Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben

serpilim gidicem canım ama ne zaman bende bilmiyorummm:18:

hayırlsıı olsun canımm ne zamn caının istrese o zaman git bebğim benim kırmızlar biitii bende uuzun zamadan beri bu ay tekarra denme ve bekleme moduna geçiyorum baklım hakkımızdan hayırlsıı inşallhh

canım iştahın açılmıştır bende kalkıp gece yemek yyorum bu ara hep açımm takılma böyle şeylere sabırla beklioruz senii

evet canım acayip acıldı normalde 1 övün yerim daha yemezdim düşün şimdi ağzım boş durmuyo bakalım yarın öğen haber veririm iyi yada kötü artık hayırlısıı

serpilim gidicem canım ama ne zaman bende bilmiyorummm:18:

hayırlsıı olsun canımm ne zamn caının istrese o zaman git bebğim benim kırmızlar biitii bende uuzun zamadan beri bu ay tekarra denme ve bekleme moduna geçiyorum baklım hakkımızdan hayırlsıı inşallhh

canım hadi bakalıım hayırlı olsun inşallah bu sefer çok beklemzsin canımmmm

kızlar nihalden güzel haber var bebek küçük 1 hafta sonra kalp atışlarını duyarızz demiş şükür yarabbime sanırım geç döllenmeden kaynaklı 1 hafta sonra pıt pıt bebişimizi duycaz inş

onun pıt pıtlarını yesinler eeeeeee nazlı bu veletler pıt pıtlarıda bile naz yapıyoralr

ALLAH aşkına bana yumurtanız çatladıktan kaç gün sonra adet olduğunuzu söyleyin acil.cnmı sıkıtlar da azcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…