Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

""ve diğerr syaamdıklarımm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize sevgii dolu kalplerr """ sayamadığın fıstıklardan biri benim şekerim..ben de iyiyim işte...iç güveysinden halliceyim.....

vallhii bende iyi olmaya çaışıyorumm bebeğim malumm 13 gündeyim ve canım çalışmak asla istemiyor hahahhahahahhah nedense bu sendrumu şacağımm birgün ama 60 lı yaşlardamı bilemmem :))))) hayatım bende bu ay pas bellii çünkü çalışmadım yine yumurtlama sendurumundayımm ((

alsın feda olsun benim serpilime ciciler yakışır elbette o kimin hemşosu yaaaaa bu arada seni ayrıca tebrik ediyorum tek tek herkese yazdığın için

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,kumsal+,seldayavuzguray,şeker-leblebi,cimcimes53+,hayatkavunici,

hg kızlarrrrrrrrrrrrrrr

anam kelin merhemi olsa başına sürere ben en baştan nakavt oluyorum bayan düşünceyi tekrara izlemliyim

napıcaz biz böle yaaaa.....anam patlalım bu önümüzdeki ay....valla ya....aaaaaaaa sıkıldım artık..........olacak olacak...çok güzel olacak....olacak olacak...çok güzel olacak....

serpilim günaydın balım nasılsın
ben iyiyim canım adetim söküldü normal devam ediyor

ohhhh ohhh sevindimmmm ama ben aslınd a bıktım şu maddelerden
1 gelmeyen adeetten ümit keislmez
2 şükür adet oluyoruz sağlıklı kadınlarız
3 önümzdeki maçlara bakrız
4 yeni tur yeni şans
5 hakkımızdan hayırlısı
6bu ay olmassa diğer ay:84::84::84::84::84: bunun gib şeylerii duymaktan bıktımmmmmmmmmmmm ya artık gelsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr böyle olaım ya:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Günaydın kızlarrrrr cimcime ayetel kürsi listesinde ben yokmuyum acaba ((( akumaya başladımm 113 oldu :)))

Kızlar benide bu ay karavana geçin hiç çalışasım yok aslında var da soğuk hemde annemle babam var bendeler 15 gün kalacaklar hoş odamız ve banyomuz ayrı taraftada olsa soğuk yinede
evde kimse olmasa sobayı yakardık sobanın başında (şimdi diyeceksiniz sobamı? Ama biz odun parası vermiyoruz yani eleş haliyle alışmışız sıcaklığına hemde evin heryeri ısınıyor yatak odamızda klima var ama açıkta kalan yerimiz donuyor üfleyince :92::92::92::92::92::92::92ooooohhhhhhhhh mis gibi ama nerde aman olsun 1,5 yılıdır düzenli çalıştıkta ne oldu sıfır sıfr elde var yine sıfır

süpersinnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…