günaydın bitanem nasılsın ağzına yüreğine sağlık canım allah kabul etsingünaydın dünya güzelleriii
cimcime benim yasinlerim biitii bana vermiş olduğun 15 yasin tamam 666 ihlasta tamam mucuxxxxxxxxxxx
serpilim harika bir paylaşımm olmuşşşş hadi bizde yapalım o vakitbugün 500 yasini şerif 666 ihlas dualarımız yapılack arkadşlar
inanç
Öncelikle bilinmesi gereken dünyadaki en önemli duygunun inanç olduğudur. Kısa bir süre önce inanç genini bulduğunu iddia eden bilim adamı Dean Hammer yaptığı açıklama şöyledir;
‘İnsanda VMAT2 adıyla bilinen bir genin belli bir noktasındaki nükleik asit dizilimi cytosine veya adenin yönünden zenginlik göstermekte ve buna bağlı olarak da beyin kimyasallarından monoaminin sentezi az veya çok olmaktadır. Söz konusu maddenin üretimi sonucunda kişide spritüel düşünceler artar. Bu üretimin fazlalığı kişide mistik görüşlerin artmasına, kişinin evrenle bütünleştirmesine tasavvufi duygulara yönelmesine vesile olur’
İnanç her şeyin başlangıcıdır. İnşaat alanlarının belirlenmesinde o alanın, o bina için iyi olacağına inanır. Yeni iş yeri kuran kişi işlerinin iyi gideceğine inanır. Evlenen kişi eşi ile mutlu olacağına inanır. Çocuğumuz olursa daha mutlu olacağımıza inanırız. Her düşünce yapısının altında inanç yatar. Şimdi bu inanç düşüncesini kendi lehimize çevirelim.
* Kendimizle ilgili yapmak istediklerimizi belirleyelim.
* Bunlar gerçekçi ve yapılabilir istekler olsun
* Liste yapalım. Tek tek yapacaklarımızı listeleyelim.
* Yapacaklarımıza engel olabilecekler listesi hazırlayalım. Engelsiz amaç olmaz.
* Engeller listemizle baş edip edemeyeceğimizi gözden geçirelim.
Baş edebiliyorsak;
GÜNAYDIN KIZLAR;
DÜN AKŞAM LEKELENMEM OLDU VE DR KOŞTUK PROGESTAN HORMONU İÇİN KAN ALDILAR VE 5 TANE İĞNE YAZDILAR DÜN BİRİNİ ATILDIM
ULTROSONDA BEBEĞİMİN KESESİNİ GÖRDÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 3HAFTA 6 GÜN
BUGÜN 4 HAFTA BAŞLIYORUZ BİN ŞÜKÜR
DR GEÇ DÖLLENME DEDİ.
AMA HER GEBELİKTE BAŞINDA YADA ORTASINDA SONUNDA DÜŞÜK RİSKİ VAR BUNUDA BİŞLMEK GEREK DEDİ.
BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SPRM YUMURTAYI BULUP DÖLLEDİ VE KANALLARDAN GEÇİP RAHIME YERLEŞTİ BUNDAN SONRA ALLAHIN İZNİYLE VE BİRAZDA BİZİM YARDIMIMIZLA BEBEĞİNİZİ TEMENNIMIZ KUCAĞINIZA ALMANIZ DEDİ VE DOĞDUĞUNDA POPOSUNA İKİ TOKAT PATLATCAM ANNESİNİ ÇOK KORKUTMUŞ DEDİ
YASAKLARI SAYDI KILOM ÖLÇÜLDÜ,TANSİYON ALINDI BEBEĞİMİN İLK RESMİ MERCIMEK
VİTAMIN YAZDI
DİNLENME VERDİ ARA SIRA GİRERİM KIZLAR STRES DÜN ÇOK OLDUM ONDAN BİRAZ UZAK KALABİLİRİM ALLAHIM İNŞ DAHA GÜZELLERİNİ SİZLERE YAŞATSIN
PERŞEMBE GÜNÜDE KONTROL ÇAĞIRDI
GÜNAYDIN KIZLAR;
DÜN AKŞAM LEKELENMEM OLDU VE DR KOŞTUK PROGESTAN HORMONU İÇİN KAN ALDILAR VE 5 TANE İĞNE YAZDILAR DÜN BİRİNİ ATILDIM
DR GEÇ DÖLLENME DEDİ.
AMA HER GEBELİKTE BAŞINDA YADA ORTASINDA SONUNDA DÜŞÜK RİSKİ VAR BUNUDA BİŞLMEK GEREK DEDİ.
BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SPRM YUMURTAYI BULUP DÖLLEDİ VE KANALLARDAN GEÇİP RAHIME YERLEŞTİ BUNDAN SONRA ALLAHIN İZNİYLE VE BİRAZDA BİZİM YARDIMIMIZLA BEBEĞİNİZİ TEMENNIMIZ KUCAĞINIZA ALMANIZ DEDİ VE DOĞDUĞUNDA POPOSUNA İKİ TOKAT PATLATCAM ANNESİNİ ÇOK KORKUTMUŞ DEDİ
VİTAMIN YAZDI
DİNLENME VERDİ ARA SIRA GİRERİM KIZLAR STRES DÜN ÇOK OLDUM ONDAN BİRAZ UZAK KALABİLİRİM ALLAHIM İNŞ DAHA GÜZELLERİNİ SİZLERE YAŞATSIN
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dularımızı kabul etsin açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallahhhh
HAYIRLI BİR İŞİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve rasulike ve haliylike ve habiybike salaten erka biha merakıyel ıhlası ve enalü biha ğayetel ıhtisası ve sellim tesliymen adede ma ehata bihi ılmüke ve ahsahü kitabüke küllema zekerakez zakirune ve ğafele an zikrihil ğafilun*
Manası:
Allah’ım! Kulun, resulün, dostun ve habibin olan Efendimiz Muhammed’e, beni ihlas merdivenlerine tırmandıracak, bir takım hususiyetlerin sonuna erdirecek bir şekilde salat eyle. Aynı şekilde ona, Senin ilminin ihata ettiği ve kitabında sayılı bulunan şeyler adedince ve Seni zikredenler zikrettikleri ve Senin zikrinden gafil olanlar bu gafletlerinde devam ettikleri sürece selam eyle.
Fazileti:
Hayırlı bir murad ve niyetin gerçekleşmesi için tesiri çok yüce bir salavatı şerifedir
paylaşmak istedim arkadaşlar
GÜNAYDIN KIZLAR;
DR GEÇ DÖLLENME DEDİ.
VİTAMIN YAZDI
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dularımızı kabul etsin açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallahhhh
HAYIRLI BİR İŞİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve rasulike ve haliylike ve habiybike salaten erka biha merakıyel ıhlası ve enalü biha ğayetel ıhtisası ve sellim tesliymen adede ma ehata bihi ılmüke ve ahsahü kitabüke küllema zekerakez zakirune ve ğafele an zikrihil ğafilun*
Manası:
Allah’ım! Kulun, resulün, dostun ve habibin olan Efendimiz Muhammed’e, beni ihlas merdivenlerine tırmandıracak, bir takım hususiyetlerin sonuna erdirecek bir şekilde salat eyle. Aynı şekilde ona, Senin ilminin ihata ettiği ve kitabında sayılı bulunan şeyler adedince ve Seni zikredenler zikrettikleri ve Senin zikrinden gafil olanlar bu gafletlerinde devam ettikleri sürece selam eyle.
Fazileti:
Hayırlı bir murad ve niyetin gerçekleşmesi için tesiri çok yüce bir salavatı şerifedir
paylaşmak istedim arkadaşlar
ağlamak istiyorum moralim bozuk keyfim yok gözlerim dolu dolu anlamadım gitti neden böyle oluyor (eşimle atıştık 1,5 yıllık evliliğimde ilk kez eşim kahvaltı yapmadan gitti tabi bende) halbuki ne güzel uyumuş ve uyanmıştık anlamıyor beni biliyorumki hiçbir zamanda anlamayacak
,
ama olsun ben yine veririm savaşımı kazanırım rabbi
m bana o gücü versin yeterki
ağlamak istiyorum moralim bozuk keyfim yok gözlerim dolu dolu anlamadım gitti neden böyle oluyor (eşimle atıştık 1,5 yıllık evliliğimde ilk kez eşim kahvaltı yapmadan gitti tabi bende) halbuki ne güzel uyumuş ve uyanmıştık anlamıyor beni biliyorumki hiçbir zamanda anlamayacak
,
ama olsun ben yine veririm savaşımı kazanırım rabbi
m bana o gücü versin yeterki
bende anlamadım ama mevzu çocuk meselesi değil sadece biraz fazla karışıyor giydiklerime bende zaten yeteri kadar esneklik gösteriyorum ama bir yere kadar ne g
üzelde saha çalışmalarına başlamıştık offfff yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende anlamadım ama mevzu çocuk meselesi değil sadece biraz fazla karışıyor giydiklerime bende zaten yeteri kadar esneklik gösteriyorum ama bir yere kadar ne g
üzme kendini arada olur böyle tatsız vakalar. ama sende biraz dikkat et tatlım giyindiklerine eşinin istemediği kıyafetleri dolabından atarak başla mesela yaşama. düşünki o giysiler sana mutluluk değil mutsuzluk getiriyor. hagisini tercih edersin
zaten öyle yaptım zaten bekarkenden kapalı giyinirim öyle abuk sabuk giyinmemde ama biraz daha dikkat edecem ha bu arada
hatasını anladı çiçek göndermiş oyyyyyyy sevsinler
bişey değil canım içi ne demekcimcime gelsinde bunu paylaşaılm bu hafta okuyalım çok güzell bir salavatt yüreğine sağlık kumsalımm
hepimizden fatoşummmallah razı olsun canım
ne olduki sabah sabah atıştınız
günadyın canım nasılsın seninde cuman mübarek olsun aminnnnnnnnnnnnnngünaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
tubacım mübarek günde bu ne güzel bir haber böyle
rabbim kucakladığın günleride göstersin inş.
darısı başımıza
günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
tubacım mübarek günde bu ne güzel bir haber böyle
rabbim kucakladığın günleride göstersin inş.
darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?