Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım hakkında hayırlısı olsun bitanem raporu sorunsuz hallettin şükürler olsun bunlarıda sorunsuz halledeceksin allahın izni ile haftaya seni bekliyoruz transferindede fatoşun dediği gibi yanında olacaz inş. seni seviyoruz dualarımız seninle balım .... hakkında hayırlısı olsun...

[sıze="3"]günaydın kızlar fatoş senin dediğini yaptım eşimle akşam ben ona yemek ısmarladım sonra alışveriş yaptık dedim hoşuna ne gidiyorsa seç ben deneyeyim dedim bir kaç parça birşey aldık sonra eve gelince yeniden prova yaptım sonra:92::92::92::92::92::92::92:[/sıze]

sağolun sizin tavsiyeleriniz olmaasa ben hala ona kapris yapacaktım ama herşey yoluna girdi her işin bir acemiliği var demekki

çok iyi yapmışsın

iyiyim canım sen nasılsın

iyiyim tatlım geldik başladık çalışmaya işte ne olsun hesap kitap

bir selam verip hal hatır sormak istemiştim ama geç saatte kimse yok tabii... önümüzdeki 1 hafta tatil olacağı için çok giremeyebilirim, hayır buraya yeni geldiğim için yazıyorum, sevgilerimle...

canım olsun müsait olduğunda gelirsin canım sıkma o güzel canını evet gece bizden kimsecikler olmaz kocaarıyla alaklı olurlar birde hepimizn eşlerii .)))))))))))))))))))))))) kaçak girdiğimizi biliyorlar hahahhahahahhahaahhaha

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,cibeldemiroglu,cimcimes53+,şeker-leblebi,seldayavuzguray,

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

serengl canım dualarımzı seninle rabbimm emeklerini boşa çıkartmasın canım aklımız bu hafta sende bütün topiğin kızlaeı olarakk

seldaaaaaaaaaaaaaaa afermm sana kız erkkeler çok masumm hemencicikk düzeliyorlar vallhiii benim eşimde öyle çok kolayy düzelir ben biraz cadıyımm sevindim fatonun tavsiyelrine uyduğuna hayatım bizlerde birazcık yumuşak olmalyız sonuçta mutluluğumuz için

cibelderoğlu kızzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin yanii iyiki negatifi gördün ne var ölümüü yeni tur yen i şansssssssssssssss tamammaıı bebeiş

şekercim şekerimm adın gibi şekersinnnnnnnnnnnn

günaydın güzeliklerrrrrrrrrrrrr

1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan,
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36
18.gün 20 ocak per.be soğan 36,2
19.gün 21 ocak cuma soğan 35,9
20.gün 22 ocak c.tesi soğan 36,3
21.gün 23 ocak pazar soğan, 36,2
22.gün 24 ocak p.tesi soğan 35,9
23.gün 25 ocak salı soğan 35,8
24.gün 26 ocak çar.ba 35,9
25.gün 27 ocak per.be 36,4
26.gün 28 ocak cuma 36,4
27.gün 29 ocak c.tesi 36,6

:18::18::18::18::18:

oyyy oyyy küstünmüü sen yoksam ben gibi mımırta zamanında sendrummu yaşıyorsun

yok kız ben sendrom filan yaşamam. o yumurtalar canım kendi kendine büyürse büyür çatlar tamamen kendi başına yaparlar her şeyi

günaydın güzeliklerrrrrrrrrrrrr

sanada canım hoşgeldin

yumoşamı küstünnnnnnnnn

hayııııııııııııııııııııııır yumoşa küsmedim eşime küstüm

herkese tünaydın:79::80:

hoşgeldin nazemir naber

inşallah sanada bu ay 41 nazar boncuğu takıcaz allahın izni ile

evet yaaaaaaa eşine küsmüşsün ben yanlış anlamışım

Ama yumoşun suçu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…