aminn canım aminnn yeter nasılsın keyfin nasıl ?
hayatımmmmmmmmmmmm ne haberr kırmıızlaramı büründün sen
""ve diğerr syaamdıklarımm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize sevgii dolu kalplerr """ sayamadığın fıstıklardan biri benim şekerim..ben de iyiyim işte...iç güveysinden halliceyim.....
sorma serpilcim.....bu ay da karavana diye geziyorum ortalarda.....sen bari becer bişeyler şekerim,ben beceriksiz çıktım.......olmuyoooooooooooooooooooooooooooo
günaydınnnnn
yetercim okuduğun duları rabbim kabul etsinn
tben canım nasılsın güçlü ve fırlama kankim benimm :)))
kumsalım ne var ne yok adetin tam söküldümü canım merak içindyeim
seldayavuzgürayy hahhahahhaha bende dün alışveriş yaptımm :))))) kız çok cici şeyler adımm pekde yakıştıı
cimcimemme canımm sevgili asistanımzı nasıllarr araştırmlara ne almede
fatooo balımm yoğunsun biliyorumm kocaman mucuxxxxxxxxx
nihalle canım demekk keçi gribii bize görede kedi gribinden kurtuldunsüperrr
niahlimm canımmm ee artıkk çekirdeğimize iyi bak annesi o artık bir üüzm olluyor biliyorsun demii
ahsenimmmmmmmmmmm bilyorum hem doğum hemem bebeiş gelemiyorsun am akalbimizdesinn
zeytinimmmmmmmm birde senden haber alabilseydikk .(((
sezenimm oğluşuyla büyük aşk yaşıyor tıpkı lovelii gibiii
mısrammmmm evdesin nete giremiyorsun en kısa zmanda yanınd a olucamm canımmm
xayşex yoksun kız çıtırr nerelerdesinn
şekerleblebiii balımmmm kuuzu ne alemdesinn mucuzzzzzzzzzzzzzzz
gizem79 okullar kapandıı artık bahane uydurma arada bir gell özlütyoruz seniii
masalımmmmmmmmm masalımmmmmmmmm ve belanayımmmmmm ucuxx
hpt honeyy nerelerdesin facc hariç görüşemez oldukk(
wen har hahhahahahahha yerim sneii bazan atel topiğine bakıyorum sırf senn içinbu ateş işini ben beceremedim (
tualinaaaaaaaaaaaaaa tualin tualinaaaaaaaaaaaaaa daha bitmedimmii şu pc işi
nimren canımm yoğunsun sende olsunn işimiz olsunda yoğun olaımmm
serengl valhiii bu hafta dualarımzı sana inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh emeklerini boşa çıkartmaz
ve diğerr syaamdıklarımm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize sevgii dolu kalplerr gönderiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm veeeeeeeeeeeeeeeeetemeniii ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm
alsın feda olsun benim serpilime ciciler yakışır elbette o kimin hemşosu yaaaaa bu arada seni ayrıca tebrik ediyorum tek tek herkese yazdığın için
vallhii bende iyi olmaya çaışıyorumm bebeğim malumm 13 gündeyim ve canım çalışmak asla istemiyor hahahhahahahhah nedense bu sendrumu şacağımm birgün ama 60 lı yaşlardamı bilemmem :))))) hayatım bende bu ay pas bellii çünkü çalışmadım yine yumurtlama sendurumundayımm((
anam kelin merhemi olsa başına sürere ben en baştan nakavt oluyorum bayan düşünceyi tekrara izlemliyim
serpilim günaydın balım nasılsın
ben iyiyim canım adetim söküldü normal devam ediyor
napıcaz biz böle yaaaa.....anam patlalım bu önümüzdeki ay....valla ya....aaaaaaaa sıkıldım artık..........olacak olacak...çok güzel olacak....olacak olacak...çok güzel olacak....
züğürt tesellimiz
selam kızlar nasılsınız
Günaydın kızlarrrrr cimcime ayetel kürsi listesinde ben yokmuyum acaba((( akumaya başladımm 113 oldu :)))
Günaydın kızlarrrrr cimcime ayetel kürsi listesinde ben yokmuyum acaba((( akumaya başladımm 113 oldu :)))
Kızlar benide bu ay karavana geçin hiç çalışasım yok aslında var da soğuk hemde annemle babam var bendeler 15 gün kalacaklar hoş odamız ve banyomuz ayrı taraftada olsa soğuk yinede
evde kimse olmasa sobayı yakardık sobanın başında (şimdi diyeceksiniz sobamı? Ama biz odun parası vermiyoruz yani eleş haliyle alışmışız sıcaklığına hemde evin heryeri ısınıyor yatak odamızda klima var ama açıkta kalan yerimiz donuyor üfleyince:92::92::92::92::92::92::92 ooooohhhhhhhhh mis gibi ama nerde aman olsun 1,5 yılıdır düzenli çalıştıkta ne oldu sıfır sıfr elde var yine sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?