kızlar sonuç negatif bişi çıkmadı yarın tekrar doktora gidilcek neyapar bılmem hakkımızda herşyeın hayırlsı
canım üzme kendini her şeyin hayırlısı gelecek meleğin sana yeterki yılma inan.....
değerin katlandı mı canım tekrar baktırdın mı b-HCG ye ben bu topikte hiç yazmadım seni merak ettiğim için baktım
kızlar sonuç negatif bişi çıkmadı yarın tekrar doktora gidilcek neyapar bılmem hakkımızda herşyeın hayırlsı
23,84 ÇIKTI cnım pzt baktırdım tekrar perş tekrar bakılcakinş sağlıklıdır
ya cnm benim inş önümüzdeki ay
birazdan toplantı var :) giremezsem merak etmeyin
yanii herkes adet sendurumu yaşar ben hariç bende yumurtlarken sendurum yaşarım
ceeeeeeee ben geldim canım belki canının sıkıntısı geçer
hoşgeldin bitanem ......siz varken can sıkıntısımı kalır hiç bişey kalmaz sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aman da aman sevsinler sizin belirtilerinizi şimdiden ufak ufak şikayet ha
daha dur bir güzelim sen daha bir dur bizim mercimek azıcık toparlansın
yinemi küstürdüler seniçoooooook alıngan oldu bu kız
hemşom naber. secret ne kız bir ben okumamışım
zaten birlikte olduğun, görüştüğün insanlar senin bir boy aynandır unutma.
tuğbacım ..canım yaa....bak ne güzel sen de hamilesin işte...allah tamamına erdirsin inşallah....hepimize birer birer nasip etsin......çok ama çok seviniyorum sizin adınıza.
hoşgeldin canımmmm:79::79::79::79::79:bu arada herkese selam
nasılsınız bayanlar
inş hayatcım bi şöyle değerimin arttığını bide keseyi görsem bide kalp atışı
allah sizlere direk duyursun hamıleliğinizi böyle yaşatmasınama genede bin şükür aslaaaaaaaaaaaaa şikayet etmem
arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım adetime 5 gün kala internetten şimdi sonucu öğren dim sonuç 4.34 negatif yani doktora göstermedim henüzzz sizceeeee
tatlım inşallah keseyide kalp atışınıda göreceksin şükürler olsun ....artacak değerlerin allahın izniyle tekma atışlarınıda duyacaksın inşallah allah buyuk sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah annesiiiii46:
adetine 5 gün kala bence tekrar yaptır adet geçince bence kan yenile :26::26::26::26:
inş yükselir değer ama hiç sanmıyorum ben bakalım doktor ne diyeceek negatif der oda herhalde çatlatma iynemi vuruları tam 12 oldu yani 12 ci gün testi yaptırdımmmm
hım bak işte o nu söylemen ii oldu iğnenin etkisi olabilir 14 gün sonra hatta 16 ncı günde adet görüyodum ben iğneden sonra cnm ama hiç kan testi yaptırmadım çünki adetin geçmesini bekledim çünki iğnenin etkisi olur demişler di sen biraz gçsin adetin inş geçer iğne olduysan gününü biliyosundur hayırlısı ise güzel haber alırız senden cnm
evet canım adet günümde bu ayın 30 u yani 5 gün var bakalım hayırlısı sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?