Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dularımızı kabul etsin açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallahhhh

HAYIRLI BİR İŞİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve rasulike ve haliylike ve habiybike salaten erka biha merakıyel ıhlası ve enalü biha ğayetel ıhtisası ve sellim tesliymen adede ma ehata bihi ılmüke ve ahsahü kitabüke küllema zekerakez zakirune ve ğafele an zikrihil ğafilun*

Manası:
Allah’ım! Kulun, resulün, dostun ve habibin olan Efendimiz Muhammed’e, beni ihlas merdivenlerine tırmandıracak, bir takım hususiyetlerin sonuna erdirecek bir şekilde salat eyle. Aynı şekilde ona, Senin ilminin ihata ettiği ve kitabında sayılı bulunan şeyler adedince ve Seni zikredenler zikrettikleri ve Senin zikrinden gafil olanlar bu gafletlerinde devam ettikleri sürece selam eyle.

Fazileti:
Hayırlı bir murad ve niyetin gerçekleşmesi için tesiri çok yüce bir salavatı şerifedir

paylaşmak istedim arkadaşlar

günaydın dünya güzelleriii

cimcime benim yasinlerim biitii bana vermiş olduğun 15 yasin tamam 666 ihlasta tamam mucuxxxxxxxxxxx
günaydın bitanem nasılsın ağzına yüreğine sağlık canım allah kabul etsin
serpilim harika bir paylaşımm olmuşşşş hadi bizde yapalım o vakit

tuğbammmmmmm canım nasıl sevindim anlatamam 41 kere maşallah sana ve miniğimize rabbim nazarlardan korurun canım gözün aydın allah tamamına erdirsin kucağına alıp kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin arkadaşımmm

ey güzel allahıım çok büyüksün senin hikmetinden güzünden sual olmaz bu güzel duyguyu dünyanın en güzel şeyi anne olmayı bizlere ve dünyada nerde isteyen varsa nasip et
darısı başımıza kızlarrrrrrr

ben hep inandım o miniğin orda olduğuna çok şükür allahım .tuğba sevincimi anlatamıyorum

cimcime gelsinde bunu paylaşaılm bu hafta okuyalım çok güzell bir salavatt yüreğine sağlık kumsalımm

iki tokatta bizim için patlatsın gidince söyle doktora rabbim doğum heyecanınıda yaşatsın inşallah

ağlamak istiyorum moralim bozuk keyfim yok gözlerim dolu dolu anlamadım gitti neden böyle oluyor (eşimle atıştık 1,5 yıllık evliliğimde ilk kez eşim kahvaltı yapmadan gitti tabi bende) halbuki ne güzel uyumuş ve uyanmıştık anlamıyor beni biliyorumki hiçbir zamanda anlamayacak
,

ama olsun ben yine veririm savaşımı kazanırım rabbi
m bana o gücü versin yeterki

allah razı olsun canım

ne olduki sabah sabah atıştınız

canımm ağlama ben bu yaşadığını yaşadım hemde ağır bir şeklde sen gibi eşim beni anlmıyor dedim benimki dhaa kötüydüü o bir babaydı beni asla anlayamzdıı ve pskolojim dağıldı ve eşimi çok üzdüm hemde çok biliyorsun yarılmaya kaltım vs vs vs vs şuan iyim atlatıkk ama emin ol halen daha eşim beni anlamıyor zaten anlamsınıda beklmiyorum benim derdim anne olmaktı onun derdi ise benimle huzrlu yaşamktı o kadar yanii ne anlarsan anla canım :)) geçer bizde geçti sizddede geçer eşim dünden daha fazla aşık sendede gececek sabırr

günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun

tubacım mübarek günde bu ne güzel bir haber böyle
rabbim kucakladığın günleride göstersin inş.
darısı başımıza

bende anlamadım ama mevzu çocuk meselesi değil sadece biraz fazla karışıyor giydiklerime bende zaten yeteri kadar esneklik gösteriyorum ama bir yere kadar ne g
üzelde saha çalışmalarına başlamıştık offfff yaaaaaaaaaaaaaaaaa

üzme kendini arada olur böyle tatsız vakalar. ama sende biraz dikkat et tatlım giyindiklerine eşinin istemediği kıyafetleri dolabından atarak başla mesela yaşama. düşünki o giysiler sana mutluluk değil mutsuzluk getiriyor. hagisini tercih edersin

kız giyim ne kii benimki gözlük takamma bile ayar oluyor neymiş dikkate çekiyormuşum hahhahahah gölzük takmıyorum şimdi idare ett

zaten öyle yaptım zaten bekarkenden kapalı giyinirim öyle abuk sabuk giyinmemde ama biraz daha dikkat edecem ha bu arada

hatasını anladı çiçek göndermiş oyyyyyyy sevsinler

eşim beni tanırken badi giyine kaprili hatundum flört dönemizdedde dekoltesi olan bikiniyle denize girendim beni böyle tanıdı böyle aşık oldu am evlendikten sonra iş değişti tam zıttttttttttt eeeeeeeeee fatonun dedği gibii gardırop boşaldı vs vs vs yanii ne yapalım mutlu olacksak idare edecğiz gerçi erkeler neden böyle davranır ben anlamış değilim bazan çok sinirlendiğimde beni camide tanımdın derim ama o yine dedğim dedik çaldığım düüdk hesabında valhiii bende artık tınlamıyorum zamanla sende tınlamayacksın haaaa onun tarzına yakın giyiniyorum ortasını buldum nalayacğın sende öyle yap :))))))) erkeler böyle al birini vur ötekine

cimcime gelsinde bunu paylaşaılm bu hafta okuyalım çok güzell bir salavatt yüreğine sağlık kumsalımm
bişey değil canım içi ne demek
allah razı olsun canım

ne olduki sabah sabah atıştınız
hepimizden fatoşummm
günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun

tubacım mübarek günde bu ne güzel bir haber böyle
rabbim kucakladığın günleride göstersin inş.
darısı başımıza
günadyın canım nasılsın seninde cuman mübarek olsun aminnnnnnnnnnnnnn

seldacım bunlar hemen hemen her evde olan şeyler tuz biber misali inan bizdede oluyor hemde çok boşver böyle şeyler için sıkmayın canınızı tamam de geç sonra tatlı dille anlatırsın eşine durumu çözersiniz yok illa giyme diyorsa fatoşun dediği gibi mutluluk içim bazı şeylerden vazgeçmek gerekiyor :)

günaydın kızlarrr.....
nasılsınız...
tuğbacımm..nasıl sevindim anlatamam...çok çok güzel bir haber....şimdi dinlen,stress yapma,mini mini bebeğini büyüt canım hayırlısıyla....
seldacım takma böyle şeyleri....ama erkeklere çok da taviz vermeye gerek yok bence....yani minnet duygusunu bilen bi adamsa neyse ama,biçoğu,tepemize çıkmaya başlıyo sonra...belli bir zaman geçiyo,kişiliğimizi bile elimizden almaya çalışıyolar...bu mevzu derin mevzu...
serpilllll...ben az giriyorum az karşılaşıyoruz gülüm ya....neyse ben senin mesajları okuyorum en azından...
cimcimecimmm....napıyosun şeker kız....
başka kim var aşağıda.....
hızlı hızlı yazıyorum kimse görmesin diye de......
unuttuklarım bağışlasınlar lütfen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…