canım hiçbirimiz unutmadıkii ve niçin unutlaım mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sen iyimiisn son durumun ne bebğin nasıl senden haber alamdık uuzun zaman
galiba benim kırmızılar geliyo kızlar moralim çok bozuk karnım felaket ağrıyo :2:
lütfen benim yerime yağan karı izlermiisn bizler yağan kar görmüyoruz
canım hiçbirimiz unutmadıkii ve niçin unutlaım mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sen iyimiisn son durumun ne bebğin nasıl senden haber alamdık uuzun zaman
yaa kar nerde yağıyoo istanbull mu?
CANIMM TOPİĞİ ARADIM BULAMADIM BAŞKA TOPİK VAR BİZİM TOPİĞİN ADINA YAKIN ORDAN BAKTIM SİZİ BULAMADIM SONRA İSİMDEN ARATTIRDIM BULDUM
ÇOK ŞÜKÜR BEN İYİYİM BEBECİKTE İYİ BÜYÜDÜ BAYAA 10 HAFTA KALDI OĞLUMUZ OLUCAK inş.
evet canım istanbula ama her yerine değil sanırım :)))
canım iğneinin kaçıncı günündesin malum o iğnelerden dolayı test hata verirr ama iğnenin 12 ci günü net çıkar
canım iynemin 12 ci gününde test yaptım 4,34 cıktııı
canımmm
ahsen doğurdu oğlu oldu
zeytin doğurdu oğlu oldu
sezen doğurdu oğlu oldu
mısra doğuma yakın oğlu olacaksen yakınsın oğlun olacak nihal bakalım brde tben hamile bakalım onlarda ne çıkacak tualina hamile oğlu oalack yanii hepp erkek aaaaaaaaaaaaaaaaa hahhahhahah olsun elleri ayakları sağ olsun hayırlı olsunda pipili olsunlar ne yapalım ama ben kız doğuracğım.)))) artık oğullarınız sıraya geçer seç seç al
ohhhhhh maşallahh valla buyıl harbi erkek yılıymışş senin kızın ilk talibi ben olsam ne dersinn o zaman şimdi sen bu kadar erkekten sonra pek nazlanırsın valla vermezsin kızı
Psikolojik sanırım karı görünce üşümeye başladımm
aaaaaaaaaaa ciidimiisnnnnnnnnnn eee gebeliğe yakın değer dur heyecan yapmayalım bekleylim ama çok iyi değer dur baklım aha tuğba gibi oldun vallhi 2 gün bekleyelimm katlarsa hamileisn demktir
ya biraz önce eşimle onu konuştuk oda heveslenme erkke olacak dedii(( bende cami avlusna bırakırım dedim oda biz seni bırakırız deii .))) kızım olursa hafız olacakk nasipsee eeeeeeeeee yanii o kadar yakışıklı var artık müsade ettede nazlanayımm hahhahaahhhahhahahahahhaahahhhah
bilmiyorum umudum yok doktora göstermedim cuma günü tekrar yaptırıp öyle gösteririm adetime de 5 gün kaldı inşş olur sevindirdin beni hayırlısıı
canım inş. değerlerin yükselir 5 gün sonra seviniriz hep beraberbilmiyorum umudum yok doktora göstermedim cuma günü tekrar yaptırıp öyle gösteririm adetime de 5 gün kaldı inşş olur sevindirdin beni hayırlısıı
ya biraz önce eşimle onu konuştuk oda heveslenme erkke olacak dedii(( bende cami avlusna bırakırım dedim oda biz seni bırakırız deii .))) kızım olursa hafız olacakk nasipsee eeeeeeeeee yanii o kadar yakışıklı var artık müsade ettede nazlanayımm hahhahaahhhahhahahahahhaahahhhah
hayırlısı inşallah aaaaaaaaa burdada yağıyoo karr çok şaşırdımm kocaman kocaman
canım inş. değerlerin yükselir 5 gün sonra seviniriz hep beraber
nazlan tabi şekerim hakkındır :))) kız annesi olcan kolay mıdimi ama (inş.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?