kızçeler oku oku bitmedi aaaaaaaa ben yokken bu kadar konuşmayınşaka tabi allah muhabbetimizi bozmasın dun toplantıdan sonra çok yoğundu giremedim gece çok üşüdün sıtma gibi sabah kalkamadı her yerim ağrıyo sanırım ateşim çıktı grip olmasam bari
herkese selam..:79:....bu sabah rüyamda bebeğim olmuş getirip avcumun içine koyuyorlar kundakta küçücük birşey ...ben nasıl büyür diye düşünüyorum... çocuk 1..2 güne 8..9 aylık gibi oluyor oturuyor hatta bir iki kelime konuşuyor ne demekse...birde rüyamda gül gördüm, güller açmış evde nereye koysam diye düşünüyorum sürekli yerini değiştiriyorum...kocaman birde iki metre boyu var güllerin...hayırlara çıkarsın inşallah...sizlerin rüya yorumlarını okuyorum benim rüyama nasıl yorum yapacaksınız merak ettim....: Bazen gülüyorum yorumlarınıza
inşallah...bende rüyaların yorumlarını okurken iyi olanlarını üzerime alırım...canım selam çok güzel bi rüya görmüşsün gül kokulu bi bebişin olur inş. en kısa zamanda ona yoralım
rüyalar yorumlara tabidir neye yorarsan hayır olsun inş.
genelde bu tür rüyalara popon açıkta kalmış hemen kapatki üşütmeyesin diyoruz ama rüyan gerçekten çok güzel inşallah en kısa zamanda gerçekleşmesini dilerim
açık kalsa bende öyle yoracaktım ama açıkda kalmadı
kuş gribi, domuz gribi, kedi gribi nedir bu hayvanlardan çektiğimiz beeeee
aman nihalcim aman. sende tuğbada şu günlerde lütfen çok dikkat edin. hemen bitkilerde takviye yap kendine dikkaaaaaaaat mercimekleri üşütmeyelim
naber hemşerim benim angaralıııııııım
dilara nasılsın canım
çok geçmiş olsun nihalcim
tuğbişim güzel hamişimnaber
o halde lütfen kaptırmayın kendinizi
dur kız anca alışıcan o kadar ara verdin
naber tatlııııııııııııııııııım
ay cnm ya geçmiş olsun
çok güzel allah hayırlara çıkarsın cnm
ii cnm senden
iyidir canım ama biraaz canım sıkılıyo benim kan değerimin sonucundan dolayı adetime 5 kala test yaptırdım 4.34 cıktı yükelirmi düşermi diye kara kara düşünüyorumm
benim yavru küçük dediya dr onu düzeltebilirmiyiz yani bu gün 6 hafta 4 günlük teyzesi :))) benim şifrem vardı sende
geçmiş olsun canım ya grip mi :26:
yolluyorum şifremiçok merci tatlım
cimcime cnm bugün kırmızılar geldi bende...
Benim 3 yasinim kaldı anneme okutucam cumaya kadar
gözün aydın o halde
oky canım ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?