merhaba canlarım nasılsınız??sizi gördüğüme sevindim sizi çok özledim....
tuğba ve nihall hamileeeeeeeeeeee
hoşbulduk canım.hoşgeldin gizemcim
okul işleri çok yoğundum bayağdır artık rahatladım.bu hafta kapanıyor okul...yuppiiii 15 günnnn tatillhoşgeldin canım bizde seni özledik ....
nihali biliyorum canım tuğbayı bilmiyordum...onun ki yenimi???çok sevindim sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah...
canım yine iyi fiyat vermişler.ben eylülde burda özel bir hastanede yaptırdım.laparoskopi +histeroskopi 10000 tl
tuğba ve nihall hamileeeeeeeeeeee
ne bu işyerimi açıyoruz alt tarafı tüp açtırıyoruz yuh be
dilara2424 ayy makasla kestim canımm benim öyle kaynıyorr
:129::129:
iyiyi kaynamaya devam etsin iyiki söyledin yoksa öyle kaynıyacaktııı köşeden döndük hadi hayırlısı
slm arkadaşlar beni unutmamışınızdır umarımm nasılsınız ben yokken sanırım bazı hamişlerimiz oldu site değişmiş sizi biraz zor buldum
Günaydın dedim ama kimse uyanamamış size bir müjdem var ama hadi uyanın artık bakın test yaptırdım sonuç aldım diyorum bakın küsecem ama
Günaydın dedim ama kimse uyanamamış size bir müjdem var ama hadi uyanın artık bakın test yaptırdım sonuç aldım diyorum bakın küsecem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?