amannnnn çok minnak bu kuzu
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr....
nasılsınız.....
tubacım nasıl sevindim anlatamam...inşallah bebeişin tutunmuştur sana,sağlıkla alırsın kucağına.....
diğer hamilelik ihtimali olan arkadaşlar,sizleri de kutluyorum,inşallah güzel haberleriniz duyarız....
sağol canm inşşdualarım sizinlee
efnanım canımmmmmmmm seni görmek ne güzel özelden azmışsın yeni gördüm sağol canım
amin amin arkadaşım....
inşallah sırayla hepimize,tüm isteyenlere nasip olur..nasıl oldu vallahi içim, pır pır pır....kanatlanıp uçucam şimdi nerdeyse......ohhhhhhhhhh................
canımm bebişine çok sevindim RABBİM HAYIRLI ÖMÜR VERSİN ANALI BABALİ BÜYÜTSÜNN
nihalcim,nasılsın canım....
oğlun nasıl.....(biliyoruz ya oğlan)))))
oyy yerim ben ikinizi de.....
efnanim,+,nhlkpr+,eenam,dilara2424,
yeni arkadaşlar gelmişler..
Hoşgelmişler.......
Nihall canımm hangi hastaneye devam ediceksinn bebek için bende doğum için bi hastane telaşına düştüm
efnanim,+,nhlkpr+,eenam,dilara2424,
yeni arkadaşlar gelmişler..
Hoşgelmişler.......
daha erken canımm be kalp atışları içinnsağol canım allah razı olsun
canımmm bebiş umarım iyidir cumartesi dr biraz noralimi bozdu kalp atışlarını duyamadık bekleğim gibi büyümemiş dedi( bu akşam tekrar gideceğim çok ağladım Bakalım bu akşam ne diyecek
daha erken canımm be kalp atışları içinn
sağol canım allah razı olsun
canımmm bebiş umarım iyidir cumartesi dr biraz noralimi bozdu kalp atışlarını duyamadık bekleğim gibi büyümemiş dedi( bu akşam tekrar gideceğim çok ağladım bakalım bu akşam ne diyecek
canım allah izin verirse acıbadem e gidiyorum orada doğum yaparım yani aynı dr ile
analadımm canımm desene hastane falan hazır ben biraz fiyat araştırdım çok katılım payı alan hastaneler var mecburen seçiyorumm tabii birine baykıyorumm 1250 birine bakıyorum 150 normal doğumm dolayısıyla seçmek zounda kaldımm
inşallah tuğbacım bakalım bu gün ne diyecek çok heyecanlıyım
sen kaçıncı haftada duydun ????? Bide daha büyük bekliyodum dedi dr ona çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?