inş güzel haber alırız canım
inş hayatcım bi şöyle değerimin arttığını bide keseyi görsem bide kalp atışı
allah sizlere direk duyursun hamıleliğinizi böyle yaşatmasınama genede bin şükür aslaaaaaaaaaaaaa şikayet etmem
arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım adetime 5 gün kala internetten şimdi sonucu öğren dim sonuç 4.34 negatif yani doktora göstermedim henüzzz sizceeeee
inş hayatcım bi şöyle değerimin arttığını bide keseyi görsem bide kalp atışı
allah sizlere direk duyursun hamıleliğinizi böyle yaşatmasınama genede bin şükür aslaaaaaaaaaaaaa şikayet etmem
kızlar sonuç negatif bişi çıkmadı yarın tekrar doktora gidilcek neyapar bılmem hakkımızda herşyeın hayırlsı
onların da zamanı var canım..merak etme...daha miniminnacık o annesi....
canıımm rabbim onlarıda nasip edeckk sabır bebeğim sabır
inş cnm hayırlsı artık duzenlı deıl demek oluo canımı sıkan o nezaman duzne gircek bakalım
slmm kıslarr nasılsınız yaa merak ettim nihal dün doktora ditcekti cevap yazdı mı bebecik nasılmış
slmm kıslarr nasılsınız yaa merak ettim nihal dün doktora ditcekti cevap yazdı mı bebecik nasılmış
efannaimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
efannaimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım nihall iyi şuan toplantıda bebeğiiyi henüz pıt pıtları duyamadı daha çok minik naispse yakında duyacak canım bekliyoruz tatalım keseyi görmüşler geç döllenme muhtemeln
Kar yağıyo yaşasın :)))))))))))))))))
canımmsın serpil nasılsınn çok sevindimm ya unutmadın beniii
efannaim sen nasılsın canım bu arad cuma günü 500 yasin duamız var vaktin olursa katıl duaya sende ne var ne yok umrede bziler için dua ettin demii*?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?