Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ilk gordugumde kopmustum sizin bu halaylarınızı :)) hele bide yorgunum ama oyniyim gibi yorumlar, bak hala gülüyorum... ucundan bende kaynıyım barii ay oluyomu acaba? :78:

yakında sende anlarsın yorgun olunca halay çekemiyorsun. çünkü biz burada bu ıconları yaparken bile hepimiz bir arada el ele halay çektiğimizi hissediyoruz. sabahta sana dedikya biz gönül bağı ile bağlıyız sanalda gerçeği yaşıyoruz gören gözlerimizle. anlaşılan saa pek inandırıcı gelmemiş.

sen hamilesin der fatoş oklavası ile gelir hemen sadece alkışla diye işteee biz böyleyiz aslında eğlenlenceliyiz

evet hamilelere çok hoplamak zıplamak yasak. şööööööyle ucundan azıcık kıvırıp alkış tutabilirler sadece

evet canım süper bence.. hımm.. hamile olunca yasak demekki :))

yasak

iyiyim cnm bende çıkıyorum kızlar öptüm sizi :80::80::80:

kendine iyi bak allaha emanet ol ve lütfen pozitif düşün canım

tuğbanın nesi var kızlar...neden böyle....

bugünkü test sonuçlarından sonra gerildi biraz hepsi o kadar canım. belirsizlik insanın moralini bozar ya tuğba o yüzden gergin biraz ama inşallah salı günü allahın izni ile hayırlı ve güzel bir haber alıp yeniden eski neşemize dönücez

anladım canım...doğru çok zor beklemek...inşallah salı günü neşe getirir topiğe..dua edelim hepimiz....

tuğbaaaaa......güzel şeyler düşün canım......lütfeennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…