katılıyorumm..üniversite ve onu takip eden yıllarda,gençlik de var tabii...çok daha farklıydı bakış açım...ama şimdi hiç öyle değil...çok değiştim,yaşanmışlıklar, görmeler,geçirmeler..hepsi başka renk katıyor hayata..ve bambaşka insan oluveriyorsun zamanla..yoğruluyorsun yani...
şimdi ben de aynen senin gibi düşünüyorum..bişey olmadıysa,ters gittiyse mutlaka vardır bir sebebi....ya da terslik oldupunu düşündüğümüz durumlar,aslında ne kadar lehimize gelişen şeyler çıkarır karşımıza...
artı hep allah hayırlısıysa versin diyorum....evlat için de öyle,hayırlı olacaksa,sağlıklı olacaksa versin diyorum...
sabah yazdım herkese cvp verdin bi bana vermedin
şükür minik kuzum sesini duyamasakta kalp atışını gördük içimiz rahatladı rabbım en kısa zamanda sizlerede yaşatır inşallah
iyiyiz canım sen nasılsınkumsal+,cimcimes53+,tben+,serpil02507,
hişşşşşşşt aşağıdakiler napıyonuz bakiiiiiiiiiiim:82:
tamam tatlım vakit bulunca hemen bakıcamkız deme öyle deme dme öyle deme o anne adayıı biliyorsun aklı şimiidlk orada deme öyle deme
kumsalllllllllllll ggelden araştır çok faydası var keçiboynuzusunun birde kaliteli yumurta içinmiş derya2424 yazmıştı ondan öğrendimm
günaydın hayatcım nasılsın canımcimcimes53+,şeker-leblebi,tben+,serpil02507,fatosozel+,kumsal,
kızçeler günaydın........
cimcimeeee....nasılsın kuşum....
nihalim hayırlı uğurlu olsun canım..bak korkacak bişey yokmuş gördün mü....
fatoşum günaydın hemşom
şekerrrrrr...günaydın canım
serpil....2011 patlaması yapıcaz şekerim...bu hayır keçibonuzu falan araya bi de rakı sıkışmış o nedir ki bacım.....
kumsal,günaydın canım....
tben serpilin rüyasını ben de senin gibi yorumladım.....
ve diğer güzeller,hepinize günaydın....
sağol cimcimem evet vardır bundada bir hayır canım ben normalde ilçsız adet olamazdım allahıma binlerce şükür 2 aydır geçikmelide olsa kendiliğinden geliyor bu benim için iyi birşey doktora gitmeyi düşünüyorum ama nezaman bende bilmiyorum plan yapmam lazım kuzum bakalımkumsalcım anca yazdım hayırlısı olsun canım vardır bi hayır bundada gelsin kırmızılar olmamak da dert biliyosun :))
bi dahaki aya inş. ama bi dr git istersen bu kadar uzun sürmesi normalmi diye ....
nihalim meleğim sağol aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah anneciği dört gözle bekliyorrrrr onusağol sekercim rabbım sanada en kızsa zamanda yaşatsın
oyyy serpilcim allah razı olsun ağızına sağlık
cimcimemmm sağol canımıniçi dualar bittimi bu arada listeyi yayınlamadın ???
kımsalcım canımmmmmm hayırlısı olsun gerçekten vakti saati var inşallah en kısa zamanda sende meleğine kavuşacaksın
kavuniçi bu bulantılar ne zaman geçiyo sabah 6 da uyandım küçük blender içerde çalışıyodu sanırım 3 kez çıkardımhala toparlamadım
kızlar ben geldım nasılsınız bakım doktordan geldım tahlıllerıımı beklıorum 1.30 da arıcklar bnı hayırlısını versın rabbım umıtlnemıorum eve gelırken test alım dedım yaptım bişi çıkmadı kafam karıştı keşkede almasaydım
amiiiiiiiin....kaç gündür ara sıra girip okuyorum gelişmeleri ama yazmaya pek vaktim yoktu... rüyamda sizlere ne yazsam diye düşünüyorum tben ve sana özellikle..ALLAH ım sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin...dualarım sizlerle tüm anne olmak isteyenlerle
cevap vermedim mi ?? ama ama ama verdim diye hatırlıyorum bebemm yanasılsın var mı bir gelişme belirti göğüslerde şişlik v.s v.s tuğba bulantılar başladı bunlar iyi günlerin kıymetini bil
amiiiiiiiin....kaç gündür ara sıra girip okuyorum gelişmeleri ama yazmaya pek vaktim yoktu... rüyamda sizlere ne yazsam diye düşünüyorum tben ve sana özellikle..ALLAH ım sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin...dualarım sizlerle tüm anne olmak isteyenlerle
kız görmedim vermedin
gelişme dha küçük olduğu için sanırım belirtiler daha olmaz diye düşünüyorum ama dünden beri sanki progestan içersinde leyla olursun öyleyiminş midem bulanır ay herşeye katlancazz sağlıklı olduklarını öğrenelimde göğüslerimde biraz büyüdü sankim kahve ksıımları şiş gibi böyle kabarcıklı sankim ay daha küçük teyzesi ama heyecandan olsa gerek iştahım az
evet daha çok kücük belirti içinben bir beden büyük sütyen almalıyım çokk büyüdü sığmıyo ve acıyo hala ve tüylerim vardı azcık uclarına yakın şimdi onlarda kıl gibi oldu çok sinir bozucu adam memesi gibi az ama kötü görüntü 3 tel siyah kıl uyku hali erken belirtilerde var canım
amiiiiiiiin....kaç gündür ara sıra girip okuyorum gelişmeleri ama yazmaya pek vaktim yoktu... Rüyamda sizlere ne yazsam diye düşünüyorum tben ve sana özellikle..allah ım sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin...dualarım sizlerle tüm anne olmak isteyenlerle
canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaof adet öncesi hep böyle oluyorum ..
canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaof adet öncesi hep böyle oluyorum ..
evet daha çok kücük belirti içinben bir beden büyük sütyen almalıyım çokk büyüdü sığmıyo ve acıyo hala ve tüylerim vardı azcık uclarına yakın şimdi onlarda kıl gibi oldu çok sinir bozucu adam memesi gibi az ama kötü görüntü 3 tel siyah kıl uyku hali erken belirtilerde var canım
kız görmedim vermedin
gelişme dha küçük olduğu için sanırım belirtiler daha olmaz diye düşünüyorum ama dünden beri sanki progestan içersinde leyla olursun öyleyiminş midem bulanır ay herşeye katlancazz sağlıklı olduklarını öğrenelimde göğüslerimde biraz büyüdü sankim kahve ksıımları şiş gibi böyle kabarcıklı sankim ay daha küçük teyzesi ama heyecandan olsa gerek iştahım az
sabah yazdım herkese cvp verdin bi bana vermedin
ben bi ara secreti yanımda taşıyodum.....çok keyifli oluyo okuması,her an umut dolu oluyosun.....bi de herşeyin bir sebebi olduğuna,her şerde bir hayır olduğuna inanıyosun....
benim secret vaktim gelmiş......
bu dediklerini bilmiyorum canım..bakayım...ama tabii bunları gerçekten, yaşam felsefesi haline getirmek gerek...her an....
bbebeğim seninle ilk duada tanışmıştık o gün seni içimde hiisetim ben şşaırmadım ortak yönümüze sende kendimi kendimde seni gördüm
ceeeeeeee ben geldim canım belki canının sıkıntısı geçer
aman da aman sevsinler sizin belirtilerinizi şimdiden ufak ufak şikayet ha
daha dur bir güzelim sen daha bir dur bizim mercimek azıcık toparlansın
yinemi küstürdüler seniçoooooook alıngan oldu bu kız
hemşom naber. secret ne kız bir ben okumamışım
zaten birlikte olduğun, görüştüğün insanlar senin bir boy aynandır unutma.
kız görmedim vermedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?