nihalllllimmmmmm bebişimmmmm yerin seni göbeeen içindeki nohutunu yer yerrrrrrr canımmmmm inşlah pıt pıt kalbinide duyarsın oh deyme keyfimize:)
canım inşallah sağlıklı haberler alıcaz en kısa zamanda teyzelerde bize yetişecek
oyyyy teyzesi yesin onu ama artık o nohutluktan çıkmıştır demi hele bir cinsiyeti belli olsun teyzeleri ona göre sipariş bebek yapacak yanlız kalmayacak topiğimizde
yarın kuzenimin kınası yarından sonra düğünü var benim eski halim olsa şimdiye elbisem kuaför randevum hazır olurdu ama elim kolum kalkmıyor offfff yaaaaa nerde eski selda geri gel artık
ohhh selda git bütün kurtlarını dökk boşverr herşeyi
aslında bende kurt falan kalmadı 29 haziran 2009 da yani düğünümde öyle çok eğlenmiş oynamıştımki birkaç yılda birikmez o kurtlar
:)) sanırım nohutdan biraz daha büyükbence cinsiyet belli olmadan teyzeler süpriz yapıcak bize allahım bütün dualarım sizinle
ahhh inşallah canımm.. en kısa zamanda hepimiz sana yetişiriz... hep birlikte tokuştururuz göbişlerimizi
yarın kuzenimin kınası yarından sonra düğünü var benim eski halim olsa şimdiye elbisem kuaför randevum hazır olurdu ama elim kolum kalkmıyor offfff yaaaaa nerde eski selda geri gel artık
selam bayanlar nasılsınız geçmişi okumadım neler yapıyonuz özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?