GÜNAYDIN kızlar hepinize iyi haftalar.. hastayım sanırım girbe yakalandım dünden beri çok kötüyüm vücuduma iğneler batıyor.. çalışmalara başlamış olduğumdan dolayı ilaç kullanmadım sadece portakal suyu greyfurt falan içiyorumm.. ilk bebekte de aynı şey olmuştu ve düşükten sonra dr dediğine göre geçirmiş olduğun gripten dolayı bebej gelişmemeş olabilir demişti. şimdi de aynı şey olmaz inşallahhh(( bu ay bebişten ümitliydim ama böyle devam ederse bunuda kaybedecem sanırım...
9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,seldayavuzguray,fatosozel,kumsal+,nihalla,cimcimes53+,nhlkpr+,şeker-leblebi,
kırlar tuğbanın dr perşembe kan istedii tuğba bugün yaptırdı değeri katlamış maşallhhh geç döllenme belikii evet tuğba şuan ağlıyorr o artık bir hamileeee
biliyorduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
ama bu halayıı perşemebe çoşkulu yapalım değeri katldı geç döllenme ama bekleyeceğiz perşembeyii dua edelimm
OLSUN CANIM YİNE YAPRIZ ÇOŞAR OYNARIZ DUALARIM TUĞBAYLA İNŞALLAH PERŞEMBEYE KAT VEKAT ARTACAK DEĞERLER
aminnnnnnnn kumsalım amin neşeninde böyeydi hatırlıyorsun demii eee senin adet ne amede
aminnnnnnnn kumsalım amin neşeninde böyeydi hatırlıyorsun demii eee senin adet ne amede
olsun canım yine yaprız çoşar oynarız dualarım tuğbayla inşallah perşembeye kat vekat artacak değerler
oleyyyy beee sabah sabah ne güzel bi haber tuğba cım çok ama çok sevindim allah tamanını erdirsin inşallah ben demiştim hamilesin diyeeeee
Rabbim sana çok şükür
maşallah maşallah maşallah
allahım nazarlardan saklasın onları
tuğbacım canım çok tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin canım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahhh
Ay çok sevindim darısı başımıza inşallahhh
biliyorduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
şşşşşşşşşşşşşşşşş düşünme öyle evrene kötü mesaj yollam sen ne istersen evren sana onu sunuyor bebeğimm şuan çok güzel bir kitap okuyorum tavsiye ederim kitabın adı evrenden torpilim var :)))
haklısın canımm ne dilersen onu getirirsin değilmi. iyi düşünmeye çalışıyorum ama şu kötü his peşimi bırakmıyor.. bulabilirsem o dediğin kitabı alıcamm torpile ihtiyacım var.. belki bu ay iyilik benimle kalır allah gönlüme göre verir..
GÜNAYDIN kızlar hepinize iyi haftalar.. hastayım sanırım girbe yakalandım dünden beri çok kötüyüm vücuduma iğneler batıyor.. çalışmalara başlamış olduğumdan dolayı ilaç kullanmadım sadece portakal suyu greyfurt falan içiyorumm.. ilk bebekte de aynı şey olmuştu ve düşükten sonra dr dediğine göre geçirmiş olduğun gripten dolayı bebej gelişmemeş olabilir demişti. şimdi de aynı şey olmaz inşallahhh(( bu ay bebişten ümitliydim ama böyle devam ederse bunuda kaybedecem sanırım...
[ı]tuğbanın değeri kaç çıkmış şimdi [/ı]
OLSUN CANIM YİNE YAPRIZ ÇOŞAR OYNARIZ DUALARIM TUĞBAYLA İNŞALLAH PERŞEMBEYE KAT VEKAT ARTACAK DEĞERLER
yirmiüç, seksendört cnm
yirmiüç, seksendört cnm
cnm gözu aydın olsun darısı bıze ınş çok guzel allahım sağlıklı saatlı kucağına almayı nasip etsın cnm bnm
hadi gözün aydın
çarşamba tekrar mı yaptıracaksın testi
ben adet olduğumda, benimki neden gelmedi diyordun
iyikide gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?