slmm kızlar
hayatkavuniç canım nasılsın güzel enrjilerini niahle yola bebeğim güzel haberleriyle dönsün
derya sana yazdım ama o an kk giitiii seni sabırla bekliyoruz canım bu arad keçiboynuuznu içyorum ama midemi bulandırıyor içimi oldukça güzel bulantı sende yaptımı
kumsall hadii gözümüz aydın mübarek geliyuor ona çok kızgınım ya .((( ama sen bir dr bir ara gitsen iyi olur
seldacım kırmıızlara bürünmüşüsn hadi hayırlısı canım benim
fatooo biliyorum yoğunsun bende boşum bugün ama yarın full dolu olucamm
şekerleblebii balım seni keyifli görmek çok hoşş hep keyifli ol
cimcimemm canım ateş tablonu gördüm ateş topiğinde ama ben yorumlamayı hiç bilmiyorum tuğba çözdü bu işi :)))
nimrenn canımm sesiz sesiz hanım hanım oturmuşsun :)))))
wen har canım maşallhhın var sen çalışmaya bir başladın pir başladınsollsdın geçtin herkesii
eeeeeeeeeeeee kim kurdallamii kesecek beniööö
kız oarda tlf geldii hemen göndere bastımmm şekerimm kalbimm ruhum hormonal kankimm
beni unuttun bugünkankim
serpilim gidicem canım ama ne zaman bende bilmiyorummm:18:
canım iştahın açılmıştır bende kalkıp gece yemek yyorum bu ara hep açımm takılma böyle şeylere sabırla beklioruz senii
serpilim gidicem canım ama ne zaman bende bilmiyorummm:18:
hayırlsıı olsun canımm ne zamn caının istrese o zaman git bebğim benim kırmızlar biitii bende uuzun zamadan beri bu ay tekarra denme ve bekleme moduna geçiyorum baklım hakkımızdan hayırlsıı inşallhh
hayırlsıı olsun canımm ne zamn caının istrese o zaman git bebğim benim kırmızlar biitii bende uuzun zamadan beri bu ay tekarra denme ve bekleme moduna geçiyorum baklım hakkımızdan hayırlsıı inşallhh
klomen başladığın zaman keçi boynuzu unutma kaynat iççç tmmm caNIM
kızlar nihalden güzel haber var bebek küçük 1 hafta sonra kalp atışlarını duyarızz demiş şükür yarabbime sanırım geç döllenmeden kaynaklı 1 hafta sonra pıt pıt bebişimizi duycaz inş
hayatım ben ilaç kullanmıyorum kii yanii yumurtalarımda normal seyrinde büyüyorr canım dr kontrolünde değilim cnm doğal akışındayım[/QUOT iyi işte canım normalse herşeyin keçi boynuzu yumurtalıklara çok faydası var güçlendiriyo içç bencee daha iyi sonuçlar alırısın canım ama yinede sen bilirsinnn
hayatım ben ilaç kullanmıyorum kii yanii yumurtalarımda normal seyrinde büyüyorr canım dr kontrolünde değilim cnm doğal akışındayım[/QUOT iyi işte canım normalse herşeyin keçi boynuzu yumurtalıklara çok faydası var güçlendiriyo içç bencee daha iyi sonuçlar alırısın canım ama yinede sen bilirsinnn
içiyorum canım merak etme içiyuorummm sevineceğinmiz bir haber veryimm eşimde içmey başlıyor biraz önce kabul ettii hahahhahahhahahahahhahahah
içiyorum canım merak etme içiyuorummm sevineceğinmiz bir haber veryimm eşimde içmey başlıyor biraz önce kabul ettii hahahhahahhahahahahhahahah
hadi gözün aydın :))))
demek kabl etti ha ay nası becerdin kız serpil sölede bende deneyim
demek kabl etti ha ay nası becerdin kız serpil sölede bende deneyim
canımm tlf da öksürüyorduu dedimkii bak bu keçi boynuuz öksürüğede iyi geliyor bağışıklık siistemin güçlendiriyor ben ofisteki çocuklarad içiriyorum falan ffilan sense olayı tammaen ters anlıyorsun senin sağlığın önmeli dedim hahhahhahahah oda kahkahlaaaaaaaaaaaa tamm tamam dedii içicem söz içicem dediiaaaaaaaa ben içiyorum dedim yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?