GÜNAYDIN KIZLAR;
DÜN AKŞAM LEKELENMEM OLDU VE DR KOŞTUK PROGESTAN HORMONU İÇİN KAN ALDILAR VE 5 TANE İĞNE YAZDILAR DÜN BİRİNİ ATILDIM
ULTROSONDA BEBEĞİMİN KESESİNİ GÖRDÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 3HAFTA 6 GÜN
BUGÜN 4 HAFTA BAŞLIYORUZ BİN ŞÜKÜR
DR GEÇ DÖLLENME DEDİ.
AMA HER GEBELİKTE BAŞINDA YADA ORTASINDA SONUNDA DÜŞÜK RİSKİ VAR BUNUDA BİŞLMEK GEREK DEDİ.
BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SPRM YUMURTAYI BULUP DÖLLEDİ VE KANALLARDAN GEÇİP RAHIME YERLEŞTİ BUNDAN SONRA ALLAHIN İZNİYLE VE BİRAZDA BİZİM YARDIMIMIZLA BEBEĞİNİZİ TEMENNIMIZ KUCAĞINIZA ALMANIZ DEDİ VE DOĞDUĞUNDA POPOSUNA İKİ TOKAT PATLATCAM ANNESİNİ ÇOK KORKUTMUŞ DEDİ
YASAKLARI SAYDI KILOM ÖLÇÜLDÜ,TANSİYON ALINDI BEBEĞİMİN İLK RESMİ MERCIMEK
VİTAMIN YAZDI
DİNLENME VERDİ ARA SIRA GİRERİM KIZLAR STRES DÜN ÇOK OLDUM ONDAN BİRAZ UZAK KALABİLİRİM ALLAHIM İNŞ DAHA GÜZELLERİNİ SİZLERE YAŞATSIN
PERŞEMBE GÜNÜDE KONTROL ÇAĞIRDI
eşim beni tanırken badi giyine kaprili hatundum flört dönemizdedde dekoltesi olan bikiniyle denize girendim beni böyle tanıdı böyle aşık oldu am evlendikten sonra iş değişti tam zıttttttttttt eeeeeeeeee fatonun dedği gibii gardırop boşaldı vs vs vs yanii ne yapalım mutlu olacksak idare edecğiz gerçi erkeler neden böyle davranır ben anlamış değilim bazan çok sinirlendiğimde beni camide tanımdın derim ama o yine dedğim dedik çaldığım düüdk hesabında valhiii bende artık tınlamıyorum zamanla sende tınlamayacksın haaaa onun tarzına yakın giyiniyorum ortasını buldum nalayacğın sende öyle yap :))))))) erkeler böyle al birini vur ötekine
günaydın kızlarrr.....
nasılsınız...
tuğbacımm..nasıl sevindim anlatamam...çok çok güzel bir haber....şimdi dinlen,stress yapma,mini mini bebeğini büyüt canım hayırlısıyla....
seldacım takma böyle şeyleri....ama erkeklere çok da taviz vermeye gerek yok bence....yani minnet duygusunu bilen bi adamsa neyse ama,biçoğu,tepemize çıkmaya başlıyo sonra...belli bir zaman geçiyo,kişiliğimizi bile elimizden almaya çalışıyolar...bu mevzu derin mevzu...
serpilllll...ben az giriyorum az karşılaşıyoruz gülüm ya....neyse ben senin mesajları okuyorum en azından...
cimcimecimmm....napıyosun şeker kız....
başka kim var aşağıda.....
hızlı hızlı yazıyorum kimse görmesin diye de......
unuttuklarım bağışlasınlar lütfen.....
iii canım ne olsun akşam maçı vardı oynadım geldim
eeee.canım şimdi bitti mi deniz olayını falan....
canım seninde cuman mübarek olsun tuğbanın mercimeğini gördükk netten minicik hahhahhahahahhahahahhahhhh
bende görmek istiyorum
tubaaaaaaaaaaa :84: :84: :84:
evet canım bitii .(( yazını okudum evet derin mevuzlar canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özlüyorum seni ama uğurlu geldin bize hepimize biliyorsun değilmi????
slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim bir türlü.doğum yaptım 25 günlük oldu bebeğim.çok şükür sağlıklı bende toparlandım.iki tane hamile haberi aldım çok çok çokkkkkkkk sevindim nihal ve tuğba gözünüz aydın olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucaklarınıza.inanın kızlar ameliyat masasında sizler geldiniz aklıma ve hepinize dua ettim hemde isimlerinizi tek tek sayarakhem soğuktan titriyorum hem bildiğim bütün sureleri okuyorum hemde size dua ediyorum o haldeyken bayılmışım gerisini hatırlamıyorum genel anestezi ile oldu doğumum da:)
sağol ahsencim tşkler inş bizde senın gibi sağlıkla kucağımıza alırızz bebeğini öp yerimeslm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim bir türlü.doğum yaptım 25 günlük oldu bebeğim.çok şükür sağlıklı bende toparlandım.iki tane hamile haberi aldım çok çok çokkkkkkkk sevindim nihal ve tuğba gözünüz aydın olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucaklarınıza.inanın kızlar ameliyat masasında sizler geldiniz aklıma ve hepinize dua ettim hemde isimlerinizi tek tek sayarakhem soğuktan titriyorum hem bildiğim bütün sureleri okuyorum hemde size dua ediyorum o haldeyken bayılmışım gerisini hatırlamıyorum genel anestezi ile oldu doğumum da:)
msn den yolaldıı bebeşin kesesini maşallhhhhhhhh ee senin msn yokki(
sağol tatlım o sizlerin uğuru...ama daha ilk geldiğimde içime doğmuştu,2011 de herkes hamile kalacak diye.....inşallah dedğin gibi uğurumla gelmişimdir......
cimcime ve tuğba var sırada demiştim..cimcime de tuğbanın günü benden önce ama demişti....sırayı karıştırmışım napayımmmm
senin de sıran gelecek canım..buna sen de inanıyorsun zaten....
demek denzi olayını kapattın ha....hayırlısı olsun...derin mevzulara girilmiyor....
slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim bir türlü.doğum yaptım 25 günlük oldu bebeğim.çok şükür sağlıklı bende toparlandım.iki tane hamile haberi aldım çok çok çokkkkkkkk sevindim nihal ve tuğba gözünüz aydın olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucaklarınıza.inanın kızlar ameliyat masasında sizler geldiniz aklıma ve hepinize dua ettim hemde isimlerinizi tek tek sayarakhem soğuktan titriyorum hem bildiğim bütün sureleri okuyorum hemde size dua ediyorum o haldeyken bayılmışım gerisini hatırlamıyorum genel anestezi ile oldu doğumum da:)
kızlar geçen pazar günü cadının yazısını gördüm...başka bir topikteydi..30lu yaşlar ...........tam hatırlamıyorum adını....ben de merak etmiştim nerelerde diye......şimdi listede adını görünce aklıma geldi.....
canım nerde mutluysa orada kalsın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?