Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar ...

venharcım tamam çıkarrım listeden sorun yok bebeğim herkes kendi için okuyo zaten ayetel kürsüler bu cumaya canlarım .....

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah

tuğbam canım çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla yollasın meleğini hep böyle dua etmiyormuyuz zaten ben inanıyorum çok az bir zaman kaldı canım anne olmaya artık normal yolla hamile kalabildiğinide biliyorsun bundan sonra daha rahat ol kafanı hiç birşeye takma stre yok balımm yine gelecek meleğinn

cimcime ,selda,seren günaydın kızlar nasılsınız
benim adetim normale döndü şükürler olsun herşey normal seyrediyor

günaydın hepinize kızlar, naber nasılsınız görüşmeyeli...bizden iyilik bir yaramazlık yok çok şükür , fatoşumdan haberlerinizi alıyorum ara ara ...hepinizi öpüyorum...

günaydın kumsal biz iş güç koşturmaca gidiyor işte ne olsun rabbim sağlık versin yeterki iş ne ki

günaydın kızlar......

tuğbacım,çok geçmiş olsun canım...çok zor bişey ama,hep allahtan hayırlısıyla bir evlat istiyoruz...doğal eleme olmuş,doğanın düzeni işte....ve sen hamile kalabiliyosun, müthiş bişey bu....şimdi stresten uzak,kafanı rahatlat ve önündeki yeni günlere gülümseyerek merhaba de tatlım....

günaydınnnnn

yetercim okuduğun duları rabbim kabul etsinn

tben canım nasılsın güçlü ve fırlama kankim benimm :)))

kumsalım ne var ne yok adetin tam söküldümü canım merak içindyeim

seldayavuzgürayy hahhahahhaha bende dün alışveriş yaptımm :))))) kız çok cici şeyler adımm pekde yakıştıı

cimcimemme canımm sevgili asistanımzı nasıllarr araştırmlara ne almede

fatooo balımm yoğunsun biliyorumm kocaman mucuxxxxxxxxx

nihalle canım demekk keçi gribii bize görede kedi gribinden kurtuldun süperrr

niahlimm canımmm ee artıkk çekirdeğimize iyi bak annesi o artık bir üüzm olluyor biliyorsun demii

ahsenimmmmmmmmmmm bilyorum hem doğum hemem bebeiş gelemiyorsun am akalbimizdesinn

zeytinimmmmmmmm birde senden haber alabilseydikk .(((

sezenimm oğluşuyla büyük aşk yaşıyor tıpkı lovelii gibiii

mısrammmmm evdesin nete giremiyorsun en kısa zmanda yanınd a olucamm canımmm

xayşex yoksun kız çıtırr nerelerdesinn

şekerleblebiii balımmmm kuuzu ne alemdesinn mucuzzzzzzzzzzzzzzz

gizem79 okullar kapandıı artık bahane uydurma arada bir gell özlütyoruz seniii

masalımmmmmmmmm masalımmmmmmmmm ve belanayımmmmmm ucuxx

hpt honeyy nerelerdesin facc hariç görüşemez oldukk (

wen har hahhahahahahha yerim sneii bazan atel topiğine bakıyorum sırf senn için bu ateş işini ben beceremedim (
tualinaaaaaaaaaaaaaa tualin tualinaaaaaaaaaaaaaa daha bitmedimmii şu pc işi

nimren canımm yoğunsun sende olsunn işimiz olsunda yoğun olaımmm

serengl valhiii bu hafta dualarımzı sana inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh emeklerini boşa çıkartmaz

ve diğerr syaamdıklarımm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize sevgii dolu kalplerr gönderiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm veeeeeeeeeeeeeeeee temeniii ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm

evet canım....uzun süredir topik çok sessiz...bazen iş yoğunluğundan bazen de,bi ağırlık basıyor heralde,keyifsizlikten...belki akşama doğru hareketlenir....

canım yaaaaaa bütün topikler öyle benim abonesi oldum bazı yerler var yok kimseler gelmiyor

sağol canım allah razı olsun
inşşş rabbim okunan bütün dualrı kabul etsin
hepmizin beklediğmizi göndersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

""ve diğerr syaamdıklarımm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize sevgii dolu kalplerr """ sayamadığın fıstıklardan biri benim şekerim..ben de iyiyim işte...iç güveysinden halliceyim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…