canım ben umrede olduğum için zamanında gidemedim ama dödüğümde duymuştum döndüğümde 11 haftalıktı 4 hafta umredeydim yani gittiğime 7 haftalık falandı duyamadan gitmiştim sadece keseyi gördüm canımm şuan bence senin için bhcg değerinin düzgün artması sonrasında keseyi görmen daha sonra kalp atışı önmeli sen sıkma canını yavaş yavaş büyüyodur annesi miniğin
ezan okunuyo nihal inşşş canım duyacaksınsabah ezanında da ettim duamı inşş cnmmmmmmmmmmmmmm
Oğlum olucak inş. Canımm şarj bitiyo daha sonra görüşürüz oldu mu şimdi kapanır
sağolll arkadaşım inşallahh ikimizinde yüzü gülecek sende aylül annesi oluyosun demi
sağol canım allah razı olsun
canımmm bebiş umarım iyidir cumartesi dr biraz noralimi bozdu kalp atışlarını duyamadık bekleğim gibi büyümemiş dedi( bu akşam tekrar gideceğim çok ağladım bakalım bu akşam ne diyecek
canım benim bozma moralini,6. ve 8. haftalarda da duyuluyo..kesen göründü ya ona bak sen....ağlama da üzme bebeği annesi...duyulmayabilir..çok normal....
inşallah canım inşallah şu muhteşem enerjinden benim miniğe yollarmısın bu gün annesine güzel haberler versin
ben işlerimi toparlayıp çıkarım bu gün size yetişemem sanırım yarın yazarım gelişmeleri
ben işlerimi toparlayıp çıkarım bu gün size yetişemem sanırım yarın yazarım gelişmeleri
arkadaşlar 3 ün önce benden kıremsi bi akıntı geldi ama baya bi adet oldum sandım baktığımda akıntıytı kıremsi fazla geldi birde çok acıkıyorum bu iynelerdenmi klomen kulana iyne kulanan kişilerde oluyo acaba aclık hissiii merak ettimm :18:
kızlar benin klırmızlar geliyor galiba çamaşırım lekeşendi böyle kahverengii hayırlısı bunuda şükürr
inşallah birdahaki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?