tatlım bu cumartesi saat 13.30 da hastanede doktorla randevum va. kullandığım ilaçlardan sonra bakacak ve aşılama için tarih verecek ama sanırım pazartesi veya salı diyecek.
busecim birçok arkadaş orda kalacak gibi... tek tek isim yazmak istemiyorum.aylin niye bu kadar arada kaldın anlamadım herkes burda sanıyordum herkes özgür istediği yerde kalabuilir istediği topiğe yazabılırrr cnm
serpoş gönderilen mesajlarını sileceksinaylint mesaj kutumda bir sorun yaşıyorum çözünce halledeceğim sen yeterki üzlme bebeğim benim son kararım burası ve buradan vazgeçmeyeceğim diğer topiclerdede aşağı mahlle yukarı mahllele yapıyorum ben buradayım canım
tatlım bu cumartesi saat 13.30 da hastanede doktorla randevum va. kullandığım ilaçlardan sonra bakacak ve aşılama için tarih verecek ama sanırım pazartesi veya salı diyecek.
dur bakalım senlededah önce konuştuğumuz o ikinci aşılamadaki şansın neden yüksek olduğunu bu cumartesi konuşucam. ikincide şansın yüksek olması bana mantıksız geliyor ama yinede herkes aynı şeyi söylediğinden riske etmeyeyim belki tutar diye düşünüyorumalalhım inşallhh pozitif alırız ama ikinci aşılmada şans yüksek sana demişti ilk aşılmada genelde negatif oluyor henüz bu olayı çözememişiz ama ikincide yüksek bende düşündüm aslında ama bu yaz programım çok yoğun
süper di walla.dün radyo bir fıkra dinledim
adamın biri gözünüe kestirdiği bir kuzuyu kucaklaşmış ve demişki
--- gel seninlel bir kuzu çevirme yapalım
kuzuda aynene şöyle demiş
**** iyi olur uzun zamandan beri ot yiyordum
inşallah busecanım, ama bu seferde tutmazsa beni nerelerden toplarsınız bilemiyorumhayırlısı olsun cnm
inşallah busecanım, ama bu seferde tutmazsa beni nerelerden toplarsınız bilemiyorum
busecim birçok arkadaş orda kalacak gibi... tek tek isim yazmak istemiyorum.
kimseyi zorlamıyorum, bir arada olalım diye uğraşıyorum, elbette isteyen herkes istediği yerde olabilir, kafanıza silah dayamadım tatlım...
ama aylincim seni burada da görmek istiyoruz. özelliklede be çok istiyorum lütfen bırakma bizi seni seviyoruz olumunekankayizsmile
serpoş gönderilen mesajlarını sileceksin
tatlım ok, gönlün nasıl diyosa, arada gelirim, özlerim sizi anacım :)
ahhh ah aşkolsun diyorum ama hala, bilesin..
tatlım ayın 21 i daha çok var ama benim sol göğsümde hahsiyet var hayıt kullanıyorum o bayağı rahatlatmıştı inşallh bu ağrı bebek ağrısıı olsuun zeytinide öyle olmuş bakalım nasip
ay lütfen ya pozitif olcaktık hanıı inş güzel olcak emeklerinin karşılığını inş alıcaksın cnm
tamam o zaman cümlelerim düzeltiyorum canımcığım. şayet aşılama yinetutmazsa bir dah, oda tutmazsa bir daha. üzülmek yok. bu kadar temiz niyetlerle açılan elleri güze allahım boş çevirmez. çevirsede mutlaka onda bir hayır arayacağızay lütfen ya pozitif olcaktık hanıı inş güzel olcak emeklerinin karşılığını inş alıcaksın cnm
bekleriz :)haklısın aylincim kimse kimseye silah dayamıyor tatlım bizde oraya geliriz kahve içmeye
teknoloji özürlüm benim :roflol:aylint sildim mesajları ama şimdi mesaja giremiyorum birtürlü alalh alalhhh deli oldum ya
fatoşcum inşallah bu kez olsun, ama olmazsa da ümitsizlik yok :)tamam o zaman cümlelerim düzeltiyorum canımcığım. şayet aşılama yinetutmazsa bir dah, oda tutmazsa bir daha. üzülmek yok. bu kadar temiz niyetlerle açılan elleri güze allahım boş çevirmez. çevirsede mutlaka onda bir hayır arayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?