ayy nicine seninn kuuz hg demek temzilk yaptın keşke yapmasydın neyse yapmışsın hanii haftsonu yapabilrdin canımm bizler iyiiz nihali yarın bekleyecğiz
kumsal iyii bekliyoruz kumsalıda cnmm

canım bende ilk defa şubat içöin kendime istiyorum yukarda rabbim biliyorya yıllarca kzılara istedim ilk defa bu kadr çok kendime istiyorummm biyolojik saatim korkutuyor

tatlım o biyolojik saat korkusu bende de var merak etme.....ama ne kadar çok istersek,ne kadar canı gönülden istersek,hiç korkuya kapılmadan,bir ana bile olsun,ya olmazsa düşüncesi olmadan istersek,inanıyorum yaklaşıız bu gerçeğe......insanlar 50 yaşında doğuruyolar......biz de doğururuz serpilim..merak etme sen...olmadı tüp bebek var yani...napalım.....

kızlar..allah kabul etsin..dualar yine çok güzeldi.....
ben bugün çok hastayım...sinüzit,burun akıntısı,boğaz falannnn...
ve bugün de evlilik yıldönümümüzzzz...ne güzel di mi.....

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm bir yastıkta mutlu huzurlu bir ömür geçirmeniz dileğimle....

kız sorun o değil hormonlarım 20 li yaşlara taş çıkartıyor sorun ben iki çocuklu adamla evliyim hayalim çocuktu 40 da o yüzden evlendim ben istedikçe o kaçtıı zaten 6 aydır eşimle zaten sorunlutydıumm yaniii ben istedim bbebek kaçtıı 2 yılllık evliyim 1 yılı normal şubatta 3 e gireceğiz canım işte şuan şükür iyiyiz ama ne bileyim bebeğim rabbim artık versin istiyorum korkularım var işte neyin korkusu bende bilmiyorum

cibelderoğlu ayy nicine seninn kuuz hg demek temzilk yaptın keşke yapmasydın neyse yapmışsın hanii haftsonu yapabilrdin canımm bizler iyiiz nihali yarın bekleyecğiz
kumsal iyii bekliyoruz kumsalıda cnmm

allahım herkez guzel haberle gelsın neguzel valla bana çok morel oldu burdakı hamışler allahım isteyen sana bana herkeze nasip etsın çok istıorum

sorun eşim ve çocukları değil bunu belirteyim başka sebeptii neyseki oda aşıldı yada aşılıyor bize göre aşıldı işte :)))) onun çocukları her zaman benim çocuklarım asla sorun yok

herkese ii akşamlar ii bir haftasonu geçirin tamam mı
ben haftasonu giremem nete pazartesi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…