Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bak hayatım dünü unut eğer dünle yaşarsak bugün keyfini çıkartamayız dün yaşndı biiti bugün yeni bir gün yemi umutlar ve yeni güzellkler öyle düşün sabır bence hamilesin ama sana karşı temkinili davranmak zorundayız negatif bile olsa sorun etme sen cici bir annne olacksın sabır şuan hamileisn ama

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,şeker-leblebi,kumsal+,fatosozel,cimcimes53+,tben+,nhlkpr+,cibeldemiroglu,seldayavuzguray,

kumsalllllllll bugün opzt kan beynimde .(((

efannaı,mm seni unutmadıkii bize dua ettinmi gebeliğin nne almede tabbii bu yazıyı görebilrsen canım:)))))

ne çok konuşmusunuz oku oku bitmedi :)))))) maşşallah tabi

bu günü iple çektim şimdi saat 17:30 da dr ye gitsem diye bekliyorum :)))

cimcime yasin oky yani 41 yasin tamamladım sonunda :))))

bizde bugünü bekledik nihalcim emin ol seninle beraber aynı heycanı yaşıyoruz biz hayırlı güzel haberler alacağına inanıyoruz sende pozitif ol canım rabbim dualarını kabul etsin ...

canım bennim haftasonunu bekle o zamn ama fatoşunda dediği gibi ümitsizce değil ümitle bekle hayırlı haber alacaksın inş...

ablam benım cnmsın çok saol dedıklerın çok guzel ve umut verıcı... biraz daha beklıcem yarında kadarda olmazsam çıkıcam sağlık ocağına verıcem kanı beklıcemyarınıda beklıcem

günaydın bacım ne var ne yok ne durumdasın regl oldunmu ????
günaydın canım nasılsın aynı durumdayım cimcimem hafta sonuna kadar gelmezse doktora gidicem
canım genelde silik çizgiler hamilelik oluyor hakkında hayırlsı olsun inşalalh miniğin seninledir
ne çok konuşmusunuz oku oku bitmedi :)))))) maşşallah tabi

bu günü iple çektim şimdi saat 17:30 da dr ye gitsem diye bekliyorum :)))

cimcime yasin oky yani 41 yasin tamamladım sonunda :))))
günaydın nihalcim nasılısn canım allah kabul etsin
güzel haberlerle gel inşallah doktordan
aynen canım benimde öyle oldu teste gerek kalmadan gelmişti adetim ilaçlarda gerçekten etkiliyor sonucu

ablam benım cnmsın çok saol dedıklerın çok guzel ve umut verıcı... biraz daha beklıcem yarında kadarda olmazsam çıkıcam sağlık ocağına verıcem kanı beklıcemyarınıda beklıcem

evet ayrın ver testini bebeğim hadi bakalımm her iki yönede hazır olaım dularımzı pozitif ama negatifde olsa vardır rabbimin bildiği ok mi bebeişimm

9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,seldayavuzguray,fatosozel,kumsal+,nihalla,cimcimes53+,nhlkpr+,şeker-leblebi,

kırlar tuğbanın dr perşembe kan istedii tuğba bugün yaptırdı değeri katlamış maşallhhh geç döllenme belikii evet tuğba şuan ağlıyorr o artık bir hamileeee

TUĞBACIM CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN CANIM SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHH

AY ÇOK SEVİNDİM DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAHHH

iyiyim fatoşum sağol canım sen nasılsın

iyiyim. Biz sıramızı savdık şimdi tuğbadan, senden, seldadan birde cibeldemiroğlundan hayırlı haberler beklemekteyiz. Ayrıca nihalin bebeğinin kalp atışlarını bekliyoruz.

Yani anlayacağın bekliyoruz

biliyorduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

GÜNAYDIN kızlar hepinize iyi haftalar.. hastayım sanırım girbe yakalandım dünden beri çok kötüyüm vücuduma iğneler batıyor.. çalışmalara başlamış olduğumdan dolayı ilaç kullanmadım sadece portakal suyu greyfurt falan içiyorumm.. ilk bebekte de aynı şey olmuştu ve düşükten sonra dr dediğine göre geçirmiş olduğun gripten dolayı bebej gelişmemeş olabilir demişti. şimdi de aynı şey olmaz inşallahhh (( bu ay bebişten ümitliydim ama böyle devam ederse bunuda kaybedecem sanırım...

TUĞBACIM CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN CANIM SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHH

AY ÇOK SEVİNDİM DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAHHH

ama bu halayıı perşemebe çoşkulu yapalım değeri katldı geç döllenme ama bekleyeceğiz perşembeyii dua edelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…