Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımmmmmm sevincimi ifade edecek kelime bulamıyorum şuan gözün aydın bitanem çok sevindim sağlıklı bir şeilde büyüsün inş. sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim

eeee.canım şimdi bitti mi deniz olayını falan....

iii canım ne olsun akşam maçı vardı oynadım geldim

evet canım bitii .(( yazını okudum evet derin mevuzlar canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özlüyorum seni ama uğurlu geldin bize hepimize biliyorsun değilmi????

sağol tatlım o sizlerin uğuru...ama daha ilk geldiğimde içime doğmuştu,2011 de herkes hamile kalacak diye.....inşallah dedğin gibi uğurumla gelmişimdir......
cimcime ve tuğba var sırada demiştim..cimcime de tuğbanın günü benden önce ama demişti....sırayı karıştırmışım napayımmmm
senin de sıran gelecek canım..buna sen de inanıyorsun zaten....

demek denzi olayını kapattın ha....hayırlısı olsun...derin mevzulara girilmiyor....

sağol hayatcım inş sağlıklı bebiş sanada versin rabbim hepinize inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim bir türlü.doğum yaptım 25 günlük oldu bebeğim.çok şükür sağlıklı bende toparlandım.iki tane hamile haberi aldım çok çok çokkkkkkkk sevindim nihal ve tuğba gözünüz aydın olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucaklarınıza.inanın kızlar ameliyat masasında sizler geldiniz aklıma ve hepinize dua ettim hemde isimlerinizi tek tek sayarakhem soğuktan titriyorum hem bildiğim bütün sureleri okuyorum hemde size dua ediyorum o haldeyken bayılmışım gerisini hatırlamıyorum genel anestezi ile oldu doğumum da:)

oy oy oy...yeriz biz senin bebişini....sen sağlıkla huzurla büyüt meleğini inşallah...duaların için de sağolasın,allah kabul etsin....

sağol ahsencim tşkler inş bizde senın gibi sağlıkla kucağımıza alırızz bebeğini öp yerime

hayırlısı inş. canım benim

kızlar geçen pazar günü cadının yazısını gördüm...başka bir topikteydi..30lu yaşlar ...........tam hatırlamıyorum adını....ben de merak etmiştim nerelerde diye......şimdi listede adını görünce aklıma geldi.....

duygulandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…