canımm tlf da öksürüyorduu dedimkii bak bu keçi boynuuz öksürüğede iyi geliyor bağışıklık siistemin güçlendiriyor ben ofisteki çocuklarad içiriyorum falan ffilan sense olayı tammaen ters anlıyorsun senin sağlığın önmeli dedim hahhahhahahah oda kahkahlaaaaaaaaaaaa tamm tamam dedii içicem söz içicem dediiaaaaaaaa ben içiyorum dedim yanii
ne yani kocamın öksürmesi mi lazım içirmem içinaman neyse ya içmezse içmesin.cnm sıkkın zaten bide onla uğraşamam
canımm tlf da öksürüyorduu dedimkii bak bu keçi boynuuz öksürüğede iyi geliyor bağışıklık siistemin güçlendiriyor ben ofisteki çocuklarad içiriyorum falan ffilan sense olayı tammaen ters anlıyorsun senin sağlığın önmeli dedim hahhahhahahah oda kahkahlaaaaaaaaaaaa tamm tamam dedii içicem söz içicem dediiaaaaaaaa ben içiyorum dedim yanii
ii fikir valla süper60 60
herkese ii akşamlar
ii fikir valla süper60 60
herkese ii akşamlar
canım iyi akşmalrr
kız wenharr aaaaaaaaa benimkii zar zor evet dedi ya vallhii
serpil02507+,cimcimes53+,
anam sabh biz açıyoruz akşam biz kapğatıyoruz nöbetçi topicçiler
serpil02507+,cimcimes53+,
anam sabh biz açıyoruz akşam biz kapğatıyoruz nöbetçi topicçiler
topiği boş bırakmamak lazım
selam arkadaşlar,bende yarı yolda kalanlardanım malesef((( 3 ay 16 gün önce erken doğumda melek kızımı kaybettim. zaman çok yavaş geçiyo benim için. tekrar gebe olmak içinde sabırsızlanıyorum. aranızda benim gibi olumsuzlık yaşayan var mı, ikinci bebek için bekleme süreniz ne kadardı. biraz umuda ihtiyacım var yardımcı olun !!!
selam arkadaşlar,bende yarı yolda kalanlardanım malesef((( 3 ay 16 gün önce erken doğumda melek kızımı kaybettim. zaman çok yavaş geçiyo benim için. tekrar gebe olmak içinde sabırsızlanıyorum. aranızda benim gibi olumsuzlık yaşayan var mı, ikinci bebek için bekleme süreniz ne kadardı. biraz umuda ihtiyacım var yardımcı olun !!!
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar rüyamda bebek düşürmüştüm ama bebek küçük kafası eylek kafası küçük kanatlarıda vardı aaaaaaaaaaa bu ne biçim bebek diye inceliyordum o arada kızkardeşim geldii ondan saklıyordum olayıı bu ne garipbir bebbek diye şşakındım bedeni insan kafası leylekk ve minik kanatları vardı (( ayyyy bu nekii yine ruyalar görmeye başladımm acaba dötümmüü açıkta kaldı
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKızlar rüyamda bebek düşürmüştüm ama bebek küçük kafası eylek kafası küçük kanatlarıda vardı aaaaaaaaaaa bu ne biçim bebek diye inceliyordum o arada kızkardeşim geldii ondan saklıyordum olayıı bu ne garipbir bebbek diye şşakındım bedeni insan kafası leylekk ve minik kanatları vardı (( ayyyy bu nekii yine ruyalar görmeye başladımm acaba dötümmüü açıkta kaldı
selam arkadaşlar,bende yarı yolda kalanlardanım malesef((( 3 ay 16 gün önce erken doğumda melek kızımı kaybettim. Zaman çok yavaş geçiyo benim için. Tekrar gebe olmak içinde sabırsızlanıyorum. Aranızda benim gibi olumsuzlık yaşayan var mı, ikinci bebek için bekleme süreniz ne kadardı. Biraz umuda ihtiyacım var yardımcı olun !!!
hayır desemki çalışma:92::92::92::92::92::92::92::92::92: Vardı bu kız herşeyi çıkarıp attı durumun belli geçen günlerden açıkta kalan bir gün varsa onun etkisidir o serpilcim benim ne zaman açıkta kalsa kabus görüyorum
günaydın arkadaşlar
serpil sabah sabah güldürdün beni
allah hayırlara çıkarsın rüyanı inş.
Günaydın yavru kuşlarım benim bu sabah yağmur var manavgatta gece hiç durmadı gökgürültüsü şiddetli yağmur öldürdü korkudan bende sarıldım eşime bir uyandım sabah 8,15 adam geç kalıyor 1,5 yılda ilk kez başımıza geldi nasıl sarılmışsak birbirimize kardeş kardeş uyumuşuz
Yazı yazmak için okyanus kıyılarından ilham almaya çalışan yazar, sabaha karşı deniz kıyısında dans eder gibi hareketler yapan bir adam görür.Yaklaşınca bu kişinin etraftaki deniz yıldızlarını okyanusa attığını fark eder.
Merakla sorar;
"Neden deniz yıldızlarını okyanusa atıyorsun?"
Genç adam cevap verir;
"Biraz sonra güneş yükselecek ve okyanus suları çekilecek. Onları suya atmazsam ölecekler."
Yazar sorar;
"Milyonlarca deniz yıldızı, kilometrelerce sahil var, ne fark eder ki "
Genç adam eğilir ve yerden bir deniz yıldızı daha alıp fırlatır;
"İşte onun için fark etti" der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?