Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

selam canımm haklısın bak ne güzel kendin için bişeyler yapmaya başlamışsın..hepimiz öyleyiz çok kaptırıyoruz kendimizi ama arkamıza dönüp bakıyoruz ki kaptırmakla olmuyor..herşey kısmet tabi bu kadar tevekküle sahipmiyim bilmiyorum ama senin adına sevindimm canım darısı bizim de başımıza.. hayat insana her an istediği şeyleri vermiyor nedenlerle zaman kaybediyoruz hepp.. kalbini ferah tut Allah çok büyük ve onun dediği olur.. elbet bizimde birgün göbişlerimiz büyüyecek buna inanıyorumm

inan ve devam et ben bu bebek fikrini aklıma taka taka 29 günde adet olurken 26 günlere inmeye başlamıştı bu ay hiç umursamadım hemen düzelmeye başladı canımdan kıymetlimi rabbim büyük elbet birgün verecek anne olma sıfatını

aman tüylerim diken diken oldu allahım korusun meleğini annesine sımsıkı tutunsun çokkk heyecanlandım

41 kere maşallahh

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,nhlkpr+,nihalla,şeker-leblebi,dilara2424,nimren,tben+,

ben 1 saate gelirimm öpüldünüzzzzzz

Aman tüylerim diken diken oldu allahım korusun meleğini annesine sımsıkı tutunsun çokkk heyecanlandım

41 kere maşallahh

amin amin bak sana katılıyorum ikinizide inşallah bakalım önce kim doğuracak hediyeler benden neyse kıyamadım ikinizide birinci sayıyorum bir cinsiyetleri belli olsun kargolar kapınızda

amin amin bak sana katılıyorum ikinizide inşallah bakalım önce kim doğuracak hediyeler benden neyse kıyamadım ikinizide birinci sayıyorum bir cinsiyetleri belli olsun kargolar kapınızda

ay cnm inşş sağlıklı olduğunu bi öğrenelimde ama nihal önce doğurur
aman tüylerim diken diken oldu allahım korusun meleğini annesine sımsıkı tutunsun çokkk heyecanlandım

41 kere maşallahh

sağol nihalcimmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş allahım inşş sabah dua ettim sizede güzel haberlerini bekliyoruzzz

ayyyy inşallahhhhhhhhhhh düşünsenizeee hergün yeni bi hamile çıktığını ne kadar süper olur:))))
inşş cnm

hiç aklıma gelmedi başka isimle kayıt olmak nihali kabul etmedi bende nihalla yaptım çünkü soyadım mın baş harfi A

inşallah adışım gibi bende enn kısa zamanda anne adayı olurumm :)))
inş cnm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…