Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nhlkpr+,kumsal,nimren,fatosozel+,
kızlar hepinize iyi akşamlar.....
fatoş ''secret'' adlı kitabı sormuştun....pozitif düşünce,evrene olumlu düşünce göndermeyi öğretiyo......bence al....hatta herkes alsın.....
öpüyorum hepinizi....

iyi akşamlar cnm...
kitabı sanırım alıcam pozitif düşünmeye çok ihtiyacım var :))

tuğbacım canım herşey çok güzel olucak sakın olumsuz şeyler düşünme hatta aklından bile geçirme tatlım allahın izniyle salı günü daha güzel haberler alıcaz ve sonra gün saymaya başlıcaz hep birlikte kocaman öpüyorum sizi allaha emant olun

bende çıkıyorum hepinize ii akşamlar kendinize ii bakın

slm kızlar
bugün ciddi yoğun birgündü benim için ofise yeni geldim sizleri okudum her zamanki gibi zevkti
seldayavuz canım senin yazdıklarına canı gönülden katlıyorum bebek olayını fazla ciidye alıp bende ağır bir dönem geçirmiştim normalde asla yapmayacğım şeyleri yapmıştım şimdii umurumda değil

fatooözel evet olursa keyimiize olmassa s... e yayy çatladım buna evet katılıyorum keyfini çıkartmak laızm

nihalcim yakında pıt pıtlarını duyucağz tadını çıkartacağız Alahın izniyle

hayatkavuniçi ben hep derimki dünü unutalım dün yaşanmadı :)) ama hiçbirşeyi unutmam benim için buradki ilk sayfalardan son sayfalara kadar olan tüm yşanmışlıkları beyinime kazımışım çünkü burda dostluğun en güzeli var

nimern galiba bir sen bir ben kalmışız ama olsun canım çok yorgunum yazayım istiyorum halim biele yok (

kumsal canım dur baklaım bu garip adet neyin nesi çıkackk sabırla bekleylimm

cimicvimemmem koccaığının yanınamı gidyorsunn :)))) canım benim ya hadi git

tben canımmmm bebeğim hormonall kankimm kzuumm şekerim balımmm aklımm sende bilyorum bu saate sen yoksun bugün seni aramdım sadce yalnız kalmak istedğini hiissettim bazan yalnız kalmak iyi oluyor

dryada bugün girmmeiş yarın test yapacaktıı yanılmıyorsanmm hayırlıısyla bakalım ne çıkacak sonuç ne çıkarsa çıksın hayırlısı çıksın

mısraaaaaaaaaaa mısra mısraaaaaaaa mısraaaaaaaaa özleidkk seniiiiiiii

cibelderoğlu nerdesin sesin çıkmıyor negtaif diye yoksam sendemii seszilktesin yeni tur yeni şans diyoruz böyle olaylara çıtır

şekerleblebii şekrrr ayy bugünn hiç görüşemdikk mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

nihallee ayyy benimde aslında canımm halay çekmyii hiç istemdii ama fatonun dediği gibi davul sesini duyunca dayanamıyoruz .)))))) neyse yarın duadan sonra akşama doğru kurtlarımız dökeriz

serengl canımm msn kapatımm birdaha açamadım ben (((

eeeee fıstıklarr yorgun yorgun bu kadar yazabildimm kimsecikler yok kendimce takıldım işte

bende anlamadım serpilim dediğin gibi bekleyelim hayır olsun inşallah umarım basit bir çatlamayan yumurtadır

bende anlamadım serpilim dediğin gibi bekleyelim hayır olsun inşallah umarım basit bir çatlamayan yumurtadır

muhtemelen öyle kumsal o her ay biz kadınlarda oluyor benimde zaman zaman o işkelde adetim oluyor vallhii ben artık kafama takmıyorum canımcımm fatonun lafı aklıma geliyor

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,nhlkpr+,kumsal+,

evet nihalimm biz bizeyiz canım nasılsın bebeğimm

tubacığım lütfenüzülme dualarımız seninle İnaşallah salı günü güzel sonucunu alacağız...Rabbim sana o minik bebeği gönderecek inşallah...lütfen iyi düşün..geç döllenmedendir diye düşünüyorum..İdrarada çıkmış sonuçta.....

günaydın dünya güzelleriii

cimcime benim yasinlerim biitii bana vermiş olduğun 15 yasin tamam 666 ihlasta tamam mucuxxxxxxxxxxx

bugün 500 yasini şerif 666 ihlas dualarımız yapılack arkadşlar

inanç

Öncelikle bilinmesi gereken dünyadaki en önemli duygunun inanç olduğudur. Kısa bir süre önce inanç genini bulduğunu iddia eden bilim adamı Dean Hammer yaptığı açıklama şöyledir;
‘İnsanda VMAT2 adıyla bilinen bir genin belli bir noktasındaki nükleik asit dizilimi cytosine veya adenin yönünden zenginlik göstermekte ve buna bağlı olarak da beyin kimyasallarından monoaminin sentezi az veya çok olmaktadır. Söz konusu maddenin üretimi sonucunda kişide spritüel düşünceler artar. Bu üretimin fazlalığı kişide mistik görüşlerin artmasına, kişinin evrenle bütünleştirmesine tasavvufi duygulara yönelmesine vesile olur’
İnanç her şeyin başlangıcıdır. İnşaat alanlarının belirlenmesinde o alanın, o bina için iyi olacağına inanır. Yeni iş yeri kuran kişi işlerinin iyi gideceğine inanır. Evlenen kişi eşi ile mutlu olacağına inanır. Çocuğumuz olursa daha mutlu olacağımıza inanırız. Her düşünce yapısının altında inanç yatar. Şimdi bu inanç düşüncesini kendi lehimize çevirelim.

* Kendimizle ilgili yapmak istediklerimizi belirleyelim.
* Bunlar gerçekçi ve yapılabilir istekler olsun
* Liste yapalım. Tek tek yapacaklarımızı listeleyelim.
* Yapacaklarımıza engel olabilecekler listesi hazırlayalım. Engelsiz amaç olmaz.
* Engeller listemizle baş edip edemeyeceğimizi gözden geçirelim.

Baş edebiliyorsak;

GÜNAYDIN KIZLAR;

DÜN AKŞAM LEKELENMEM OLDU VE DR KOŞTUK PROGESTAN HORMONU İÇİN KAN ALDILAR VE 5 TANE İĞNE YAZDILAR DÜN BİRİNİ ATILDIM
ULTROSONDA BEBEĞİMİN KESESİNİ GÖRDÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 3HAFTA 6 GÜN
BUGÜN 4 HAFTA BAŞLIYORUZ BİN ŞÜKÜR
DR GEÇ DÖLLENME DEDİ.
AMA HER GEBELİKTE BAŞINDA YADA ORTASINDA SONUNDA DÜŞÜK RİSKİ VAR BUNUDA BİŞLMEK GEREK DEDİ.
BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SPRM YUMURTAYI BULUP DÖLLEDİ VE KANALLARDAN GEÇİP RAHIME YERLEŞTİ BUNDAN SONRA ALLAHIN İZNİYLE VE BİRAZDA BİZİM YARDIMIMIZLA BEBEĞİNİZİ TEMENNIMIZ KUCAĞINIZA ALMANIZ DEDİ VE DOĞDUĞUNDA POPOSUNA İKİ TOKAT PATLATCAM ANNESİNİ ÇOK KORKUTMUŞ DEDİ
YASAKLARI SAYDI KILOM ÖLÇÜLDÜ,TANSİYON ALINDI BEBEĞİMİN İLK RESMİ MERCIMEK
VİTAMIN YAZDI

DİNLENME VERDİ ARA SIRA GİRERİM KIZLAR STRES DÜN ÇOK OLDUM ONDAN BİRAZ UZAK KALABİLİRİM ALLAHIM İNŞ DAHA GÜZELLERİNİ SİZLERE YAŞATSIN
PERŞEMBE GÜNÜDE KONTROL ÇAĞIRDI

Son düzenleme:

öğlene dua akşama halay maşallhh maşlllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tuğba nasıl iyi hiisediyorsan öyle davaran stres yok bebeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…