tamam o zaman cümlelerim düzeltiyorum canımcığım. şayet aşılama yinetutmazsa bir dah, oda tutmazsa bir daha. üzülmek yok. bu kadar temiz niyetlerle açılan elleri güze allahım boş çevirmez. çevirsede mutlaka onda bir hayır arayacağız
oo selam kizlar... neler olmus burda neler, dün acilmis bu grup ve 17 dolu dolu sayfa okudum.... tabiii, günlerdir ugramiyorum kk'ne ondandir kaydirigubbakcemile3
ben hem orda hem burda yazacagim.. orda da tatli kizlar var burda da... hepiniz cok tatlisiniz opuyorumnanaktan zaten fark ettiyseniz bir kac haftadan beri dogru dürüst ugramiyorum bile... gelecek ayin ilk haftasindan sonra daha rahatim insallah... bu tezimi de hayirlisiyla bi yazip bitirsem cokkkkkkkkk ama cokkkkkkk mutlu olacagim!! esim kizmaya basladiklava: hakli da..
regl listesi cok arkada kalmis.. birazdan bulup buraya getiririm kendimi de ekleyerek... kizlar hava cok güzel!! keske disari cikip gezsemama kocisim beni öldürür herhalde!! zaten bebisim sigarayi birakti gecen hafta, sinirleri tepesinde.. dün eve geldi, ben saatin kac oldugunu fark etmemisim bile.. yemek yoktu, adamcagizin suratini görecektiniz kaydirigubbakcemile3 kücük küsmüs cocuklara benziyorduuu.. bayiliyorum ona yaaa!!! bebisimiz de olmasa kocisim bana yetiyorrrrrrr Şeniz
peki dün bu kararin ani bir sekilde alinmasinin bir sebebi varmiydi?? hani bu rahatsizlik duygusu dünden beri yoktu nasilsa...
bi öbür topige de gideyim de okuyayim, ordakilere de selam vereyim..
birazdan dönmem herhalde, orda okuduktan sonra yine cikacagim... tezimle hasir nesir olacagim kafamçokkarıştı bu ne bitmez üniversite... bu tezi aslinda 2008de yazacaktim sempatiksalakcinni ama 8inci siniftan (1994) beri ödev yapmayan birinden böyle birsey istenilir mi?? kaydirigubbakcemile3
öptüm sizleri canlarim....
allah bozmasın aranızdaki mutluluğu lizbeth bu mutluluğa inşallah rabbim birde sağlıklı bir evlat veriroo selam kizlar... neler olmus burda neler, dün acilmis bu grup ve 17 dolu dolu sayfa okudum.... tabiii, günlerdir ugramiyorum kk'ne ondandir kaydirigubbakcemile3
ben hem orda hem burda yazacagim.. orda da tatli kizlar var burda da... hepiniz cok tatlisiniz opuyorumnanaktan zaten fark ettiyseniz bir kac haftadan beri dogru dürüst ugramiyorum bile... gelecek ayin ilk haftasindan sonra daha rahatim insallah... bu tezimi de hayirlisiyla bi yazip bitirsem cokkkkkkkkk ama cokkkkkkk mutlu olacagim!! esim kizmaya basladiklava: hakli da..
regl listesi cok arkada kalmis.. birazdan bulup buraya getiririm kendimi de ekleyerek... kizlar hava cok güzel!! keske disari cikip gezsemama kocisim beni öldürür herhalde!! zaten bebisim sigarayi birakti gecen hafta, sinirleri tepesinde.. dün eve geldi, ben saatin kac oldugunu fark etmemisim bile.. yemek yoktu, adamcagizin suratini görecektiniz kaydirigubbakcemile3 kücük küsmüs cocuklara benziyorduuu.. bayiliyorum ona yaaa!!! bebisimiz de olmasa kocisim bana yetiyorrrrrrr Şeniz
peki dün bu kararin ani bir sekilde alinmasinin bir sebebi varmiydi?? hani bu rahatsizlik duygusu dünden beri yoktu nasilsa...
bi öbür topige de gideyim de okuyayim, ordakilere de selam vereyim..
birazdan dönmem herhalde, orda okuduktan sonra yine cikacagim... tezimle hasir nesir olacagim kafamçokkarıştı bu ne bitmez üniversite... bu tezi aslinda 2008de yazacaktim sempatiksalakcinni ama 8inci siniftan (1994) beri ödev yapmayan birinden böyle birsey istenilir mi?? kaydirigubbakcemile3
öptüm sizleri canlarim....
evet aylinim ümitsizlik yokbekleriz :)
teknoloji özürlüm benim :roflol:
fatoşcum inşallah bu kez olsun, ama olmazsa da ümitsizlik yok :)
liz 24.hafta ne kız :))))))
24 haziran mı yani? :))):)))))))))))))))))))))))))))))))))) ayyyyyyyyy çatladım24.haftamı :)))))))))))))) 24.gündür o
helşe şükür :)))aylint temzileyebildim mesaj kutusunu :)))
al benden de o kadar şekerim. geçen sefer çok gebe moduna girdim aldım ağzımın payını bu sefer o moda girmiycem akannehirfatoözel aylinte bende soldan yumurtluyoruz dr bunu söyledi ağrı hiisetiğiniz tarfta yumurta gelişiyor dedi benim sağ temeblmi bilemm ben yumurtamı çatlatıktan sonra orta yerinden sonra ağrılarım bitiyor sonra yok gebemilk belirtiismi moduna giriyorum
bende. şimdi yiyorum ama cokacimcoookacıktımmcokacimcoook
lizzzz tez hazırlıyor tatlım heyecanlanma. okul tezi kaydirigubbakcemile3:)))))))))))))))))))))))))))))))))) ayyyyyyyyy çatladım24.haftamı :)))))))))))))) 24.gündür o
kızlar ben üzüldüm ya böyle olmasına, herkes buraya gelmiyor anladığım kadarıylagarip hissettim.. başka yolu yok muydu (
niçin okunuyor arkadaşlar bende okuyabilirim isterseniz eksik varsa ?
serpil, aylin, ebrar, zeytin, nihal nasılsınız canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?