günaydın kızlar hepimize iyi haftalar olsunnnn.. çok şükür kedi gribini atlattımm bomba gibiyimm. cuma günü işe bile gelemedim:))))))))))
günaydın kızlar hepimize iyi haftalar olsunnnn.. çok şükür kedi gribini atlattımm bomba gibiyimm. cuma günü işe bile gelemedim:))))))))))
gelmedi canım c.tesi dayanamadık ebrar aradı evde yatıyorum lekelenmem devam ediyo demiş gerisini bilmiyoz dr gittimi ne zman gidecek haber yok bugünde gelmedi daha ...
fatoş kumsal gittim yada gitmedim dememiş yada ben mi görmedim yazdığını nerden anladın gitmediğini :26::26::26:
kumsalcım iyiyim ben sen ne durumdasın tam olarak regl oldunmu bari....
aman yatsın dinlensin belki bu günde işe gelmez yatar evde aferim ebrara iyiki aramış içim rahatladı biraz
GÜNAYDIN KIZLAR;
DÜN AKŞAM LEKELENMEM OLDU VE DR KOŞTUK PROGESTAN HORMONU İÇİN KAN ALDILAR VE 5 TANE İĞNE YAZDILAR DÜN BİRİNİ ATILDIM
ULTROSONDA BEBEĞİMİN KESESİNİ GÖRDÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 3HAFTA 6 GÜN
BUGÜN 4 HAFTA BAŞLIYORUZ BİN ŞÜKÜR
DR GEÇ DÖLLENME DEDİ.
AMA HER GEBELİKTE BAŞINDA YADA ORTASINDA SONUNDA DÜŞÜK RİSKİ VAR BUNUDA BİŞLMEK GEREK DEDİ.
BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SPRM YUMURTAYI BULUP DÖLLEDİ VE KANALLARDAN GEÇİP RAHIME YERLEŞTİ BUNDAN SONRA ALLAHIN İZNİYLE VE BİRAZDA BİZİM YARDIMIMIZLA BEBEĞİNİZİ TEMENNIMIZ KUCAĞINIZA ALMANIZ DEDİ VE DOĞDUĞUNDA POPOSUNA İKİ TOKAT PATLATCAM ANNESİNİ ÇOK KORKUTMUŞ DEDİ
YASAKLARI SAYDI KILOM ÖLÇÜLDÜ,TANSİYON ALINDI BEBEĞİMİN İLK RESMİ MERCIMEK
VİTAMIN YAZDI
DİNLENME VERDİ ARA SIRA GİRERİM KIZLAR STRES DÜN ÇOK OLDUM ONDAN BİRAZ UZAK KALABİLİRİM ALLAHIM İNŞ DAHA GÜZELLERİNİ SİZLERE YAŞATSIN
PERŞEMBE GÜNÜDE KONTROL ÇAĞIRDI
çok şükür canım tekrar geçmiş olsun
Sağol canım çok teşekkür ederimm hiç ilaç almadan atlattım çok şükür:)))
geçmiş olsun canım iyi yapmışsın :))))
canlarr ben çok şey kaçırmışım şimdi ayetel kürsi mi okuyacazz...tamam ben okurum kaç adet olduğunu söylerim bu arada cuma evdeyken 1 adet yasin okudum.. duaya katılamadım çok üzüldüm(( tuğba ya çok sevindimmm darısı bizlerin başına olsunnnnn
canım benim saolasın allah kabul etsin ayetel kürsi 313 adet okuyo herkes kendi için ne için olduğunu geçmişte serpil yazmıştı ordan okuyabilirsin ...
canım sağolasın arada geçmişe bakıyorum anladım ne için olduğunu. peki bişey daha sorcam ama komiğinize gitmesin. Şimdi Kuranı Kerim okurken Yasin olurken abdest almadan okunmuyor. bu yüzden çok sık okuyamıyorum.. Sürekli abdest alamıyorum çünkü.. ama ayetel kürsi okurken de sürekli abdest almak gereklimi.. işyerinde olduğum için gün içerisinde abdest alma şansım yok o yüzden sordum..
kızlar hepinize günaydın....
benim bu ay da karavana maalesef...hadi bu ay,hadi bu ay kesin derken,bir yılı daha geçireceğim anlaşılan....
yeteeerrrrrr...hoşgeldin canım....allah gönlünün muradını verir inşallah en kısa zamanda...
hepinizi öpüyorum kızlar...pek keyfim yok,karın ağrım ve bel ağrım var....
......komik olmuş,keyfim yok,ağrım var......
..muayyen günümdeyim ya,böyle oluyorum işte....
muayyen gün sendromu normal ama salla gitsinnn
canım benim ezberden okuyosan eğer namaz abdesti almana gerek yok bakarak okuyacaksan var ....
ya ben ateş ölçemdim yarım yamalak ateş ölçüyorum yani başarısız bir ölçüm cumt günü yumurtlama akıntısıı iyiidii ama bugün hiç bişi yok acab ben yumurtladımmıı( yoksa odamı başarsız offf ne yapıcam ben Becerksiizliğim üzerimde benim ya acaba ben 10.cü günmü çatladım patladım amannnnn bu işi çözemdim ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?