Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,hayatkavunici,nazemir,nhlkpr+,cimcimes53+,seldayavuzguray,serengl,

kızlar cibeldermioğlundan sonuç gelirse beni tlf ll arayın aklım onda kalacak sonuçlarını bekliyor öptümm gelirim yine

ewt canım hayat yaşanmışlıklar tecrübe olarak geliyor alan bir yapın varsa ders çıkaran bir yapın herşey olgunlaştırıyo aynen

Son düzenleme:
şükür minik kuzum sesini duyamasakta kalp atışını gördük içimiz rahatladı rabbım en kısa zamanda sizlerede yaşatır inşallah

amiiiiiiiin....kaç gündür ara sıra girip okuyorum gelişmeleri ama yazmaya pek vaktim yoktu... rüyamda sizlere ne yazsam diye düşünüyorum tben ve sana özellikle..ALLAH ım sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin...dualarım sizlerle tüm anne olmak isteyenlerle

kumsal+,cimcimes53+,tben+,serpil02507,

hişşşşşşşt aşağıdakiler napıyonuz bakiiiiiiiiiiim:82:
iyiyiz canım sen nasılsın
tamam tatlım vakit bulunca hemen bakıcam
günaydın hayatcım nasılsın canım
kumsalcım anca yazdım hayırlısı olsun canım vardır bi hayır bundada gelsin kırmızılar olmamak da dert biliyosun :))
bi dahaki aya inş. ama bi dr git istersen bu kadar uzun sürmesi normalmi diye ....
sağol cimcimem evet vardır bundada bir hayır canım ben normalde ilçsız adet olamazdım allahıma binlerce şükür 2 aydır geçikmelide olsa kendiliğinden geliyor bu benim için iyi birşey doktora gitmeyi düşünüyorum ama nezaman bende bilmiyorum plan yapmam lazım kuzum bakalım
nihalim meleğim sağol aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah anneciği dört gözle bekliyorrrrr onu

hayırlsı olsun canım hemen umutsuzluğa kapılma kan testinin sonucunu bekle canım

canımm allah razı olsun inşallah kısa zamanda sizlerede yaşatsın rabbım

cevap vermedim mi ?? ama ama ama verdim diye hatırlıyorum bebemm ya nasılsın var mı bir gelişme belirti göğüslerde şişlik v.s v.s tuğba bulantılar başladı bunlar iyi günlerin kıymetini bil

kız görmedim vermedin
gelişme dha küçük olduğu için sanırım belirtiler daha olmaz diye düşünüyorum ama dünden beri sanki progestan içersinde leyla olursun öyleyim inş midem bulanır ay herşeye katlancazz sağlıklı olduklarını öğrenelimde göğüslerimde biraz büyüdü sankim kahve ksıımları şiş gibi böyle kabarcıklı sankim ay daha küçük teyzesi ama heyecandan olsa gerek iştahım az

canım ya allah razı olsun dualarım sizinle

evet daha çok kücük belirti için ben bir beden büyük sütyen almalıyım çokk büyüdü sığmıyo ve acıyo hala ve tüylerim vardı azcık uclarına yakın şimdi onlarda kıl gibi oldu çok sinir bozucu adam memesi gibi az ama kötü görüntü 3 tel siyah kıl uyku hali erken belirtilerde var canım

ay nihall
evet uykum erken geliyo haklısın

canım ne haberr okumaktan yazmayamı vaktin olmuyor kuzuu nasılsın sende son durumlar ne canım

canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaof adet öncesi hep böyle oluyorum ..

ceeeeeeee ben geldim canım belki canının sıkıntısı geçer

aman da aman sevsinler sizin belirtilerinizi şimdiden ufak ufak şikayet ha

daha dur bir güzelim sen daha bir dur bizim mercimek azıcık toparlansın

sabah yazdım herkese cvp verdin bi bana vermedin

yinemi küstürdüler seni çoooooook alıngan oldu bu kız

ben bi ara secreti yanımda taşıyodum.....çok keyifli oluyo okuması,her an umut dolu oluyosun.....bi de herşeyin bir sebebi olduğuna,her şerde bir hayır olduğuna inanıyosun....
benim secret vaktim gelmiş......

hemşom naber. secret ne kız bir ben okumamışım

bu dediklerini bilmiyorum canım..bakayım...ama tabii bunları gerçekten, yaşam felsefesi haline getirmek gerek...her an....

bbebeğim seninle ilk duada tanışmıştık o gün seni içimde hiisetim ben şşaırmadım ortak yönümüze sende kendimi kendimde seni gördüm

zaten birlikte olduğun, görüştüğün insanlar senin bir boy aynandır unutma.

canımsın ya sağol fatommmmmm

değerin katlandı mı canım tekrar baktırdın mı b-HCG ye ben bu topikte hiç yazmadım seni merak ettiğim için baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…