yok kız ben sendrom filan yaşamam. o yumurtalar canım kendi kendine büyürse büyür çatlar tamamen kendi başına yaparlar her şeyi
sanada canım hoşgeldin
hayııııııııııııııııııııııır yumoşa küsmedim eşime küstüm
hoşgeldin nazemir naber
inşallah sanada bu ay 41 nazar boncuğu takıcaz allahın izni ile
kızlar temizlik yapacağım oturdum pc ye kalkamadım yaaaaaaaaaa
gelirim yine
kızlar temizlik yapacağım oturdum pc ye kalkamadım yaaaaaaaaaa
gelirim yine
amin inş. bu ay bişey olursa zaten harbiden nazarlığımı baksana çalışmalara ve yaşadığım kaçamaklara
evet yaaaaaaa eşine küsmüşsün ben yanlış anlamışım
Ama yumoşun suçu ne
pazartesi ye kadar hoşçakalın kızlar allaha emanet olun
iyi yaptın canım haber vermekle duyarlılğın için sağol
serencim bir an önce herşeyin tamamlanması ve buraya gelmen için dua ediyorum. allah izin verirse transferde yanında olucaz kızlarla. büyük allahım yardımcın olsun. dualarım seninle birtanem
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....inşallah sorunsuz hallederim stres istemiyorum artık çünkü çok gerildim kaç gündür sizin yanınızda çok rahatım atıyorum herşeyi kafamdan ......inşallah haftaya geleceğim sizi görmek bana çok iyi gelecek....allah razı olsun hepinizden ...iyiki varsınız şekerlerim benimmmmm.canım hakkında hayırlısı olsun bitanem raporu sorunsuz hallettin şükürler olsun bunlarıda sorunsuz halledeceksin allahın izni ile haftaya seni bekliyoruz transferindede fatoşun dediği gibi yanında olacaz inş. seni seviyoruz dualarımız seninle balım .... hakkında hayırlısı olsun...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....inşallah sorunsuz hallederim stres istemiyorum artık çünkü çok gerildim kaç gündür sizin yanınızda çok rahatım atıyorum herşeyi kafamdan ......inşallah haftaya geleceğim sizi görmek bana çok iyi gelecek....allah razı olsun hepinizden ...iyiki varsınız şekerlerim benimmmmm.
merhaba arkadaşlar iynemi vurulduktan sonra test yaptırmıştım 4.34 cıkmıştı 2gün sonra tekrar yaptırdım adetime 3gün kala 1.74 cıktı acaba tekrar yükselebilirmi ama negetif sonuc bir ümit işte benimkiii
merhaba arkadaşlar iynemi vurulduktan sonra test yaptırmıştım 4.34 cıkmıştı 2gün sonra tekrar yaptırdım adetime 3gün kala 1.74 cıktı acaba tekrar yükselebilirmi ama negetif sonuc bir ümit işte benimkiii
canımm moralini bozma yükseleceğini zannetmiyorum olsun yeni şans yeni umut derya o iğneler yanıltıyor sonuçta hormon var(
evet canım yanılttı sağolun tşk edrim daha birdahaki aya kaldım bakalım hayırlısı arkdaşlar birde birşey soracam ateş ölceme dil altından mı yapılıyo yoksa vajinadanmı kaç cıkınca yumurtlama oluyo bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim
evet canım yanılttı sağolun tşk edrim daha birdahaki aya kaldım bakalım hayırlısı arkdaşlar birde birşey soracam ateş ölceme dil altından mı yapılıyo yoksa vajinadanmı kaç cıkınca yumurtlama oluyo bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim
hayırlısı olsun canım ......inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
reglin ilk günü başlıyosun dil altından ölçüyosun döngüne göre bakarsın akıntı takibiylede tabi bende çok bilmiyorum ama ani düşüşün ardından yükselma başladığı zamn yumurtlama o zman oluyo ben yukarıda tablomu koydum mesela benim 23. gün diye tahmin ettik benim döngü uzadıda ondan geç yumurtladım sen ölç burdakiler yardımcı olmaya çalışır sanırım ...
dilara canını sakın sıkma ne olur bu ay olmassa sonraki ay olur sıkma canını ben keçiboynuuznu içiyorumbakalım ne teki göstereck ateş işini cimcimenin dedği gibi yap yeni tur yeni şans diyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?