Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şşşşşşşşşşşşşşşşş düşünme öyle evrene kötü mesaj yollam sen ne istersen evren sana onu sunuyor bebeğimm şuan çok güzel bir kitap okuyorum tavsiye ederim kitabın adı evrenden torpilim var :)))

rabbim sana çok şükür
maşallah maşallah maşallah
allahım nazarlardan saklasın onları

olsun canım yine yaprız çoşar oynarız dualarım tuğbayla inşallah perşembeye kat vekat artacak değerler

oleyyyy beee sabah sabah ne güzel bi haber tuğba cım çok ama çok sevindim allah tamanını erdirsin inşallah ben demiştim hamilesin diyeeeee

Rabbim sana çok şükür
maşallah maşallah maşallah
allahım nazarlardan saklasın onları

tuğbacım canım çok tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin canım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahhh

Ay çok sevindim darısı başımıza inşallahhh

biliyorduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

teşekkür ederim hepinize allah hepinize yaşatsın inş dualarım sizinle

haklısın canımm ne dilersen onu getirirsin değilmi. iyi düşünmeye çalışıyorum ama şu kötü his peşimi bırakmıyor.. bulabilirsem o dediğin kitabı alıcamm torpile ihtiyacım var.. belki bu ay iyilik benimle kalır allah gönlüme göre verir..

bak canım o kitap gerçekten çok güzel inan lütfen oku ve içinden o kötü hisleri at demekii atacaksın zamnı gelince o kitabı oku ısrrala oku diyorum gerçeketn everene verirsek o bize onu veriyor

ıhlamur kuşburnu iç ama poşet değil al kendin yap. veiyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun. bir kere kötü tecrübe yaşadın diye hep öyle olacak değil

kızlar geçmişe bi baktımda gerçek isimler yazılıyormuş.. bende söyleyim mi adımı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…