Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

SERPİLL BAŞKA TOPİKTE HANİ TAAA Bİ ZAMNLAR 41 YASİNE BAŞLAMIŞTIK YA ORA HALA BİTMEDİ BEN ARA ARA OKUDUM TABİ AMA EKLEMEDİMM KAÇ OLDUĞUNUDA UNUTTUM TABİİ ŞİM 4 YASİN okudum okurken hem orası hemde sizin 500 yasin için niyet ettim olursa canımm sende ekle 4 adett

serpilllll canımmmm tekrar yazarımm sana yoksunn heralde çıkıyorumm bende bunu söylemek için geldimm gidiyorumm

allah kabul etsin efnanim. tekrar hoşgeldin. bu topicte her hafta dua okuyorz canım bu hafta yasinlerimiz vardı onu bitirince cuma günleri sela ile eza arası dualarımızı yapıyoruz. kızlarla msn üzerinde toplu görüşme kanalı ile yapıp aynı duayı burayada yazıyoruz. senide o duada görmeyi çok arzu ederiz.okuduğun dualar için allah kabul etsin. niyetlerinide allah kabul etsin canım

merhaba canım erken doğumda dediğine göre büyüktü galiba..Allah sabır versin.Ama rabbim bizden daha çok sevdiği için alıyor onları yanına sana şefaatçi olcak minik meleğin..Bir an önce toparlanmaya çalış hayat devam ediyor..bende 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim bana doktorum 3ay demişti.ama seninki büyük olduğu için en az 6 ay beklemelisin bence...rahim ancak kendini toparlıyor ve rabbim inşallah sana sağlıklı ve hayırlı bir evladı en kısa zamanda gönderecektir.umudunu yitirme lütfen...benim başımdanda bir sürü olay geçti ama hala şükürler olsunki umudum var ve ancak böyle mutlu oluyorum..

nihallee nasısın canımml

canım kusura bakma akşam nasılsın demişsin ama şimdi gördüm.. daha iyim canım sağol ama şu pis hastalık yakaladımı bırakmıyor bir türlü şimdi de burnum akıyor.. ilaçsız geçirmeye çalışıyorum işte...

Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrr bugün çok güzel bir gün olsunnnnnnnn inşallahhhh

Günaydın kızlar dün işler çok yoğundu fazla bakamadım şimdi okudum geçmişi bu topic fatura ödemecilerle dolup taşıyor
meslektaşlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…