Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

selam arkadaşlar,bende yarı yolda kalanlardanım malesef((( 3 ay 16 gün önce erken doğumda melek kızımı kaybettim. zaman çok yavaş geçiyo benim için. tekrar gebe olmak içinde sabırsızlanıyorum. aranızda benim gibi olumsuzlık yaşayan var mı, ikinci bebek için bekleme süreniz ne kadardı. biraz umuda ihtiyacım var yardımcı olun !!!

hoşgeldin canım üüzlerek söyleyim ki senin yaşadığını yaşayan iki cici bayan var burda onlar senin mesajına duyarsız kalmayacaklar tatalım yalnız burada gece kims eolmaz herkes gündüzcü :)))

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar rüyamda bebek düşürmüştüm ama bebek küçük kafası eylek kafası küçük kanatlarıda vardı aaaaaaaaaaa bu ne biçim bebek diye inceliyordum o arada kızkardeşim geldii ondan saklıyordum olayıı bu ne garipbir bebbek diye şşakındım bedeni insan kafası leylekk ve minik kanatları vardı (( ayyyy bu nekii yine ruyalar görmeye başladımm acaba dötümmüü açıkta kaldı

canım öncelikle aramıza hoşgeldin. bebeğin için çok üzüldüm. ama unutma sen seçilmiş annesin. burada senin gibi bebeğini kaybetmiş 2 cici annemiz daha var. aramızda olduğun sürece seninde acılarının hafifleyeceğini umuyorum.

bencede açıkta bir şeyler var soğukmu kız antalya yoksa

hayır desemki çalışma:92::92::92::92::92::92::92::92::92: Vardı bu kız herşeyi çıkarıp attı durumun belli geçen günlerden açıkta kalan bir gün varsa onun etkisidir o serpilcim benim ne zaman açıkta kalsa kabus görüyorum

günaydın arkadaşlar
serpil sabah sabah güldürdün beni
allah hayırlara çıkarsın rüyanı inş.

hoşgeldin canım annem derki biz çok günahkar kullarız kaşke öbür dünyada bir şefaatçimiz olsa ne güzel senin şafaatçin var emin olku rabbim onu o kadar çok sevmişki kötülüklerden korumak için cennetine almış bol bol dua et

ayyyy vet vallhii msn ki kızlarda öyle dedii dötün açıkta kalmış diye

Günaydın yavru kuşlarım benim bu sabah yağmur var manavgatta gece hiç durmadı gökgürültüsü şiddetli yağmur öldürdü korkudan bende sarıldım eşime bir uyandım sabah 8,15 adam geç kalıyor 1,5 yılda ilk kez başımıza geldi nasıl sarılmışsak birbirimize kardeş kardeş uyumuşuz

günaydın arkadaşlar
serpil sabah sabah güldürdün beni
allah hayırlara çıkarsın rüyanı inş.

sağol canım ya vallhi bende güldümm ama hiç böylee bebek görmedim bacım dedim acaba leylektenmi hamile kalımışım birde akşam nette meryem suresinin türkçe açıklamsını okudum biliyorsun meryem suresini okuyamıyordum ben canımm

selda allaah iyiliğin versin kardeş kardeş uyumuşsunn eeeeeeeee yanii müsadenle malum günlerde kardeş ol biz oluyoruzda hep :))))))))))))))) yaiii ayy sende güldürdün benii buradda yağmur var selda ama fırtın ayok cnm

Yazı yazmak için okyanus kıyılarından ilham almaya çalışan yazar, sabaha karşı deniz kıyısında dans eder gibi hareketler yapan bir adam görür.Yaklaşınca bu kişinin etraftaki deniz yıldızlarını okyanusa attığını fark eder.
Merakla sorar;
"Neden deniz yıldızlarını okyanusa atıyorsun?"
Genç adam cevap verir;
"Biraz sonra güneş yükselecek ve okyanus suları çekilecek. Onları suya atmazsam ölecekler."
Yazar sorar;
"Milyonlarca deniz yıldızı, kilometrelerce sahil var, ne fark eder ki "
Genç adam eğilir ve yerden bir deniz yıldızı daha alıp fırlatır;
"İşte onun için fark etti" der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…