Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şimdii klomen ve hormon iğnlerii kurulu olan bünydiki düzeni bozuyor ve birde beklenti içine girince pskoloji dağılıyor canım extra hormon olan düzene zarra veriyor yani sinirli ve gergin olman gayett normal canım

valla kızlar bence bizde yine iyi pskoloji var yaaaaaaaaa
yine zarar görmüyor
neler yaşıyoruz nelerle uğraşıyoruz
biz gerçekten
SAĞLAM KADINLARIZ

yanii acaba sağlamıyıız yetree ya bir yerlerden etkileniyoruz ama şahsen ben geçenyıl etkilendim

canım mutlaka
ama bir kaç ay bebi olmayınca depresyona girenler var dr gidenler var
hatında k.d önünde geçmemiş kişler bir kez dr gidince yada isteyipte bebği 1 ay gelmeyince depresyon girip yuvasını dağıtanlar var
bizler defalarca merkezlere gidip tedaviler görüyoruz baılarımız negatifalıyoruz
bazılarımız pozitif görüyoruz ama bebklerimizi kucaklayamıyoruz
maddi ve manevi neler yaşıyoruz
ama ayaktyız
bence sağlamız

canım valla şimdi muhtemel regl günün geldiğinde ateşin eğer hala düşmediyse artıyo veya sabitse gebesin demek sanırım ateşle yumurtlama gününü anlıyosun eğer regl olmadıysan regl olduğun gün ölçki kaç ateşle regl olduğunu bilelim daha ii olur bide canım her sabah yataktan hiç çıkmadan aynı saatte ölçmen gerekiyo ....

kızlar ben çıktım yeğencğime bakayım annesi markete gideckmiş
yağmur yağıyor
bebm ıslanmasın şimdi
bbbyyyyyy

sabah kaç gibi ölceyim normalde geç kalkan biriyim birde adetim akşam olur ayın 30da 31 sabah başlıyayımmı ölçmeye

sabah kaç gibi ölceyim normalde geç kalkan biriyim birde adetim akşam olur ayın 30da 31 sabah başlıyayımmı ölçmeye

valla canım hiç kalkmıyonmu eşin işe giderken falan o zamn ölç yada saat kur 8 de falan ölç işte ama hergün aynı saatte ve yataktan çıkmadan en az 3 saat uyumuş ol öle diyo kızlar bende tam bilmiyom aslında ...

yok canım eşim kendi kalkar gider beni uyundurmaz anlayacağın bende yatarım saatı kurarımm daha ne yapalım sabah 8 iyimi

hoş geldin canım

hoşbulduk.... gerçi siz çıkmışsınız ama olsun....komşum gelince giremedim....güzel bir haftasonu diliyorum

kızlar güzel bir pazar gününde olmayacağınızı biliyorumm :)))) bir bakayım dedim fıstıklar hafta içi yoğun olucam ara ara girip bakarım size aaa bu arada 313 ayetel kürsüm tamam rabim kabul etsin

cimcimeeeeeeeeeeeeee ben tamamladım listye eklersin balım kocaman mucuxxxxxxxx

allah kabul etsin

Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben hastayım dün kar oynamaya diye gittik güzeldi ama ben hasta oldum o kadarda sıkı giyinmiştim çocuklar bile hastalanmadı ben hemen kaptım şifayı astım bronşit olunca zor nefes alıyorum

cimcime benim 313 ayetel kürsi tamam rabbim kabul ederse inşallah bugün yoğun olurum arada bakabilirim haberiniz olsun pazartesileri hiç sevmiyorummmmmmmmmm

çok geçmiş olsun. dualarını allah kabul etsin canım

günaydıııınnnnn

günaydın canım nasılsın

işin gücün rast gelsin. dualarını allah kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…