Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amin inş. bu ay bişey olursa zaten harbiden nazarlığımı baksana çalışmalara ve yaşadığım kaçamaklara

kızlar temizlik yapacağım oturdum pc ye kalkamadım yaaaaaaaaaa
gelirim yine

kızlar temizlik yapacağım oturdum pc ye kalkamadım yaaaaaaaaaa
gelirim yine

kolay gelsin canım

amin inş. bu ay bişey olursa zaten harbiden nazarlığımı baksana çalışmalara ve yaşadığım kaçamaklara

walla çok zor bir ay oldu senin için haklısın

evet yaaaaaaa eşine küsmüşsün ben yanlış anlamışım

Ama yumoşun suçu ne

boşver uzun hikaye

bende daha çok heyecanlıyım sizi görebileceğim için .....aminnn ....allah razı olsun sizden ...iyiki varsınız .....sizi yanımda görmek çok mutlu eder beniiii....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....inşallah sorunsuz hallederim stres istemiyorum artık çünkü çok gerildim kaç gündür sizin yanınızda çok rahatım atıyorum herşeyi kafamdan ......inşallah haftaya geleceğim sizi görmek bana çok iyi gelecek....allah razı olsun hepinizden ...iyiki varsınız şekerlerim benimmmmm.

ne demek canım hemşerim benim tabiki yanında olacaz :)))

merhaba arkadaşlar iynemi vurulduktan sonra test yaptırmıştım 4.34 cıkmıştı 2gün sonra tekrar yaptırdım adetime 3gün kala 1.74 cıktı acaba tekrar yükselebilirmi ama negetif sonuc bir ümit işte benimkiii

canım moralini bozmak i,stemem ama sanırım ilaçlardan dolayı ilk başta yüksek çıktı hayırlısı bi dahaki aya inş.

canımm moralini bozma yükseleceğini zannetmiyorum olsun yeni şans yeni umut derya o iğneler yanıltıyor sonuçta hormon var (

canımm moralini bozma yükseleceğini zannetmiyorum olsun yeni şans yeni umut derya o iğneler yanıltıyor sonuçta hormon var (

evet canım yanılttı sağolun tşk edrim daha birdahaki aya kaldım bakalım hayırlısı arkdaşlar birde birşey soracam ateş ölceme dil altından mı yapılıyo yoksa vajinadanmı kaç cıkınca yumurtlama oluyo bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim

reglin ilk günü başlıyosun dil altından ölçüyosun döngüne göre bakarsın akıntı takibiylede tabi bende çok bilmiyorum ama ani düşüşün ardından yükselma başladığı zamn yumurtlama o zman oluyo ben yukarıda tablomu koydum mesela benim 23. gün diye tahmin ettik benim döngü uzadıda ondan geç yumurtladım sen ölç burdakiler yardımcı olmaya çalışır sanırım ...

hayırlısı olsun canım ......inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

dilara canını sakın sıkma ne olur bu ay olmassa sonraki ay olur sıkma canını ben keçiboynuuznu içiyorumbakalım ne teki göstereck ateş işini cimcimenin dedği gibi yap yeni tur yeni şans diyeceğiz

canım geçmiş olsun ço üzüldüm
ne söylene burada çok şey ifade etmez sana bu durumu defalrca yaşamış birisi olarak
BURASI SÖZÜN BİTTİĞİ YER

anladım yumurtlama günü tahminen kaç gösteriyo ateşin birde gebe kaldığın zaman kaç oluyooo canım kusura bakama merak ediyorum ondan soruyorum bu ay da ateş ölce yönteminle doğru günü bulurum hamile kalırım diye soruyorum bir ümit işte

iç casnım sen keçi boynunuzuna devam bende içiyorum klomenle birlikte içiyorum fazla büyüyodiye yumurtalar erken bırakıyorum benn arkadşlar birde şu iyneyi vuruldum vurula bir gerginlik sinirliyim çok hala atamadım üzerimdennn anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…