:118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119:
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
hayatkavunici,nerminoz,şeker-leblebi,serpil02507,tben+,serengl,seldayavuzguray,cimcimes53+,
2 gün sonra bunlar çıkacak zaten hahhahahhahahah:92::92::92::92::92::92::92::92:malum donum popoma yapışmıştı
hemşoooooooooooooooooom dualarımdasın canııııııııııııım
allah canını almasın
canım benim ben kurban olurum sana.......nasılsın hemşommmmm.......reikiyi araştırıyo musun
hemşoooooooooooooooooom dualarımdasın canııııııııııııım
allah canını almasın[/COL R]
2 gün sonra bunlar çıkacak zaten hahhahahhahahah:92::92::92::92::92::92::92::92:malum donum popoma yapışmıştı
çokkkk geçmiş olsun canımm salgın var herkez hasta şirkette ateşle başlıyo kusma v.s devam ediyo dikkat et kendine
KIZLAR SELAM BİRAZ GEÇTE OLSA BEN GELDİM DÜN ÇOK HASTAYDIM ATEŞİM 39 DERECEYDİ NE YAPTIYSAK DÜŞMEDİ SONUNDA HASTANEYE GİTTİK İĞNEYDİ SERUMDU ATEŞİMİ ANCA DÜŞÜREBİLDİLER EŞİM GARİBİM KÖTÜ OLDU BENİ O HALDE GÖRÜNCE
BİRDE HASTANEDE AŞKIM GEBELİK TESTİ YAPSINLAR DEDİ BENDE hayır olacaksa bu ilaçlarlada olur dedim garibim hala umutlanıyor
ay nihal dün aksilk oldu arabamız arızalandı ve eşim arabayla ilgilendi beni almaya bile gelemedi olsun
eve geldiğinde ben uzanıyodum oda perişan haldeydi yattık yanyana gülüştük çocuklarım diye diyesevdi ama çocuklarım ne alaka
sonrada yemek yedik 900 salavat çekebildim uykumuz geldi 9 da uyuduk
sabahda bakıyo gülüyo banabide perş artış olursa ne olur bilmem
sabah msj atmış kızımıza ii bak aşkım diye
ben geldim kızlar merhaba herkeze gününüz naıl geçti durumlarınız nasıllar
amin canım rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin çok geçmiş olsun buarada akşam eşin iyileştirsin seni artık :)))
ay bende dün kocişimin yanına gittimiçin ama malesef kocam hasta olduğundan olmadı
kızlar..allah kabul etsin..dualar yine çok güzeldi.....
ben bugün çok hastayım...sinüzit,burun akıntısı,boğaz falannnn...
ve bugün de evlilik yıldönümümüzzzz...ne güzel di mi.....
hayatcım evlilik yıldönümün kutlu olsun canım
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah tutunur senle kalır kızın. ama artık bu topiğe bir kız gelsin değilmi hep erkek hep erkek
kutlu olsun evlilik yıldönümüzün canım
kız bırakırmıyım önümüzdeki hafta reiki öğrenimi gören birisi var onla görüşmeye gidicem çağırmış beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?