Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

iyidir canım ama biraaz canım sıkılıyo benim kan değerimin sonucundan dolayı adetime 5 kala test yaptırdım 4.34 cıktı yükelirmi düşermi diye kara kara düşünüyorumm

ay cnm ya geçmiş olsun

çok güzel allah hayırlara çıkarsın cnm

benim yavru küçük dediya dr onu düzeltebilirmiyiz yani bu gün 6 hafta 4 günlük teyzesi :))) benim şifrem vardı sende

canım selam çok güzel bi rüya görmüşsün gül kokulu bi bebişin olur inş. en kısa zamanda ona yoralım
rüyalar yorumlara tabidir neye yorarsan hayır olsun inş.
inşallah...bende rüyaların yorumlarını okurken iyi olanlarını üzerime alırım...

ay cnm ya geçmiş olsun

çok güzel allah hayırlara çıkarsın cnm

amiiiin...aşılamamın yapıldığı günde rüyamda ekmeği bal a batırıp batırıp yemişdim hiç hesapta yokken aşılama yapılmıştı..hayırlısı bakalım

varya cimcimem sende olmasan günlerimi takip edemiycem sağol bebem

iyiyim ama bu yoğunluk öldürecek beni.

iyidir canım ama biraaz canım sıkılıyo benim kan değerimin sonucundan dolayı adetime 5 kala test yaptırdım 4.34 cıktı yükelirmi düşermi diye kara kara düşünüyorumm

kara kara düşüneceğine aydınlık aydınlık düşünsende değerlerin ikiye katlasa olmazmı tatlım adet olmana 5 gün kalamı yaptırdın kan testini. Kimbilir belki seninkide tuğbanınki gibi geç döllemedir. Aydınlık düşün lütfen

cimcime cnm bugün kırmızılar geldi bende...
benim 3 yasinim kaldı anneme okutucam cumaya kadar

sürekli girip çıkıyorum bende benim yeğenler var ara sıra zorla:84::84::84::84::84:alıyom ellerinden okuyup çıkıyorum yazdıklarınızı

geçmiş olsun canım ya grip mi :26:

evet canım grip sanırım ama burnum akmaya başladı soğuk algınlığımı anlamadım
içimde ıhlamur ağacı çıkacak.. ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden de daha geç geçecek sanırım. inşallah geçen seferkine benzemez ((

aklıma geldi şimdi basit idrar testi yapsana sende hatıra kalsın diye benim ahtım vardı kandada öğrensem idrar yapıcam diye her ay suratıma tokat gibi çarpan tek çizgiye inat yapmak isterdim hep :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…