Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hayırlı sağlıklı doğumlar cnm allah sağlıkla kucağına almak nasıp etsin
bak gördünmü nihal 7 haftalıkken duymamış seninde duyulcak cnm

[/ATTACH]

Eklentiler

• $kan testi bhcg.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $beta-bhcg.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 19

canım benim bozma moralini,6. ve 8. haftalarda da duyuluyo..kesen göründü ya ona bak sen....ağlama da üzme bebeği annesi...duyulmayabilir..çok normal....

arkadaşlar 3 ün önce benden kıremsi bi akıntı geldi ama baya bi adet oldum sandım baktığımda akıntıytı kıremsi fazla geldi birde çok acıkıyorum bu iynelerdenmi klomen kulana iyne kulanan kişilerde oluyo acaba aclık hissiii merak ettimm :18:

güle güle nihalcim hayırlı haberlerini bekliyruz iyibak bebişinede kendinede dualarımız seninle tuğbayla canım

kızlar benin klırmızlar geliyor galiba çamaşırım lekeşendi böyle kahverengii hayırlısı bunuda şükürr
inşallah birdahaki aya

slmm kızlar

hayatkavuniç canım nasılsın güzel enrjilerini niahle yola bebeğim güzel haberleriyle dönsün

derya sana yazdım ama o an kk giitiii seni sabırla bekliyoruz canım bu arad keçiboynuuznu içyorum ama midemi bulandırıyor içimi oldukça güzel bulantı sende yaptımı

kumsall hadii gözümüz aydın mübarek geliyuor ona çok kızgınım ya .((( ama sen bir dr bir ara gitsen iyi olur

seldacım kırmıızlara bürünmüşüsn hadi hayırlısı canım benim

fatooo biliyorum yoğunsun bende boşum bugün ama yarın full dolu olucamm

şekerleblebii balım seni keyifli görmek çok hoşş hep keyifli ol

cimcimemm canım ateş tablonu gördüm ateş topiğinde ama ben yorumlamayı hiç bilmiyorum tuğba çözdü bu işi :)))

nimrenn canımm sesiz sesiz hanım hanım oturmuşsun :)))))

wen har canım maşallhhın var sen çalışmaya bir başladın pir başladın sollsdın geçtin herkesii

eeeeeeeeeeeee kim kurdallamii kesecek beniööö

canım iştahın açılmıştır bende kalkıp gece yemek yyorum bu ara hep açımm takılma böyle şeylere sabırla beklioruz senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…