Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amin nihalcim aynen bende böle bi dönemden geçtim biliyosun (( dediğin gibi önemli olan normal yoldan hamile kalmış olabilmesi rabbim sağlıklısını versin inş...

canım valla inş. Tabide hayırlısıyla ama 40. Günü beklerim döngüm 38 lere uzadı sanırım 40 devirmeden olmaz 11 şubat 40 gün....

12 şubat 41 kere maşallah haberi olur inş...

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bugün ince topuklu çizmelerimi giydim ve tabanıda ince elbette ayaklarım çooooook üşüdü kasıklarım ağrıyor

merhaba arkadaslar, nasılsınız?
Tuba canım geçmis olsun, Allah hakkında hayırlısını versin, gercekten hamile kalabiliyor olmak cok önemli inşallah en kısa zamanda yavrunu kucagina alırsın...

bugün ince topuklu çizmelerimi giydim ve tabanıda ince elbette ayaklarım çooooook üşüdü kasıklarım ağrıyor

cokta güzel olmuştur.. ama kendine dikkat et canım, ayaklar üsümesin... benimkiler o kadar hassas ki yazin bile evde terlik var ayaklarimda yoksa sancı oluyor... nasilsin bu arada

ayyy canımm geçmiş olsunnn sakın üzülme hepimiz yaşadık bu üzücü durumu sakın ama sakın fazla üzülme..tabi ki üzülmemek elde değil ama ((( rabbim en hayırlısını versinn herşeyde vardır bir hayır.... en kısa zamanda inşallah tekrardan hamile kalırsın canımmm

kızlarrrr sabah bei listeye ekleyin demiştim yaaaaaa
ben 313 ayetel kürsü okudum allah kabul etsin inşşşşşşşşşşşş
cuma gün dutya benide katın

tamam canım listeyi yenilerim yazarım senide dualarımızda okusanızda okumasanızda hepiniz varsınız zaten okumak ayrı bi güzellik tabiki...

allah kbaul etsin ...

tamam canım listeyi yenilerim yazarım senide dualarımızda okusanızda okumasanızda hepiniz varsınız zaten okumak ayrı bi güzellik tabiki...

Allah kbaul etsin ...

teşeükür edrim canımmmmmmmmmm
allah razı olsun tüm duacılardan
rabbim okuyanlarında okunanlarıda dualrını kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar kk bakımdaydıı giremedim bende kendimi bakıma aldım bir kufö yaptım araksından alışveriş cici şeyler aldı kardeşim bana işlerde yoğundu aklımda buradaydı neysem işler haffledi ama kimsecikler yok cinmcime ve ben herzamnki rekorumuuz elimizde tutuyoruz

kızlarr okuduğunuz dualrı rabbim kabul etsin hepimiz hepimiz e okuyoruz okuyamayan arjkadaşlar sakın üüzlmesin dualarımızda herkes var

hımm hav a soğuk ve bende bugün böylelikleee yumurtlama sendurumumu aşmış oldum ama bugün içimden çalışmak gelmiyor .))) yanii bendne kıymetlimi canım ne zaman isterse o aman
neysemm yarın yine olmayacağım öpüyorummmmmmmmmmmm hepinizii

iyi dileklerine yürekten aminnnnnnnnnn diyorum
canım iyi yapmışsın
hep kk m bakımda olcak
Oh oh güzel yapışsın canım

cokta güzel olmuştur.. Ama kendine dikkat et canım, ayaklar üsümesin... Benimkiler o kadar hassas ki yazin bile evde terlik var ayaklarimda yoksa sancı oluyor... Nasilsin bu arada

iyiyim canım sen nasılsın

sen delüsünnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben delüyüüüüüüüüüüüüüüüüm

hemşoooooooo senin huysuzluğunu yerim

okumak isteyenler sölesin listeye eklerim canlarım ....

kız ben ne zaman dedim 313 tane ayet el kürsi okuycam die.silin beni listeden ben o kadar okuyamam daha ihlaslar bitmedi.salavat çekemedim hiç kandil için.hem ne zamana kadar ayet el kürsinin süresi o da mı kandile kadar

Son düzenleme:
konuyu toplam bir kullanıcı okuyor....ben

ben gece kuşu siz gündüz...buluşamıyoruz kuzular...neyse...

ya ben uzun zamandır fatoşun gebelik haberini alacakmışız gibi hissediyorum...yani sırada fato varmış gibi hissediyorum....

2 haftadır bu sayfaya girdiğimde fatosozelin yazılarının sonuna bakıp gebelik takvimi arıyorum...hayırdır inşallah....e inşallah :93:

[sıze="3"]günaydın kızlar nihayet kavuşabildik kadınlar kulubu olmadan yaşamak ne zormuş iş yoğunda olsa bir yolunu bulup girebilmekte güzel sizleri seviyorum fatoş için üzüldüm rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah
yine uğramaya çalışırım hepinizi seviyorum görüşmek üzere ha bu arada fatoş bende senden bu ay umutluyum içimizde en istikrarlı seni görüyorum biz biraz tembelleştik sanırım:92::92::92::92:[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…