sanada günaydın inşallah canım rabbim gönlüne göre versin
senin kuku yakında dile gelip koyup durma şunları ben temizim diyecek ona göre
bakalım bende neler olacak bende sağ tembel inşallah işe yarar şu adetim bir bitsin anlayacağız artık
selda harbiden keçi boynu işe yarıyor ben öyle hiisediyorum .)))) baklım senin sağda benimkii gibi hanım hanım oturuyormu yanii ayyyyyyyyyyy bıraksınlar şu hanımlığı bir işe yarasınlar ya
selda harbiden keçi boynu işe yarıyor ben öyle hiisediyorum .)))) baklım senin sağda benimkii gibi hanım hanım oturuyormu yanii ayyyyyyyyyyy bıraksınlar şu hanımlığı bir işe yarasınlar ya
nihalle
kedi gribi olmuşsun bacım atlatacksınşimdi keçi gribi modaya bizdedde kedi gribi
günaydın kızlar nasıl gidiyo gününüzz
hastaaa(((((((((((((( gidyor inş en ksıa sürede atlatırımmm
kızçeler oku oku bitmedi aaaaaaaa ben yokken bu kadar konuşmayınşaka tabi allah muhabbetimizi bozmasın dun toplantıdan sonra çok yoğundu giremedim gece çok üşüdün sıtma gibi sabah kalkamadı her yerim ağrıyo sanırım ateşim çıktı grip olmasam bari
kızçeler oku oku bitmedi aaaaaaaa ben yokken bu kadar konuşmayınşaka tabi allah muhabbetimizi bozmasın dun toplantıdan sonra çok yoğundu giremedim gece çok üşüdün sıtma gibi sabah kalkamadı her yerim ağrıyo sanırım ateşim çıktı grip olmasam bari
herkese selam..:79:....bu sabah rüyamda bebeğim olmuş getirip avcumun içine koyuyorlar kundakta küçücük birşey ...ben nasıl büyür diye düşünüyorum... çocuk 1..2 güne 8..9 aylık gibi oluyor oturuyor hatta bir iki kelime konuşuyor ne demekse...birde rüyamda gül gördüm, güller açmış evde nereye koysam diye düşünüyorum sürekli yerini değiştiriyorum...kocaman birde iki metre boyu var güllerin...hayırlara çıkarsın inşallah...sizlerin rüya yorumlarını okuyorum benim rüyama nasıl yorum yapacaksınız merak ettim....: bazen gülüyorum yorumlarınıza
herkese selam..:79:....bu sabah rüyamda bebeğim olmuş getirip avcumun içine koyuyorlar kundakta küçücük birşey ...ben nasıl büyür diye düşünüyorum... çocuk 1..2 güne 8..9 aylık gibi oluyor oturuyor hatta bir iki kelime konuşuyor ne demekse...birde rüyamda gül gördüm, güller açmış evde nereye koysam diye düşünüyorum sürekli yerini değiştiriyorum...kocaman birde iki metre boyu var güllerin...hayırlara çıkarsın inşallah...sizlerin rüya yorumlarını okuyorum benim rüyama nasıl yorum yapacaksınız merak ettim....: bazen gülüyorum yorumlarınıza
geçmiş olsun nihal dikaet et kedi gribi dolaşıyor ortalıkta
herkese slm.napıyosunuz bakalım.bu saate kadar daha çok konuşurdunuz kimsecikler yok mu yoksa
inş canım kendine iyi bak dikkat ettt
geçmiş olsun canım ya grip mi :26:
ayyyy inşallhhhhhhhhhhhhhh yani yukarda Allah şahitya yürekten istiyorum ama kendimide artık fazla kaptırmammayım diyorum:82::82::82::82: çünkü sonrası bende bir facia oluyorda sen bakma burad milleti teselli etiğimde enkaza dönüyorum
fatocummAllha kabul etsin canımm ben bu sabh ölçtüm nasıl ki unutmadım 36.0 dı aaaaaaaa ateşli hatun değilim artık demkkii:))))))
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:79::79::79::79::79::79::79:
merabalar nasılsınız hatunlar
hasta olanlar hasta olmak üzere olanlar var dikkat edin kendinize geçmiş olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?