Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım hiçbirimiz unutmadıkii ve niçin unutlaım mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sen iyimiisn son durumun ne bebğin nasıl senden haber alamdık uuzun zaman

CANIMM TOPİĞİ ARADIM BULAMADIM BAŞKA TOPİK VAR BİZİM TOPİĞİN ADINA YAKIN ORDAN BAKTIM SİZİ BULAMADIM SONRA İSİMDEN ARATTIRDIM BULDUM
ÇOK ŞÜKÜR BEN İYİYİM BEBECİKTE İYİ BÜYÜDÜ BAYAA 10 HAFTA KALDI OĞLUMUZ OLUCAK inş.

canımmm

ahsen doğurdu oğlu oldu

zeytin doğurdu oğlu oldu
sezen doğurdu oğlu oldu
mısra doğuma yakın oğlu olacaksen yakınsın oğlun olacak nihal bakalım brde tben hamile bakalım onlarda ne çıkacak tualina hamile oğlu oalack yanii hepp erkek aaaaaaaaaaaaaaaaa hahhahhahah olsun elleri ayakları sağ olsun hayırlı olsunda pipili olsunlar ne yapalım ama ben kız doğuracğım.)))) artık oğullarınız sıraya geçer seç seç al

ohhhhhh maşallahh valla buyıl harbi erkek yılıymışş senin kızın ilk talibi ben olsam ne dersinn o zaman şimdi sen bu kadar erkekten sonra pek nazlanırsın valla vermezsin kızı

ohhhhhh maşallahh valla buyıl harbi erkek yılıymışş senin kızın ilk talibi ben olsam ne dersinn o zaman şimdi sen bu kadar erkekten sonra pek nazlanırsın valla vermezsin kızı

ya biraz önce eşimle onu konuştuk oda heveslenme erkke olacak dedii (( bende cami avlusna bırakırım dedim oda biz seni bırakırız deii .))) kızım olursa hafız olacakk nasipsee eeeeeeeeee yanii o kadar yakışıklı var artık müsade ettede nazlanayımm hahhahaahhhahhahahahahhaahahhhah

aaaaaaaaaaa ciidimiisnnnnnnnnnn eee gebeliğe yakın değer dur heyecan yapmayalım bekleylim ama çok iyi değer dur baklım aha tuğba gibi oldun vallhi 2 gün bekleyelimm katlarsa hamileisn demktir

bilmiyorum umudum yok doktora göstermedim cuma günü tekrar yaptırıp öyle gösteririm adetime de 5 gün kaldı inşş olur sevindirdin beni hayırlısıı

hahaha Dikkat et valla bırakırlarr mı bırakırlar baba oğul tabii bukadar erkek arasında nazlanman hakkın nazlan bakalımm geçen yılda hep kız yılıymıyış bizde 1 model eski alırız ozman

Serpil bi sorun var ama hala oğluma ad bulamadık bisim kızlardan kopiş çeksem kim ne koyacak bilgin var mı?

bilmiyorum umudum yok doktora göstermedim cuma günü tekrar yaptırıp öyle gösteririm adetime de 5 gün kaldı inşş olur sevindirdin beni hayırlısıı

canım rabbim sevindirsin inşallhhhhhhhh inşllahhh canım evet bekleylim katlarsa yırrtıkk dualarımız bu yönde olsun canım ne yapalım ama d eğerin fena değil canım hakkından hayırlısını istyelim sesiz ve sakin bekleylimm olmazmı yaa dikkatimiö çektii bu ay kızların değerleri bir garip aklım ermedi bu işe

canım inş. değerlerin yükselir 5 gün sonra seviniriz hep beraber

nazlan tabi şekerim hakkındır :))) kız annesi olcan kolay mı dimi ama (inş.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…