(((((( amannn ya ((( tuğbacım canım benim canım benim :26: hayırlısı allahtan yapacak bie şey yok malesef demekki sağlıklı bir ebrio değildi bana düşük yaptığımda dr demişti ki ya sağlıksız olduğunu 6.ayda fark etseydik daha kötü olmazmıydı o yüzden sakın üzülme demişti önemli olan tuğbanın gebe kalabiliyo olmasını öğrenmek aynı şeyleri yaşayan biri olarak üzüntüsünün ne kadar büyük olduğu tahmin edebiliyorum allahım sabrını versin rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin
canım valla inş. Tabide hayırlısıyla ama 40. Günü beklerim döngüm 38 lere uzadı sanırım 40 devirmeden olmaz 11 şubat 40 gün....
12 şubat 41 kere maşallah haberi olur inş...
(((((( amannn ya ((( tuğbacım canım benim canım benim :26: Hayırlısı allahtan yapacak bie şey yok malesef demekki sağlıklı bir ebrio değildi bana düşük yaptığımda dr demişti ki ya sağlıksız olduğunu 6.ayda fark etseydik daha kötü olmazmıydı o yüzden sakın üzülme demişti önemli olan tuğbanın gebe kalabiliyo olmasını öğrenmek aynı şeyleri yaşayan biri olarak üzüntüsünün ne kadar büyük olduğu tahmin edebiliyorum allahım sabrını versin rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin
bugün ince topuklu çizmelerimi giydim ve tabanıda ince elbette ayaklarım çooooook üşüdü kasıklarım ağrıyor
bugün ince topuklu çizmelerimi giydim ve tabanıda ince elbette ayaklarım çooooook üşüdü kasıklarım ağrıyor
kızlar tuğbayaı aradım şimdi lekelenmesi vardı zaten kanaması çoğalmış bu sabah dr gitmiş gebelik kendiliğinden sonlanmış((
sesi iyiydi hamile kalabilmek de güzel rabbimden hayırlısını sağlıklısını isteyecez artık 1-2 ay dinlenip tekrar başlayacak çalışmalara sağlıklı gebeliği bulur inş. hepimiz tabiki
böle işte kızlar hakkımızda hayırlısı ....
[ımg]http://img716.imageshack.us/img716/6250/adszdua.png[/ımg]
[ı][sıze="3"]okumak isteyenler sölesin listeye eklerim canlarım ....[/sıze][/ı]
kızlarrrr sabah bei listeye ekleyin demiştim yaaaaaa
ben 313 ayetel kürsü okudum allah kabul etsin inşşşşşşşşşşşş
cuma gün dutya benide katın
tamam canım listeyi yenilerim yazarım senide dualarımızda okusanızda okumasanızda hepiniz varsınız zaten okumak ayrı bi güzellik tabiki...
Allah kbaul etsin ...
aman k.k yine bakımdaydı giremedim bir türlü :)))))))))))))
kızlar kk bakımdaydıı giremedim bende kendimi bakıma aldım bir kufö yaptım araksından alışveriş cici şeyler aldı kardeşim bana işlerde yoğundu aklımda buradaydı neysem işler haffledi ama kimsecikler yok cinmcime ve ben herzamnki rekorumuuz elimizde tutuyoruz
kızlarr okuduğunuz dualrı rabbim kabul etsin hepimiz hepimiz e okuyoruz okuyamayan arjkadaşlar sakın üüzlmesin dualarımızda herkes var
hımm hav a soğuk ve bende bugün böylelikleee yumurtlama sendurumumu aşmış oldum ama bugün içimden çalışmak gelmiyor .))) yanii bendne kıymetlimi canım ne zaman isterse o aman
neysemm yarın yine olmayacağım öpüyorummmmmmmmmmmm hepinizii
kızlar kk bakımdaydıı giremedim bende kendimi bakıma aldım bir kufö yaptım araksından alışveriş cici şeyler aldı kardeşim bana işlerde yoğundu aklımda buradaydı neysem işler haffledi ama kimsecikler yok cinmcime ve ben herzamnki rekorumuuz elimizde tutuyoruz
kızlarr okuduğunuz dualrı rabbim kabul etsin hepimiz hepimiz e okuyoruz okuyamayan arjkadaşlar sakın üüzlmesin dualarımızda herkes var
hımm hav a soğuk ve bende bugün böylelikleee yumurtlama sendurumumu aşmış oldum ama bugün içimden çalışmak gelmiyor .))) yanii bendne kıymetlimi canım ne zaman isterse o aman
Neysemm yarın yine olmayacağım öpüyorummmmmmmmmmmm hepinizii
cokta güzel olmuştur.. Ama kendine dikkat et canım, ayaklar üsümesin... Benimkiler o kadar hassas ki yazin bile evde terlik var ayaklarimda yoksa sancı oluyor... Nasilsin bu arada
sen delüsünnnnnnnnnnnnnnnnnn
napayım fatoşum ya....gııcık muayyen günlerden biri işte....şu anda ofise bile katlanamıyorum yani....çok huysuzum...
Sen nasılsın şekerim...
Benden de al o kadar canım....seni de birazGördüm.......boşver akıntıyı....saklanmıştır o biyere..artık ben de hiç görmüyorum akıntı falan...olacağı varsa olur zaten..bak benim de olmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?