kızlar doktor randevum 5 teydi 12 ye aldırdım öğlen arası olsun diye şimdi gidecem merak etmeyin gelince anlatırım dua edin iyi sonuçlarla gelirim inşallah
maşallah size maşallah enerji dolu sabah sabah ama şubatta bahar getirmişsinizmart var daha kapıdan baktırıp kazma kürek olmasın
seldacım dularım senin hayırlı haberlerle gellll
honeyyyyyyy canım benimm canım benimmm hoşgeldin
biz 7 deliler baharı getirdik hemen
olsun isteye bahar isteyene yaz gelsin bende çokk özledim yaz olsun istıyorum sahilde kumda gezmeyi akşam dalda seslerini
kızlar ben geldim ama iyi sonuçlarla değil hiç yumurtlamamışım bu ay düzensizlik olabilirmiş elim kolum bomboş aklım karışık doktora keçiboynuzu içtiğimi söyledim keşke içmeseydin dedi yapacak birşey yok bekleyip görecez
kızlar ben geldim ama iyi sonuçlarla değil hiç yumurtlamamışım bu ay düzensizlik olabilirmiş elim kolum bomboş aklım karışık doktora keçiboynuzu içtiğimi söyledim keşke içmeseydin dedi yapacak birşey yok bekleyip görecez
icimden bir ses bu 3 ay'da bayaa hamile haberi duyucaz diyor...
(insallah doğru çıkar)
benimde geçen ay olmuştu
normalde yumurtlama dönemleri akıntım olurdu geçen ay olmadı
tahmin etmiştim yumurtlama olmadığı
dr.a gittiğimde yumurtalık kisti olmuş ama önemli değil yumurtlamaya bağlı
adetle geçer demişti
nihalin dediği gibi her ay yumurtlama olacak diye bişey yok
şekerim senin ilaçlar nasıl gidiyo ne zamn bitiyo bakalım .....
gecenlerde bir yerde güneşin doğurganlık üstüne etkisini anlatan bir makaleden bahsetmisti bi arkadaşım, neyse.. Bilemem tabii gönlümden geçen doğru olabilecegi...
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar, her zaman burada ki kızlar içinde dua ediyorum...
allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?