Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inş cnm allah hayırlısını versin

eklenmeyen adet günlerimiz

mısra......................23 haziran

serpil..................... 21 haziran?

Busecan...............14 haziran

kumsal.................12-14 haziran

Fotosozel.............27 Haziran

gizemm79............12 hhaziran

lizbeth80..............24. hafta kaydirigubbakcemile3 (biliyorsunuz ki düzensizdir)

özledik kıs seni :))
eşimin sigara bırakma denemelerinden biliyorum o hallerini :)))
tezinde başarılar tatlım

allah bozmasın aranızdaki mutluluğu lizbeth bu mutluluğa inşallah rabbim birde sağlıklı bir evlat verir

beklenmeyen adet günlerimiz

gizemm79...............12 haziran

kumsal...................12-14 haziran

Busecan.................14 haziran

serpil..................... 21 haziran?

aylint......................22 haziran

mısra......................23 haziran

Fotosozel................27 Haziran

lizbeth80..................24. hafta

Son düzenleme:
fatoözel aylinte bende soldan yumurtluyoruz dr bunu söyledi ağrı hiisetiğiniz tarfta yumurta gelişiyor dedi benim sağ temeblmi bilemm ben yumurtamı çatlatıktan sonra orta yerinden sonra ağrılarım bitiyor sonra yok gebemilk belirtiismi moduna giriyorum

izbeth80 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
oo selam kizlar... neler olmus burda neler, dün acilmis bu grup ve 17 dolu dolu sayfa okudum.... tabiii, günlerdir ugramiyorum kk'ne ondandir
ben hem orda hem burda yazacagim.. orda da tatli kizlar var burda da... hepiniz cok tatlisiniz zaten fark ettiyseniz bir kac haftadan beri dogru dürüst ugramiyorum bile... gelecek ayin ilk haftasindan sonra daha rahatim insallah... bu tezimi de hayirlisiyla bi yazip bitirsem cokkkkkkkkk ama cokkkkkkk mutlu olacagim!! esim kizmaya basladi hakli da..

regl listesi cok arkada kalmis.. birazdan bulup buraya getiririm kendimi de ekleyerek... kizlar hava cok güzel!! keske disari cikip gezsem ama kocisim beni öldürür herhalde!! zaten bebisim sigarayi birakti gecen hafta, sinirleri tepesinde.. dün eve geldi, ben saatin kac oldugunu fark etmemisim bile.. yemek yoktu, adamcagizin suratini görecektiniz kücük küsmüs cocuklara benziyorduuu.. bayiliyorum ona yaaa!!! bebisimiz de olmasa kocisim bana yetiyorrrrrrr

peki dün bu kararin ani bir sekilde alinmasinin bir sebebi varmiydi?? hani bu rahatsizlik duygusu dünden beri yoktu nasilsa...

bi öbür topige de gideyim de okuyayim, ordakilere de selam vereyim..

birazdan dönmem herhalde, orda okuduktan sonra yine cikacagim... tezimle hasir nesir olacagim bu ne bitmez üniversite... bu tezi aslinda 2008de yazacaktim ama 8inci siniftan (1994) beri ödev yapmayan birinden böyle birsey istenilir mi??
öptüm sizleri canlarim....

çalış çalış canım benim çalışmayana ekmek yok yemeklerinide yap sonuçta cicibici evlisn :)))

al benden de o kadar şekerim. geçen sefer çok gebe moduna girdim aldım ağzımın payını bu sefer o moda girmiycem akannehir

fatoözelim dr randevun yaklaştı bizide haberdar et olurmu canım

zeytinim sol göğüsm cidiid hasaslaştı uçlarıda hasasa sende öyle olmuştu değilmi

nihalim nerelerdeydin )

canlarım slm çok yoğun bir gun bu gun yeni girebildim yani arada açtım ama kapadım

kızlar ben üzüldüm ya böyle olmasına, herkes buraya gelmiyor anladığım kadarıyla garip hissettim.. başka yolu yok muydu (

evet nede garip oldum ama .......

niçin okunuyor arkadaşlar bende okuyabilirim isterseniz eksik varsa ?

canım hoşgeldin rabbım gönlünden geçenleri sanada nasip etsin okuyoruz allah kabul etsin

serpil, aylin, ebrar, zeytin, nihal nasılsınız canlarım

fotoş bebeğim sen nasılsın

serpil dulalar karışmasa bari ya okuyan arkadaşlar hepsi burda mı önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…