Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

benim 1 buçuk yıl sonra oldu yani düşükten sonra yaa gerçekten mıçımızıda yırtsak vakti saati gelince oluyo beni biliyosun en sonunda canıma tak etti dr ye gittim yap bişi tüp aşı bebek olsun dedim adam elimi sıktı evine git dedi bakk kısmet ardından ay geçmedi annem diyoki o kadar test yaptırdım ya akacak kanın varmış demekki

ewt hayırlısı neyse o oluyo zamanı vaktı ne zaman bilemiyoruz herkesin kişiden kişiye değişiyo dediğim gibi ne yapsak çare değil
evet kısmetinde bu zamanmış ve oldu
bende film çektircektim allah bana dediki dur kızım senin kanallar açık bak ispat
allahım inş hayrlısını versin inş kanallar daha genişlemiştir büyüklerde diyokı damarların açıldı rahim alıştı
evet rahat olup kfay takmamak lazım dr da hemşirede dedi o gün ben bu ay kafama takmadan çalışmıştım ya dr diyokı takıp vs yapmak yok kafana takma sen yeter
allahın izniyle ol derse olur allah büyük dualarımız var bide çalışırız

kesinlikle şimdi kafan rahatladı hamile kalabiliyosun şükür nasılsa olucak diye düşün hep

hepinizin cuması mübarek olsun kızlar...rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...tez vakitte isteyen herkese ve sizlere meleklerinizi kondursun göbüşlerinize, bana ve tüm hamile arkadaşlarada yavrularını sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin, kimseyi bu yolda koymasın allahım...öpüyorum hepinizi...

kızlar günaydın
hayırlı cumalar
rabim dualrımız kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin
cuma hürmetine
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Günaydın canlarrr,
hayırlı cumalarrr,
Allahım bu mübarek günde dualarımzıı kabul etsin inşallahhhh

günaydınn canımmm aminnnnnnnn inşallahhh

günaydınnn canımm ne güzel yazmışsınnn.. aminn inşallahh en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz...

günaydınn canımmm aminnnnnnnn inşallahhh

AMİNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DOLAR TAŞAR

KIZLAR BU GÜN CUMA YA ÇOK ŞÜKÜR BİR CUMAYA DAHA YETİŞTİK
BU GÜN HER GÜZEL ŞEYE İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DİYORUM VE HEP DUA EDİYORUM ALLAHIMKARŞILIKSIZ BIRAKMASIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

aminnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmm.... Allah dualarımızı kabul etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…