Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

stres olmayan bir yer tercih ediyorum bende diğer yerde bişey sezmedim çünki yeniydim ama herkes bir arada olursa tabıkı güzel ama olmuyorsada iki tarafda bakarım ama orad kim kaldı kı zaten herkes burda değilmi???? çılgın mı gelmiyor

sizi tanıdığıma sevindim arkadaşlar inş. güzel sohbetlerimiz olur izninizle ben çıkayım sizi iyi muhabbetler eski bi kırgınlık var sanırım umarım düzelir

rabbim herşeyi gönlümüze göre versin yeterki isteyelim o verecektir

selamlarımla :1hug:

aylin niye bu kadar arada kaldın anlamadım herkes burda sanıyordum herkes özgür istediği yerde kalabuilir istediği topiğe yazabılırrr cnm

sana katılıyorum cnm hava burada kapalı oralarda nasıl ?

bende stressiz bir yer tercih ediyorum. çünkü zaten çok stresli bir çalışma ortamım var. evde desen kendime zaten stres yapcak çok şey buluyorum. (zaten bebeğim olmuyor evde bunda daha büyük stres olabilirmi) hayatımda çok büyük bir stres var.

serpoş mesaj kutun dolmuş
gönderilen mesajlarını da silmen gerekiyor sanırım o yüzden çok dolu

yok hayatım kırgınlık falan senide aramızda göremek istiyoruz canın sıkıldıkça gel olurmu

aynen ftoşcum aynenn katılıyorum aynennnn

sana katılıyorum cnm hava burada kapalı oralarda nasıl ?
kapalı yaa bunaltıcı bi güneş bi grı hava ne oldu bu havaya yaz gelmedi

haydiiiiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kafamızı dağıtalım zaten hamile kalamıyoruz gerginiz amannnnnnnnnnnnnn dağıtalım olayları fatoözelim aşılmaya ne zaman başlıyorsun

haydiiiiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kafamızı dağıtalım zaten hamile kalamıyoruz gerginiz amannnnnnnnnnnnnn dağıtalım olayları fatoözelim aşılmaya ne zaman başlıyorsun

haklısın oraya da buraya da başka topiklerede herkes gidebilir bende gidiyorum kımse kımseye bu yüzden sitem etmez özgür herkes

aşılama mı?

aylint mesaj kutumda bir sorun yaşıyorum çözünce halledeceğim sen yeterki üzlme bebeğim benim son kararım burası ve buradan vazgeçmeyeceğim diğer topiclerdede aşağı mahlle yukarı mahllele yapıyorum ben buradayım canım

tatlım bu cumartesi saat 13.30 da hastanede doktorla randevum va. kullandığım ilaçlardan sonra bakacak ve aşılama için tarih verecek ama sanırım pazartesi veya salı diyecek.

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
busecan35, fatosozel, gunce, aylint+, mirage24, serpil02507, lizbeth80, ebrar42
maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…