Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:129:amin foto sözel allah söylettirdi belkide salma çayıra bu ay dene bi tedavi ol olmazsa allah sen dermenı aramazsan sana sebeb göstermez illaki birşey sebebin olacaktır ama pes etme ki alllah versinn canımm

tatlım bir yıldır aşağı yukarı tedavi görüyorum bu ayda salayım bakayım dedim. Pes etmiş değilim doğal oluşumuna bıraktım bir süre öyle diyelim

fatocumm canım iyimm ben bu ay salmayacağım çayıra .))))))))))))) mevlam kayıra o ayrı bişi

kumsal aklım sende
nihalllllllllllllllllllllllllll sakin ol sen kalp atışlarını duyacaksın geç döllenme olabilr kan yaptırmadın sen hiçç

şekerleblebii günaydın balımmm

serengl nasılsın aşkım akşam geç gördüm fcc :)))

tuğba dualarımız seninele nihallee

ayyyyyyyyyy başım çatlayacakk aman yazamıyorum bileeeeeeee
kızlar ya sabha karşı rüyamda bardak düştü parmparça oldu inşallhh iyi bişididr netten bulamadımmm yorumunu

sağol cnm benimde dularım sizinle gene ezanı duydum bu sabah isimlerinizi saydım

ve nihal sende pazt yada en kısa zamanda bebeğinin kalp atışını duyarsın allahın izniyle cnm

sağol cnm benimde dularım sizinle gene ezanı duydum bu sabah isimlerinizi saydım

ve nihal sende pazt yada en kısa zamanda bebeğinin kalp atışını duyarsın allahın izniyle cnm

bende sana dua ettim değerlerin katlansın diye nihal kalp atışını duysun diye

evet salı günü yaptır çatlama iğnesinde 12 ci gün belli oluyor canımm hayırlsıı baklım inşallhhhhhhhhhhhhhhhh poztiff görürüz en kötü ihtimallee negatif bile olsa asla yıkılmak yok

inş pozitiftir yıkılmak yok tabiki ama biraz üzülürüm yola devam ne yapalım taktir ilahi adaletin ne gelir elden

kızlar tektek cvp yazamadım kusurta bakmayın teldeydim yetişemedim sizlere:)))

fatoşcum bende anlamadım benim vucut bi tuhaf biliyosun herşey olabailir hayırlısı inş....

nihalcim canım benim sıkma canını ki yiğenimizde sıkılmasın seni hissediyo biliyosun bol bol dua et ona konuş onunla rabbim büyük allahın izni ile herşey yolunda gidecek inş. p.tesi güzel haberler alacaksın eminim.. bizimde dualarımız seninle ve bebğimizle ...

tuğbacım senin içinde tabi dualarımız hayırlısıyla perşembe kutlama yapacaz inş...

kızlar hepimize rabbim yardım etsin en kısa zamanda hepimizin yüzünügüldürsün bir bebek haberiyle inş...
kumsalcım sende ne var ne yok gelen giden ha bide selda vardı sırada ne alemdesiniz kızlar????

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim ama bende gelen giden yok umutlansammı acaba hani kasımda hsg çektirmiş aralıkta aşılama yaptırmış 1 yıldır tedavi görmüş ama her ay kırmızı kart yemiş birisi olaraktan

kendime ancak gülerim

şimdii keçiboybnuzu aldım kaynatıyorum kaç dakika kaynayack canım aç karnınamı içicemm

canım 1 saat ve 2 sat kaynat rengi cıkıncaya kadar kaynat ama tencerenin ağzı yarım kapalı olsun sabah akşam ac karnına 1 subardağı iç adetine bir hafta kala bırak içmeyi çay olark bir şey içiyomusun ada çayıda iç günde iki veyada 1 kere iç 10 gün iç bırak ama adacayını şimdi adetinin kaçıncı günündesinnn canımm

sağol cnm benimde sizlerle

adetin 3 cü günündeyim ben canım şuan kaynatyıyorum keçiboynuzunu

inş canım süprizz yap bize

bende başlayacam keçi boynuzuna yarın alayım ne kadar alayım eşimede içirmeyi düşünüyorum beraber içelim bari bana miktarını yazarmısın yarım kilomuydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…