Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

maşallah size maşallah enerji dolu sabah sabah ama şubatta bahar getirmişsiniz mart var daha kapıdan baktırıp kazma kürek olmasın

seldacım dularım senin hayırlı haberlerle gellll

honeyyyyyyy canım benimm canım benimmm hoşgeldin

biz 7 deliler baharı getirdik hemen

serpil02507+,nhlkpr+,şeker-leblebi,nihalla+,cimcimes53+,

kızlar kaçtım ben öğleden sonra gelirmm selda dualrımız seninle hayırlı sonuçlarla gel

kızlar ben geldim ama iyi sonuçlarla değil hiç yumurtlamamışım bu ay düzensizlik olabilirmiş elim kolum bomboş aklım karışık doktora keçiboynuzu içtiğimi söyledim keşke içmeseydin dedi yapacak birşey yok bekleyip görecez

canımmm üzülme her ay yumurta bazı kadınlarda olmaya bilir ana yumurta oluşması için takviye ilaçlar önerebilir dr kanaman bitsin sin dr ile takrar görüşürürsün stres yapa lütfen

benimde geçen ay olmuştu
normalde yumurtlama dönemleri akıntım olurdu geçen ay olmadı
tahmin etmiştim yumurtlama olmadığı
dr.a gittiğimde yumurtalık kisti olmuş ama önemli değil yumurtlamaya bağlı
adetle geçer demişti
nihalin dediği gibi her ay yumurtlama olacak diye bişey yok

şekerim senin ilaçlar nasıl gidiyo ne zamn bitiyo bakalım .....

umutsuzluk yokk canım.. önümüze bakacaz.... hep birlikte çekecez... nisandaaaaaaaa inşallahhhh

gecenlerde bir yerde güneşin doğurganlık üstüne etkisini anlatan bir makaleden bahsetmisti bi arkadaşım, neyse.. Bilemem tabii gönlümden geçen doğru olabilecegi...
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar, her zaman burada ki kızlar içinde dua ediyorum...

bununla birlikte geçmiş olsun yalız kızlar söylemeden geçemiycem herkesten duyduğunuz her şeyi yapmaya kalkmayın lütfen. ayrıca kadınlar her ay düzenli yumurtlayamayabilir bu bendede oluyordu doktor klomen vermişti yumurta büyütmek için. kafana takacağın bir sorun değil.

arkadaşlar lütfen çocuk sahibi olmak istiyorsanız sağlığınızı tehlikeye atmadan doktorunuzun dediğinn dışında bir şey yapmayın

allah razı olsun

serpilimmmmmmmm canımmmmmm canımmmmmmmmmm evet sıkıldım artık gelin bişi demiyoda çok yavaş ayol mıy mıyyyy daha çocuk gerçi küçük kardeşimde başka laflara gelince erkek gillerdende hanıma gelince işler değişiyo bende onun ablasıyı bizim orada bi laf elimde hala p.kk kokusu var die ben büyüttüm neyse ben ööle rahat olamam da olanada sinir oluyom sanırım huy işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…