Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

onların da zamanı var canım..merak etme...daha miniminnacık o annesi....

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım adetime 5 gün kala internetten şimdi sonucu öğren dim sonuç 4.34 negatif yani doktora göstermedim henüzzz sizceeeee

canım iğneinin kaçıncı günündesin malum o iğnelerden dolayı test hata verirr ama iğnenin 12 ci günü net çıkar

canıımm rabbim onlarıda nasip edeckk sabır bebeğim sabır

kızlar sonuç negatif bişi çıkmadı yarın tekrar doktora gidilcek neyapar bılmem hakkımızda herşyeın hayırlsı

üüzlmek yok canım adetin gecikmeside bazan iyi demkkii rahim bebek arıyor yakında hamile kalırsın stres yapma benim kızkardeşiminde adetleri böyle şşaırmıştı ve hamile kaldı işte

slmm kıslarr nasılsınız yaa merak ettim nihal dün doktora ditcekti cevap yazdı mı bebecik nasılmış

slmm kıslarr nasılsınız yaa merak ettim nihal dün doktora ditcekti cevap yazdı mı bebecik nasılmış

canım nihall iyi şuan toplantıda bebeğiiyi henüz pıt pıtları duyamadı daha çok minik naispse yakında duyacak canım bekliyoruz tatalım keseyi görmüşler geç döllenme muhtemeln

cibeldemiroğlu canım.....ancak toparlıyorsun kendini....
ben öyle bir bahtsızlık temmuz ayında yaşadım....dengem altüst oldu canım...
biraz daha sabret...göreceksin olacak....

efannaim sen nasılsın canım bu arad cuma günü 500 yasin duamız var vaktin olursa katıl duaya sende ne var ne yok umrede bziler için dua ettin demii*?

efannaimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım nihall iyi şuan toplantıda bebeğiiyi henüz pıt pıtları duyamadı daha çok minik naispse yakında duyacak canım bekliyoruz tatalım keseyi görmüşler geç döllenme muhtemeln

iii bak çok sevindimm keseyi gördüyse gerisi geLirr tabii ALLAHIN İZNİYLE

efannaim sen nasılsın canım bu arad cuma günü 500 yasin duamız var vaktin olursa katıl duaya sende ne var ne yok umrede bziler için dua ettin demii*?

inşallah canımm katılmaya çalışırımm saat kaç gibi dua yapılacak
umrede aynen dediğim gibi beytullahın karşısında isimlerinizi okudum hayırla bebişleri gelsin inşallah dedim rabbim kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…