Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

senin kuku yakında dile gelip koyup durma şunları ben temizim diyecek ona göre

bakalım bende neler olacak bende sağ tembel inşallah işe yarar şu adetim bir bitsin anlayacağız artık

selda harbiden keçi boynu işe yarıyor ben öyle hiisediyorum .)))) baklım senin sağda benimkii gibi hanım hanım oturuyormu yanii ayyyyyyyyyyy bıraksınlar şu hanımlığı bir işe yarasınlar ya

selda harbiden keçi boynu işe yarıyor ben öyle hiisediyorum .)))) baklım senin sağda benimkii gibi hanım hanım oturuyormu yanii ayyyyyyyyyyy bıraksınlar şu hanımlığı bir işe yarasınlar ya

o kadar dil döküyorum ben ona hadi artık çalış bak seni taşıyan kişi bile arı gibi çalışıyor diye ama anlamıyor yakında anlar herhalde ilk kez bir şeylerin işe yarayacağını bilmek güzel

kızçeler oku oku bitmedi aaaaaaaa ben yokken bu kadar konuşmayın şaka tabi allah muhabbetimizi bozmasın dun toplantıdan sonra çok yoğundu giremedim gece çok üşüdün sıtma gibi sabah kalkamadı her yerim ağrıyo sanırım ateşim çıktı grip olmasam bari

senin belirtiler benimkine benziyor grip olacaksın aman dikkat et

geçmiş olsun nihal dikaet et kedi gribi dolaşıyor ortalıkta

herkese selam..:79:....bu sabah rüyamda bebeğim olmuş getirip avcumun içine koyuyorlar kundakta küçücük birşey ...ben nasıl büyür diye düşünüyorum... çocuk 1..2 güne 8..9 aylık gibi oluyor oturuyor hatta bir iki kelime konuşuyor ne demekse...birde rüyamda gül gördüm, güller açmış evde nereye koysam diye düşünüyorum sürekli yerini değiştiriyorum...kocaman birde iki metre boyu var güllerin...hayırlara çıkarsın inşallah...sizlerin rüya yorumlarını okuyorum benim rüyama nasıl yorum yapacaksınız merak ettim....: bazen gülüyorum yorumlarınıza

merabalar nasılsınız hatunlar
hasta olanlar hasta olmak üzere olanlar var dikkat edin kendinize geçmiş olsun ....

canım selam çok güzel bi rüya görmüşsün gül kokulu bi bebişin olur inş. en kısa zamanda ona yoralım
rüyalar yorumlara tabidir neye yorarsan hayır olsun inş.

genelde bu tür rüyalara popon açıkta kalmış hemen kapatki üşütmeyesin diyoruz ama rüyan gerçekten çok güzel inşallah en kısa zamanda gerçekleşmesini dilerim

geçmiş olsun nihal dikaet et kedi gribi dolaşıyor ortalıkta

kuş gribi, domuz gribi, kedi gribi nedir bu hayvanlardan çektiğimiz beeeee

aman nihalcim aman. sende tuğbada şu günlerde lütfen çok dikkat edin. hemen bitkilerde takviye yap kendine dikkaaaaaaaat mercimekleri üşütmeyelim

herkese slm.napıyosunuz bakalım.bu saate kadar daha çok konuşurdunuz kimsecikler yok mu yoksa

naber hemşerim benim angaralıııııııım

inş canım kendine iyi bak dikkat ettt

dilara nasılsın canım

hastaaa(((((((((((((( gidyor inş en ksıa sürede atlatırımmm

çok geçmiş olsun nihalcim

geçmiş olsun canım ya grip mi :26:

tuğbişim güzel hamişim naber

o halde lütfen kaptırmayın kendinizi

fatocummAllha kabul etsin canımm ben bu sabh ölçtüm nasıl ki unutmadım 36.0 dı aaaaaaaa ateşli hatun değilim artık demkkii:))))))

dur kız anca alışıcan o kadar ara verdin

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:79::79::79::79::79::79::79:

naber tatlııııııııııııııııııım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…