Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

değerin katlandı mı canım tekrar baktırdın mı b-HCG ye ben bu topikte hiç yazmadım seni merak ettiğim için baktım

23,84 ÇIKTI cnım pzt baktırdım tekrar perş tekrar bakılcak inş sağlıklıdır

kızlar sonuç negatif bişi çıkmadı yarın tekrar doktora gidilcek neyapar bılmem hakkımızda herşyeın hayırlsı

ya cnm benim inş önümüzdeki ay

23,84 ÇIKTI cnım pzt baktırdım tekrar perş tekrar bakılcak inş sağlıklıdır

ya cnm benim inş önümüzdeki ay

tuğbacım ..canım yaa....bak ne güzel sen de hamilesin işte...allah tamamına erdirsin inşallah....hepimize birer birer nasip etsin......çok ama çok seviniyorum sizin adınıza.

yanii herkes adet sendurumu yaşar ben hariç bende yumurtlarken sendurum yaşarım
ozamanda ben sancı sendromu yaşıyom

tuğbacım ..canım yaa....bak ne güzel sen de hamilesin işte...allah tamamına erdirsin inşallah....hepimize birer birer nasip etsin......çok ama çok seviniyorum sizin adınıza.

inş hayatcım bi şöyle değerimin arttığını bide keseyi görsem bide kalp atışı
allah sizlere direk duyursun hamıleliğinizi böyle yaşatmasın ama genede bin şükür aslaaaaaaaaaaaaa şikayet etmem

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım adetime 5 gün kala internetten şimdi sonucu öğren dim sonuç 4.34 negatif yani doktora göstermedim henüzzz sizceeeee

tatlım inşallah keseyide kalp atışınıda göreceksin şükürler olsun ....artacak değerlerin allahın izniyle tekma atışlarınıda duyacaksın inşallah allah buyuk sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah annesiiiii46:

ay inş canım inşşşşşşşşşş allah daha güzellerini yaşatsın size

inş yükselir değer ama hiç sanmıyorum ben bakalım doktor ne diyeceek negatif der oda herhalde çatlatma iynemi vuruları tam 12 oldu yani 12 ci gün testi yaptırdımmmm

hım bak işte o nu söylemen ii oldu iğnenin etkisi olabilir 14 gün sonra hatta 16 ncı günde adet görüyodum ben iğneden sonra cnm ama hiç kan testi yaptırmadım çünki adetin geçmesini bekledim hatta ağrılı şiddetli birinde parça düşürerek adet olmuştum kan testi yaptıramadan çünki iğnenin etkisi olur demişler di sen biraz gçsin adetin inş geçer iğne olduysan gününü biliyosundur hayırlısı ise güzel haber alırız senden cnm

Son düzenleme:

evet canım adet günümde bu ayın 30 u yani 5 gün var bakalım hayırlısı sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…