canım tabiki kimse kmseyi bağlamıyor ifade ettiğim şeyti anlayamamışsın buna üzüldüm yani istedğin zaman gel canım nerede mutlu ve huuzrluysan öyle olsun
stres olmayan bir yer tercih ediyorum bende diğer yerde bişey sezmedim çünki yeniydim ama herkes bir arada olursa tabıkı güzel ama olmuyorsada iki tarafda bakarım ama orad kim kaldı kı zaten herkes burda değilmi???? çılgın mı gelmiyor
sizi tanıdığıma sevindim arkadaşlar inş. güzel sohbetlerimiz olur izninizle ben çıkayım sizi iyi muhabbetler eski bi kırgınlık var sanırım umarım düzelir
rabbim herşeyi gönlümüze göre versin yeterki isteyelim o verecektir
selamlarımla :1hug:
bende stressiz bir yer tercih ediyorum. çünkü zaten çok stresli bir çalışma ortamım var. evde desen kendime zaten stres yapcak çok şey buluyorum. (zaten bebeğim olmuyor evde bunda daha büyük stres olabilirmi) hayatımda çok büyük bir stres var.
kapalı yaa bunaltıcı bi güneş bi grı hava ne oldu bu havaya yaz gelmedisana katılıyorum cnm hava burada kapalı oralarda nasıl ?
haydiiiiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kafamızı dağıtalım zaten hamile kalamıyoruz gerginiz amannnnnnnnnnnnnn dağıtalım olayları fatoözelim aşılmaya ne zaman başlıyorsun
serpilcim senin regl ne zaman
tatlım bu cumartesi saat 13.30 da hastanede doktorla randevum va. kullandığım ilaçlardan sonra bakacak ve aşılama için tarih verecek ama sanırım pazartesi veya salı diyecek.haydiiiiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kafamızı dağıtalım zaten hamile kalamıyoruz gerginiz amannnnnnnnnnnnnn dağıtalım olayları fatoözelim aşılmaya ne zaman başlıyorsun
tatlım ayın 21 i daha çok var ama benim sol göğsümde hahsiyet var hayıt kullanıyorum o bayağı rahatlatmıştı inşallh bu ağrı bebek ağrısıı olsuun zeytinide öyle olmuş bakalım nasip
zerdal kaldı :gitme:. sanırım gelmeyide düşünmüyor boshayallersmileorda kim kaldı peki çok ii konuştuklarımızdan ?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?