seldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fatoş demekki ilk sen uyandın hani adet olmam gerekliydi ya olmadım bende dün test yaptırdım ama sonuç 5,2 çıktı aynı tuğbanın gibi oldu ama doktor muayene etti kese falan yok dedi adetinde başlamak üzere zaten dedi değer niye böyle dedim aşılamada kullandığın ilaçlardan dedi yani havamızı almış olduk
fatoş demekki ilk sen uyandın hani adet olmam gerekliydi ya olmadım bende dün test yaptırdım ama sonuç 5,2 çıktı aynı tuğbanın gibi oldu ama doktor muayene etti kese falan yok dedi adetinde başlamak üzere zaten dedi değer niye böyle dedim aşılamada kullandığın ilaçlardan dedi yani havamızı almış olduk
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,tben+,cimcimes53+,fatosozel,seldayavuzguray,
selda aşılmayla ne alkası varmış değeri yüksek çıkması ben senin dr bir bok anlamdım bizde aşılma olduk hiçde öyle birşey olmadıı sen idra testi yaptınmı keşke br yapsan
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
selda aşılmayla ne alkası varmış değeri yüksek çıkması ben senin dr bir bok anlamdım bizde aşılma olduk hiçde öyle birşey olmadıı sen idra testi yaptınmı keşke br yapsan
konu bilgileri
users browsing this thread
toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
bende 2 kere aşılama yaptırdım değerim hep 1 çıktı 2 bile değil
yapmama gerek yok adet sancılarım başladı bile aman ben zaten olsun diye bekliyordum bir yıldır heray acaba hamilemiyim der dururdum bu ay adetim gelse diye bekledim ohhhh
idarrada çıkmıyo daha erken serpil kan testini tekrarlasın bence
cimcime 666 ihlas okudum canım
offffffffffffffffff valhiii ne diyeyeim ama garipp selda seninkii emin ol :))) canım benimm neyse bende bıktım zaten aylardır ben de bişi yoktu bu ay bekleme moduna geçicem ama geçsemmi geçmesimii karasıızm yine hayalkırıklığı olur diye tırsmaya başladımm
22. gün olcak sanırım yarın ateşin yükselmesi lazım artık inşşşşşşşşşşşşşş1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, :))) 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36
18.gün 20 ocak per.be soğan 36,2
19.gün 21 ocak cuma soğan 35,9
20.gün 22 ocak c.tesi soğan 36,3
21.gün 23 ocak pazar soğan 36,2
22.gün 24 ocak p.tesi soğan 35,9
tuğbacım bak bakalım ben bişey anlamadım bu işte amma
valla canım 21. günün gecesimi diyim 22.gün sabahımı diyim çünkü saat 2-3 falandı sabaha karşı uzayan akıntıyı gördüm sankimdün akşamda sancım vardı bide beyaz akıntım var canım :))))
selda ay yaaa acaba kan yenilesenmiki
bende heywecanlıyım değerim arttımı d,iye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?