hadi gözün aydın
bunun niye alınganlığı tuttu yine ne yaptınız kızıma
söyleeeee
Ne yalan söyleyeyim ilk kez adet olduğumda ağlamadım demiştim ya artık umursamıyorum diye aynen öyle ben zaten tüp bebek yaptıracam sadece adet olmam yumurtladığımı gösterdiği için önemli onun dışında hiç umrumda değil artık 26 günde değilde 29 günde olurum adetimi
,
ama topikteki göbüşler büyüyor ya ohhhh sevinmeye devam rabbim sağ salim dünyaya gelsin de onlar başka bir dileğim yok
anladımki bu çocuk fikri benden çok şey götürmüş bundan fazlasına izin veremem baktım evimi kendimi çok ihmal etmişim önce kendime bir çeki düzen verdim dün evimin dekorasyonuyla uğraşıyorum ohhhhhh be yaşamak ne güzel unutmuşum
topiğimizde çift nihal, çift serpilçifter çifter artıyozzz
topiğimizde çift nihal, çift serpilçifter çifter artıyozzz
merahaba kızlar ben birşey mi kacırdımmmmm
eeeeeeeeeeee buda demki çifter çifter doğuracağız hahhahahahahahhahaahhahhahah
selam canımm haklısın bak ne güzel kendin için bişeyler yapmaya başlamışsın..hepimiz öyleyiz çok kaptırıyoruz kendimizi ama arkamıza dönüp bakıyoruz ki kaptırmakla olmuyor..herşey kısmet tabi bu kadar tevekküle sahipmiyim bilmiyorum ama senin adına sevindimm canım darısı bizim de başımıza.. Hayat insana her an istediği şeyleri vermiyor nedenlerle zaman kaybediyoruz hepp.. Kalbini ferah tut allah çok büyük ve onun dediği olur.. Elbet bizimde birgün göbişlerimiz büyüyecek buna inanıyorumm
Aman tüylerim diken diken oldu allahım korusun meleğini annesine sımsıkı tutunsun çokkk heyecanlandım
41 kere maşallahh
birşey kaçırmadın tuğbanın değeri katlamış onu azıcık kutladık cnm perşembeyi bekliyoruz
aman tüylerim diken diken oldu allahım korusun meleğini annesine sımsıkı tutunsun çokkk heyecanlandım
41 kere maşallahh
ayyyy inşallahhhhhhhhhhh düşünsenizeee hergün yeni bi hamile çıktığını ne kadar süper olur:))))
inşşş yaa hayırlı haberler alırız çok sevindim darısı hepinizin başınaaa kızlarrrrr bende yarın kan testi yaptıracam inş ben iyi haberler veririm sizlere
amin amin bak sana katılıyorum ikinizide inşallah bakalım önce kim doğuracak hediyeler benden neyse kıyamadım ikinizide birinci sayıyorum bir cinsiyetleri belli olsun kargolar kapınızda
aman tüylerim diken diken oldu allahım korusun meleğini annesine sımsıkı tutunsun çokkk heyecanlandım
41 kere maşallahh
inşş cnmayyyy inşallahhhhhhhhhhh düşünsenizeee hergün yeni bi hamile çıktığını ne kadar süper olur:))))
hiç aklıma gelmedi başka isimle kayıt olmak nihali kabul etmedi bende nihalla yaptım çünkü soyadım mın baş harfi A
inş cnm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşinşallah adışım gibi bende enn kısa zamanda anne adayı olurumm :)))
inşşş yaa hayırlı haberler alırız çok sevindim darısı hepinizin başınaaa kızlarrrrr bende yarın kan testi yaptıracam inş ben iyi haberler veririm sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?