Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yok bekle canım pzt kadar bekleyelim senii??? sonrasına bakarız

hiç şansım yok bu kadar ilaç alıyorum ya antibiyotik falan eşim de garibim diyoki birde hamile kalmışsan ilaçlarda düşerse bende bu şans varken olurmu olur hani ya hoş doktorlar normal yolla olmaz dediler ya nerde

serpil antalyada laparoskopi yaptırabileceğim iyi bir doktor arıyorum nisan gibi bir yerle görüştüm 1850 tl istedi bende yuh daha neler dedim ssk anlaşmalı olan yer yok mu ki

bende başlayacam keçi boynuzuna yarın alayım ne kadar alayım eşimede içirmeyi düşünüyorum beraber içelim bari bana miktarını yazarmısın yarım kilomuydu acaba

yani yarım kilo al yeterli 4 kiloluk tencereye kır birkaç parcaya ağzına kadar suyu koy kaynat suyu eksilirse kaynamış su ilave et kaynat maya devam et 1 ve 2 saat rengi cıkıncaya kadar koyu kahverengi cıkıyo sabah akşam 1 subardağı iç aç karnına akşamda yemekten yarım saat önce iç eşin de içince daha iyi olur tabikii faydası var zararı olmazz kesmeyin bu geçi boynuzunu devam edin adet günü başla adetine 1 hafta kalınca bırak ama eşinin bırakmasına gerek yok devam etsin çok iyi sonuc veriyo normalde benim yumurtlama yoktu kendiliğinden ilk kullandığımda hamile kaldım ikizdi ama kalbi durdu şimdi tedaviyle birlikte içtim çok salıklı yumurtalaarım oluştu 25x19 4 tane normalde okadar değere cıkmazdı ilacla bilee etkisi baya bii keçi boynuzunu kaynattıktan sonra bir pet şişesine koy buzdolabında sakla pet şişesi bittikce yap koy canım inş iyi sonuç alırsınn

şifa hastanesi ssk anlaşmalı yarı yarıya oluyo hemen hemen bende orda rahim filmmi cektirmiş dim çok iyi hastane tavsiye edrim orayı sana

ben aşılamada bile tek bir iyi yumurtam oluşmuştu belkide bu işe yarar inşallah adet olunca hemen başlayacağım sağol arkadaşım

ohaaaaaa desyedinn kız sanki parayı sokağa dökmüşler bizde toplayacağız ayyy o neymiş (((( benim bilidğim yok tatlım ali fuat şengör ve kemal özgürü biliyorum sadce

ben kırmadan attım ya (((( offf öyle bütün bütün kaynıyor şuan

ben aşılamada bile tek bir iyi yumurtam oluşmuştu belkide bu işe yarar inşallah adet olunca hemen başlayacağım sağol arkadaşım

yarar arkadaşım cok faydası oluyo inan dene gör bende olduysa herkezde olur 5tane yumurrta düşün 25x19 boyutlarında oldu ilacla beraberr ilacsızda ikizler oldu kalbi durdu öldüler karnımda 7 ay oldu şimdi tedaviyle birlikte başladım ki iyi sonuclar alayım diyeee arkadaşım tedavi olsan bilee kaynat kaynat iç herşeye faydası varrrrrrr

valla ben bu ay eşime keçi boynuzu pekmezi aldım ve 2 kavonozun yarısına gelmedi ve bi gelişme yaşadık pekmezide %100 doğal işe yarıyor bence kızlar saraçoğlkunun sitesinden aldım

geçen ay ki tablom tbencim

5.gün=36.5

6.gün=36.4

7.gün=36.3

8.gün=36.4

9.gün=36.3

10.gün=36.2

11.gün=36.2

12.gün=36.4

13.gün=36.3

14.gün=36.3

15.gün=36.4

16.gün=36.4

17.gün=36.5

18.gün=36.6

19.gün=36.8

20.gün=36.8

21.gün=36.7

22.gün=36.7

23.gün=36.7

24.gün=36.7

25.gün=36.7

26.gün=36.4

27.gün=36.3 regl oldum

valla ben bu ay eşime keçi boynuzu pekmezi aldım ve 2 kavonozun yarısına gelmedi ve bi gelişme yaşadık pekmezide %100 doğal işe yarıyor bence kızlar saraçoğlkunun sitesinden aldım

arkadaşım pekmezide var iyi ama onu herkez yiyemez keçi bonuzunu kaynatınca çok rahatlıkla içe biliyosun tatlıı ama ikisinede yapan olursa daha iyi olur tabikki

yarım kilomu sen geçenlerde daha fazla söylemiştin

canım yine iyi fiyat vermişler.ben eylülde burda özel bir hastanede yaptırdım.laparoskopi +histeroskopi 10000 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…