Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım benim bu kadar stres yapma hayırlısı 10. gün erken değilmi serpilcim üşütmüş olabilirsin bence ondan sancın ve akıntın olmuştur bekleyelim bakalım ... bugünleri değerlendirmeye devam 12. gündesin şuan ...

canım bende katılmak isterim ama nasıl olcak bir kişimi okuyor bunu yada herkeskendine mi okuor
birde ben adet olmam gerekiyor ondan sonra

canım herkes 313 adet kendi okuyor. Ama çok uzun sürmüyor bir iki saat o kadar. Ben özellikle perşembe akşamına bıraktım

söylüyorum ama serpil daha yumurtlamadan stres olmaya başladı bile. Adet olana kadar yine kendini yiyip bitirecek

tüşekür edrimmmmmmmmmmmmmmmmm
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş RABBİM HEPİMİZN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
kavun içi naber balım ya

nihalcim nasılsın mercimeğimiz nasıl canım
napayım fatoşum ya....gııcık muayyen günlerden biri işte....şu anda ofise bile katlanamıyorum yani....çok huysuzum...
sen nasılsın şekerim...

benden de al o kadar canım....seni de biraz gördüm.......boşver akıntıyı....saklanmıştır o biyere..artık ben de hiç görmüyorum akıntı falan...olacağı varsa olur zaten..bak benim de olmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

hımmmmmmmmmmm tamam benide aklarmısınız
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz başka bir topikte okuyoruz ama her hafta bir arkadaşamıza
adetim geçince okurum bende

hımmmmmmmmmmm tamam benide aklarmısınız
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz başka bir topikte okuyoruz ama her hafta bir arkadaşamıza
adetim geçince okurum bende

canım bizde normalde her hafta bir süre okuyoruz 41 e tamamlayarak hepimiz adına bu sefer böle oldu 313 ayetelkürsü okumak iyiymiş ondan yani ....bu cuma duasını yapacaz ...

kızlar ofis kalablık yazamıyorumm evet strese girdim yine sabırr hakkımızdan hayırlısı inşallhh yanii
teslii cümlleriii
1 bover
2 önümüzdeki maçlara bakarıuız
3 hakkımızdan hayırlsıı
4 yeni tur yeni şans
5 sabır ve kanaat rabbbimm zamanını vermeiştirr
aaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: daha sıralı bir dünya şey var

canım bizde normalde her hafta bir süre okuyoruz 41 e tamamlayarak hepimiz adına bu sefer böle oldu 313 ayetelkürsü okumak iyiymiş ondan yani ....bu cuma duasını yapacaz ...

hımm oz man ben bu gün akşam okuyayım
allh kısmet ederse

1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan,
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36
18.gün 20 ocak per.be soğan 36,2
19.gün 21 ocak cuma soğan 35,9
20.gün 22 ocak c.tesi soğan 36,3
21.gün 23 ocak pazar soğan, 36,2
22.gün 24 ocak p.tesi soğan 35,9
23.gün 25 ocak salı soğan 35,8
24.gün 26 ocak çar.ba 35,9
25.gün 27 ocak per.be 36,4
26.gün 28 ocak cuma 36,4
27.gün 29 ocak c.tesi 36,6
28.gün 30 ocak pazar 36,4
29.gün 31 ocak p.tesi 36,4

son durum bu kızlar beklemedeyim ....

cimcimem ne kadar değişken ateşin anlamadım valla acaba ne zaman yumurtlama oldu merak ettim öğrenince yaz burayada

kızlar tuğbayaı aradım şimdi lekelenmesi vardı zaten kanaması çoğalmış bu sabah dr gitmiş gebelik kendiliğinden sonlanmış ((

sesi iyiydi hamile kalabilmek de güzel rabbimden hayırlısını sağlıklısını isteyecez artık 1-2 ay dinlenip tekrar başlayacak çalışmalara sağlıklı gebeliği bulur inş. hepimiz tabiki

böle işte kızlar hakkımızda hayırlısı ....

aman tuğba iyi olsunda demekki normal yollarlada hamile kalabiliyordu allahın izni ile bundan sonra olur sağlıklı sıhhatli

cimcimem ne kadar değişken ateşin anlamadım valla acaba ne zaman yumurtlama oldu merak ettim öğrenince yaz burayada

canım benim evet öle bi ateş işte loveliylede yazıştık sürekli 23-24 günler yumurtlama zamanım zaten ateş sabitlendi sayırlır bakalım beklemedeyim ama döngüm uzadı 36-37 bakalım 40 bekleyecez yine :))))

aman tuğba iyi olsunda demekki normal yollarlada hamile kalabiliyordu allahın izni ile bundan sonra olur sağlıklı sıhhatli

aynen öle fatoşcum kafasına takmadan ilaçsızda hamile kalabiliyo bunada şükür en kısa zamanda hayırlısını versin rabbim inş...

tuğbacık da sesi iii geliyodu valla ....

inşallah o kadar beklemeyiz hayırlı, müjdeli bir haber gelir

(((((( amannn ya ((( tuğbacım canım benim canım benim :26: hayırlısı allahtan yapacak bie şey yok malesef demekki sağlıklı bir ebrio değildi bana düşük yaptığımda dr demişti ki ya sağlıksız olduğunu 6.ayda fark etseydik daha kötü olmazmıydı o yüzden sakın üzülme demişti önemli olan tuğbanın gebe kalabiliyo olmasını öğrenmek aynı şeyleri yaşayan biri olarak üzüntüsünün ne kadar büyük olduğu tahmin edebiliyorum allahım sabrını versin rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…