Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

dün radyo bir fıkra dinledim

adamın biri gözünüe kestirdiği bir kuzuyu kucaklaşmış ve demişki
--- gel seninlel bir kuzu çevirme yapalım
kuzuda aynene şöyle demiş
**** iyi olur uzun zamandan beri ot yiyordum

aylin niye bu kadar arada kaldın anlamadım herkes burda sanıyordum herkes özgür istediği yerde kalabuilir istediği topiğe yazabılırrr cnm
busecim birçok arkadaş orda kalacak gibi... tek tek isim yazmak istemiyorum.
kimseyi zorlamıyorum, bir arada olalım diye uğraşıyorum, elbette isteyen herkes istediği yerde olabilir, kafanıza silah dayamadım tatlım...

serpoş gönderilen mesajlarını sileceksin
tatlım ok, gönlün nasıl diyosa, arada gelirim, özlerim sizi anacım :)
ahhh ah aşkolsun diyorum ama hala, bilesin..

tatlım bu cumartesi saat 13.30 da hastanede doktorla randevum va. kullandığım ilaçlardan sonra bakacak ve aşılama için tarih verecek ama sanırım pazartesi veya salı diyecek.

alalhım inşallhh pozitif alırız ama ikinci aşılmada şans yüksek sana demişti ilk aşılmada genelde negatif oluyor henüz bu olayı çözememişiz ama ikincide yüksek bende düşündüm aslında ama bu yaz programım çok yoğun

burdaa havanın çok iyi olduğu söylenemez ama çok kapalı değil. ben sadece sıcak sıcak sıcak bir yaz istiyorum

haklısın aylincim kimse kimseye silah dayamıyor tatlım bizde oraya geliriz kahve içmeye

dur bakalım senlededah önce konuştuğumuz o ikinci aşılamadaki şansın neden yüksek olduğunu bu cumartesi konuşucam. ikincide şansın yüksek olması bana mantıksız geliyor ama yinede herkes aynı şeyi söylediğinden riske etmeyeyim belki tutar diye düşünüyorum

dur bakalım serpilim inşallah hamilesindir zaten ne kadar çalışırsan çalış rabbim ol demeyince olmuyor. bakarsın geri göğü yaratan kurda kuşa toprağa suya çiçeğe böceğe can veren rabbim sana da ol der. amiiiiiiiiiiiiin:1hug:

bizde burad büyük bir sevinç yaşarız

canım fatoözelim ya dr sor baklım nedenmiş bende cidiid merak ettim bu işi benim bir arkadşım aşılama ve 2 tüp bebek denedi negatif sonuç aldı ama geçen pazar beni aradı kıznın dişgediği varmış davet etti evet kız var hemde normol yolla oldu benim dr um bana onu örnek gözterir yani rabbim yeterkki ol desin

ay lütfen ya pozitif olcaktık hanıı inş güzel olcak emeklerinin karşılığını inş alıcaksın cnm
tamam o zaman cümlelerim düzeltiyorum canımcığım. şayet aşılama yinetutmazsa bir dah, oda tutmazsa bir daha. üzülmek yok. bu kadar temiz niyetlerle açılan elleri güze allahım boş çevirmez. çevirsede mutlaka onda bir hayır arayacağız

2507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................25

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42..................1
toplam...............

oo selam kizlar... neler olmus burda neler, dün acilmis bu grup ve 17 dolu dolu sayfa okudum.... tabiii, günlerdir ugramiyorum kk'ne ondandir kaydirigubbakcemile3
ben hem orda hem burda yazacagim.. orda da tatli kizlar var burda da... hepiniz cok tatlisiniz opuyorumnanaktan zaten fark ettiyseniz bir kac haftadan beri dogru dürüst ugramiyorum bile... gelecek ayin ilk haftasindan sonra daha rahatim insallah... bu tezimi de hayirlisiyla bi yazip bitirsem cokkkkkkkkk ama cokkkkkkk mutlu olacagim!! esim kizmaya basladi klava: hakli da..

regl listesi cok arkada kalmis.. birazdan bulup buraya getiririm kendimi de ekleyerek... kizlar hava cok güzel!! keske disari cikip gezsem ama kocisim beni öldürür herhalde!! zaten bebisim sigarayi birakti gecen hafta, sinirleri tepesinde.. dün eve geldi, ben saatin kac oldugunu fark etmemisim bile.. yemek yoktu, adamcagizin suratini görecektiniz kaydirigubbakcemile3 kücük küsmüs cocuklara benziyorduuu.. bayiliyorum ona yaaa!!! bebisimiz de olmasa kocisim bana yetiyorrrrrrr Şeniz

peki dün bu kararin ani bir sekilde alinmasinin bir sebebi varmiydi?? hani bu rahatsizlik duygusu dünden beri yoktu nasilsa...

bi öbür topige de gideyim de okuyayim, ordakilere de selam vereyim..

birazdan dönmem herhalde, orda okuduktan sonra yine cikacagim... tezimle hasir nesir olacagim kafamçokkarıştı bu ne bitmez üniversite... bu tezi aslinda 2008de yazacaktim sempatiksalakcinni ama 8inci siniftan (1994) beri ödev yapmayan birinden böyle birsey istenilir mi?? kaydirigubbakcemile3
öptüm sizleri canlarim....

haklısın aylincim kimse kimseye silah dayamıyor tatlım bizde oraya geliriz kahve içmeye
bekleriz :)
aylint sildim mesajları ama şimdi mesaja giremiyorum birtürlü alalh alalhhh deli oldum ya
teknoloji özürlüm benim :roflol:
fatoşcum inşallah bu kez olsun, ama olmazsa da ümitsizlik yok :)

bugün sol kasığımda sinsi bir sancı var. sürekli değil ama. bıçak gibi girip çıkıyor zaman zaman. galiba kullandığım klomen yumurtayı büyütüyor. benimde kaç aydır dikkat ediyorum hep sol tarafımda oluyor bu sancı ve hep sol tarafımdaki yumurta büyüyor. sağ taraftakinden tık yok. heeeeeeeeeeeey sağ yumurta sana söylüyorum senden neden hareket yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…