SERPİLL BAŞKA TOPİKTE HANİ TAAA Bİ ZAMNLAR 41 YASİNE BAŞLAMIŞTIK YA ORA HALA BİTMEDİ BEN ARA ARA OKUDUM TABİ AMA EKLEMEDİMM KAÇ OLDUĞUNUDA UNUTTUM TABİİ ŞİM 4 YASİN okudum okurken hem orası hemde sizin 500 yasin için niyet ettim olursa canımm sende ekle 4 adett
Kızlar bugün itibariyle keçiboynuzunu kaynatıp içmeye başladık eşimle birlikte birde günde iki tane incir bakalım neler olur ay sonunda
Kızlar bugün itibariyle keçiboynuzunu kaynatıp içmeye başladık eşimle birlikte birde günde iki tane incir bakalım neler olur ay sonunda
1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan,
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36
18.gün 20 ocak per.be soğan 36,2
19.gün 21 ocak cuma soğan 35,9
20.gün 22 ocak c.tesi soğan 36,3
21.gün 23 ocak pazar soğan, 36,2
22.gün 24 ocak p.tesi soğan 35,9
23.gün 25 ocak salı soğan 35,8
24.gün 26 ocak ç.ba soğan (bugün son) 35,9
bugündeolacak inş....
slm kızlar.... :79::79::79::79:
günaydın kızlar
Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrr bugün çok güzel bir gün olsunnnnnnnn inşallahhhh
merhaba canım erken doğumda dediğine göre büyüktü galiba..Allah sabır versin.Ama rabbim bizden daha çok sevdiği için alıyor onları yanına sana şefaatçi olcak minik meleğin..Bir an önce toparlanmaya çalış hayat devam ediyor..bende 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim bana doktorum 3ay demişti.ama seninki büyük olduğu için en az 6 ay beklemelisin bence...rahim ancak kendini toparlıyor ve rabbim inşallah sana sağlıklı ve hayırlı bir evladı en kısa zamanda gönderecektir.umudunu yitirme lütfen...benim başımdanda bir sürü olay geçti ama hala şükürler olsunki umudum var ve ancak böyle mutlu oluyorum..
İNŞALLAH HAYIRLI ŞEYLER OLUR
BENDE DÜN KOMŞUMDAN DERECEMİ ALDI AMA SABAH ÖLÇMEYİ UNUTTUM
SELAM CANIM İYİYİM SEN NASILSIN
SANADA GÜNAYDIN TUĞBİŞİM İNŞALLAH YARIN HAYIRLI BİR GÜN OLACAK BİZİM İÇİN
GÜNAYDINNNNNNNN İNŞALLAH CANIM
GİZEMCİM NASILSIN SENİ SIK SIK GÖRMEK GÜZEL
yarın unutma ölç fatoş bende 10. Gün başlamıştım
selda birkaç gündür bende keçiboynuzusuyu içiyorum benim sağ yumurtam temebll soldan gidyor hep şuan sol tarafımda yumuşlar büyüyor bellkiki ağrı yapıyor bende ben sadece 1 bardak içiyorum su bardağıyla baklımm ne olacak canımm bu arada dünde sağaon suyu içtim ama soğan suyunu fazla içmeyi düşünmüyorum adetleri düzenlii ayyy birde vaginal tablet koydum dün hanii ne bileyim rahim içi temiz olsun diye hahhahahahahha ayyyyyyyyyyy anlayacğın ne buluyorsanmm yapıyorum ben
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:79::79::79::79::79::79::79:
cimcime bende 6 yasin 1000 tevhid 1000 salavat ve 666 ihlas hazır canım geriye 10 yasin kaldı allhın izni ile onlarda cumaya hazır olacak
umarım unutmam
ben sana dedim senin yumoşlar solcu
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımm......Kızlar bugün itibariyle keçiboynuzunu kaynatıp içmeye başladık eşimle birlikte birde günde iki tane incir bakalım neler olur ay sonunda
selda birkaç gündür bende keçiboynuzusuyu içiyorum benim sağ yumurtam temebll soldan gidyor hep şuan sol tarafımda yumuşlar büyüyor bellkiki ağrı yapıyor bende ben sadece 1 bardak içiyorum su bardağıyla baklımm ne olacak canımm bu arada dünde sağaon suyu içtim ama soğan suyunu fazla içmeyi düşünmüyorum adetleri düzenlii ayyy birde vaginal tablet koydum dün hanii ne bileyim rahim içi temiz olsun diye hahhahahahahha ayyyyyyyyyyy anlayacğın ne buluyorsanmm yapıyorum ben
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımm......
oyy oyyyy oyyy hadi hayırlısı serpilim bu ay senden başarılı bir çalışma bekliyoruz .....insallah güzel bir sürpriz yaparsın bize
İNŞALLAH HAYIRLI ŞEYLER OLUR
SANADA GÜNAYDIN TUĞBİŞİM İNŞALLAH YARIN HAYIRLI BİR GÜN OLACAK BİZİM İÇİN
/QUOTE]
amin cnm
ayyyy inşallhhhhhhhhhhhhhh yani yukarda Allah şahitya yürekten istiyorum ama kendimide artık fazla kaptırmammayım diyorum:82::82::82::82: çünkü sonrası bende bir facia oluyorda sen bakma burad milleti teselli etiğimde enkaza dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?