Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

OLSUN CANIM YİNE YAPRIZ ÇOŞAR OYNARIZ DUALARIM TUĞBAYLA İNŞALLAH PERŞEMBEYE KAT VEKAT ARTACAK DEĞERLER

kumsal arkadaşım sen ne yaptın geçmişi okumaya çalışıyorum ama benim bilgisayar biraz eski sürekli takılıyor... kırmızı geldimi... gelmedi de ne olur....

kız allah seni ne alakası var delüüüüü

dedik ya perşembe dr dan haber gelince kaç günlük vs öğrenince yazacaz diye aşk olsun ama

bananeee tamam tamam bekleyelim yazma dr perş kan vercem çağırmaz ki daha kız küçük geç döllenmeyse görmez teyzesi ayy yirim onu
neyse tamam yazma bizi gizli olalım

bananeee tamam tamam bekleyelim yazma dr perş kan vercem çağırmaz ki daha kız küçük geç döllenmeyse görmez teyzesi ayy yirim onu
neyse tamam yazma bizi gizli olalım

hayırlısı olsun seldacım dualarım sizinle tez zamanda inş bende sağlıklı döllenme olduğunu öğrensem de

şurda hep yarım yamalak göbek attık

teyzesi yer onu hemde çıtır çıtır canım benim gzili nazlı o ondan nazını yeriz onun ...

hayırlısıyla tamamlayacaz göbeciklerimizi canım dualarımız sizinle ...

hayırlı haftalar şöyle bol bol güzel haberler alacağımız bi hafta olur inş.
tuğba canım çok sevindim
Seldacım herşeyin hayırlısı yeni bi ay yeni umutlar yılmak yok

Ne yalan söyleyeyim ilk kez adet olduğumda ağlamadım demiştim ya artık umursamıyorum diye aynen öyle ben zaten tüp bebek yaptıracam sadece adet olmam yumurtladığımı gösterdiği için önemli onun dışında hiç umrumda değil artık 26 günde değilde 29 günde olurum adetimi

,
ama topikteki göbüşler büyüyor ya ohhhh sevinmeye devam rabbim sağ salim dünyaya gelsin de onlar başka bir dileğim yok

anladımki bu çocuk fikri benden çok şey götürmüş bundan fazlasına izin veremem baktım evimi kendimi çok ihmal etmişim önce kendime bir çeki düzen verdim dün evimin dekorasyonuyla uğraşıyorum ohhhhhh be yaşamak ne güzel unutmuşum

senmiydin pazar günü pzt test yaptır diye ısrar eden seçille beraber serpoşumda vardı

evet evet bizdikben dün ki konuşmadan sonra bu sabah bi test bekliyodum senden zatenbak artmış değerin çok şükür.inşallah sağlıklıdır inşşşş.ALLAh yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…