Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalllllimmmmmm bebişimmmmm yerin seni göbeeen içindeki nohutunu yer yerrrrrrr canımmmmm inşlah pıt pıt kalbinide duyarsın oh deyme keyfimize:)

canım inşallah sağlıklı haberler alıcaz en kısa zamanda teyzelerde bize yetişecek

oyyyy teyzesi yesin onu ama artık o nohutluktan çıkmıştır demi hele bir cinsiyeti belli olsun teyzeleri ona göre sipariş bebek yapacak yanlız kalmayacak topiğimizde

yarın kuzenimin kınası yarından sonra düğünü var benim eski halim olsa şimdiye elbisem kuaför randevum hazır olurdu ama elim kolum kalkmıyor offfff yaaaaa nerde eski selda geri gel artık

oyyyy teyzesi yesin onu ama artık o nohutluktan çıkmıştır demi hele bir cinsiyeti belli olsun teyzeleri ona göre sipariş bebek yapacak yanlız kalmayacak topiğimizde

:)) sanırım nohutdan biraz daha büyük bence cinsiyet belli olmadan teyzeler süpriz yapıcak bize allahım bütün dualarım sizinle

:)) sanırım nohutdan biraz daha büyük bence cinsiyet belli olmadan teyzeler süpriz yapıcak bize allahım bütün dualarım sizinle

ahhh inşallah canımm.. en kısa zamanda hepimiz sana yetişiriz... hep birlikte tokuştururuz göbişlerimizi

yarın kuzenimin kınası yarından sonra düğünü var benim eski halim olsa şimdiye elbisem kuaför randevum hazır olurdu ama elim kolum kalkmıyor offfff yaaaaa nerde eski selda geri gel artık

tamam işte canım bak ne güzel.. başka uğraşlar var git kafanı boşalt bi silkelen kendine gel... ..sürekli aynı şeyleri düşünmek hasta olcaz.. yarın git kuaföre şöyle bi güzel oll sonrada git oyna oynayabildiğin kadar....

selda geçmiş olsun evet kadınlar her ay yumurtlayack diye bir kaide yokmuşş bence git düğüne tatdını çıkart

nimren yorgunum bu ar işe sardım hahahhahhahahahhahh

fatommmmmmmmmmmmmmmm çokmu canın sıkın balımmmmm mevsimler değişkliklerden kaynaklanıyordurr baharı getirdikya topic olarak ondandır

nihalim artık çilek olduu yeriz biz o çileğiii maşallhhh

şekerlebklebiii nasılsın seninle aynı güne denk geliyoruz galiba adetlerimiz

cimcime pek sesiz kaldın kuzuu senindemi canın sıkındıı

hayatım hayatkavuniçii bol enerjii verdin bu gün bana

kızlarr ayaklarıum kopuyorr vallhii bugün 1 dosyam vardıı ana 50 dosyayay bedel olduu canım çıktı

selam kızlar, tabii biz güneyde ada'da yaşadığımız icin bahar geldi buraya gercekten, gerci soğuk pek yaşamıyoruz ama bende kar'ı ozledim, soğuk havayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…