Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr....
nasılsınız.....
tubacım nasıl sevindim anlatamam...inşallah bebeişin tutunmuştur sana,sağlıkla alırsın kucağına.....
diğer hamilelik ihtimali olan arkadaşlar,sizleri de kutluyorum,inşallah güzel haberleriniz duyarız....

sağol canm inşş dualarım sizinlee

Nihall canımm hangi hastaneye devam ediceksinn bebek için bende doğum için bi hastane telaşına düştüm

canımm bebişine çok sevindim RABBİM HAYIRLI ÖMÜR VERSİN ANALI BABALİ BÜYÜTSÜNN

sağol canım allah razı olsun

nihalcim,nasılsın canım....
oğlun nasıl.....(biliyoruz ya oğlan)))))
oyy yerim ben ikinizi de.....

canımmm bebiş umarım iyidir cumartesi dr biraz noralimi bozdu kalp atışlarını duyamadık bekleğim gibi büyümemiş dedi ( bu akşam tekrar gideceğim çok ağladım bakalım bu akşam ne diyecek

efnanim,+,nhlkpr+,eenam,dilara2424,
yeni arkadaşlar gelmişler..
Hoşgelmişler.......

daha erken canımm be kalp atışları içinn

evet nihal erken yanıma bugün bi arkadaş geldi 6-8 haftada duyuyomuşunmoralini bozma cnm lütfennn

canım allah izin verirse acıbadem e gidiyorum orada doğum yaparım yani aynı dr ile

analadımm canımm desene hastane falan hazır ben biraz fiyat araştırdım çok katılım payı alan hastaneler var mecburen seçiyorumm tabii birine baykıyorumm 1250 birine bakıyorum 150 normal doğumm dolayısıyla seçmek zounda kaldımm

araştır tabi araştırmadan olmaz benim özel sigortam var yoksa bende çok araştırırdım

bu arada cinsiyeti ne ?? epeydır görüşmüyoruz

sen kaçıncı haftada duydun ????? Bide daha büyük bekliyodum dedi dr ona çok üzüldüm

canım ben umrede olduğum için zamanında gidemedim ama dödüğümde duymuştum döndüğümde 11 haftalıktı 4 hafta umredeydim yani gittiğime 7 haftalık falandı duyamadan gitmiştim sadece keseyi gördüm canımm şuan bence senin için bhcg değerinin düzgün artması sonrasında keseyi görmen daha sonra kalp atışı önmeli sen sıkma canını yavaş yavaş büyüyodur annesi miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…