iç casnım sen keçi boynunuzuna devam bende içiyorum klomenle birlikte içiyorum fazla büyüyodiye yumurtalar erken bırakıyorum benn arkadşlar birde şu iyneyi vuruldum vurula bir gerginlik sinirliyim çok hala atamadım üzerimdennn anlatamam
şimdii klomen ve hormon iğnlerii kurulu olan bünydiki düzeni bozuyor ve birde beklenti içine girince pskoloji dağılıyor canım extra hormon olan düzene zarra veriyor yani sinirli ve gergin olman gayett normal canım
valla kızlar bence bizde yine iyi pskoloji var yaaaaaaaaa
yine zarar görmüyor
neler yaşıyoruz nelerle uğraşıyoruz
biz gerçekten
SAĞLAM KADINLARIZ
yanii acaba sağlamıyıız yetree ya bir yerlerden etkileniyoruz ama şahsen ben geçenyıl etkilendim
anladım yumurtlama günü tahminen kaç gösteriyo ateşin birde gebe kaldığın zaman kaç oluyooo canım kusura bakama merak ediyorum ondan soruyorum bu ay da ateş ölce yönteminle doğru günü bulurum hamile kalırım diye soruyorum bir ümit işte
canım valla şimdi muhtemel regl günün geldiğinde ateşin eğer hala düşmediyse artıyo veya sabitse gebesin demek sanırım ateşle yumurtlama gününü anlıyosun eğer regl olmadıysan regl olduğun gün ölçki kaç ateşle regl olduğunu bilelim daha ii olur bide canım her sabah yataktan hiç çıkmadan aynı saatte ölçmen gerekiyo ....
sabah kaç gibi ölceyim normalde geç kalkan biriyim birde adetim akşam olur ayın 30da 31 sabah başlıyayımmı ölçmeye
valla canım hiç kalkmıyonmu eşin işe giderken falan o zamn ölç yada saat kur 8 de falan ölç işte ama hergün aynı saatte ve yataktan çıkmadan en az 3 saat uyumuş ol öle diyo kızlar bende tam bilmiyom aslında ...
yok kız ben sendrom filan yaşamam. o yumurtalar canım kendi kendine büyürse büyür çatlar tamamen kendi başına yaparlar her şeyi
sanada canım hoşgeldin
hayııııııııııııııııııııııır yumoşa küsmedim eşime küstüm
hoşgeldin nazemir naber
inşallah sanada bu ay 41 nazar boncuğu takıcaz allahın izni ile
hoş geldin canım
yok canım eşim kendi kalkar gider beni uyundurmaz anlayacağın bende yatarım saatı kurarımm daha ne yapalım sabah 8 iyimi
kızlar güzel bir pazar gününde olmayacağınızı biliyorumm :)))) bir bakayım dedim fıstıklar hafta içi yoğun olucam ara ara girip bakarım size aaa bu arada 313 ayetel kürsüm tamam rabim kabul etsin
cimcimeeeeeeeeeeeeee ben tamamladım listye eklersin balım kocaman mucuxxxxxxxx
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben hastayım dün kar oynamaya diye gittik güzeldi ama ben hasta oldum o kadarda sıkı giyinmiştim çocuklar bile hastalanmadı ben hemen kaptım şifayı astım bronşit olunca zor nefes alıyorum
cimcime benim 313 ayetel kürsi tamam rabbim kabul ederse inşallah bugün yoğun olurum arada bakabilirim haberiniz olsun pazartesileri hiç sevmiyorummmmmmmmmm
günaydıııınnnnn
Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır
kızlar güzel bir pazar gününde olmayacağınızı biliyorumm :)))) bir bakayım dedim fıstıklar hafta içi yoğun olucam ara ara girip bakarım size aaa bu arada 313 ayetel kürsüm tamam rabim kabul etsin
cimcimeeeeeeeeeeeeee ben tamamladım listye eklersin balım kocaman mucuxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?