Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımm ne güzel yazmışsın öyle yaa.. içimi açtın valla..... inşallah bahar uğur getirir...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,hayatkavunici,nihalla+,cimcimes53+,
ayyyyyy hayat içimiiz açtınn harika bir gün canımm :)))) nasılsın özledim seni bizim kızlar bu ara pek miskinler hahhahahahhhahahahaha

evet,var bi durgunluk da,merak etme...hepsii dökülür yavaş yavaş....ayy,serpilcim valla canım nasıl istiyo bi çıksam dışarı,işi mişi boşverip,bi simitçiye otursam,söylesem demli çayımı,yaksam tütünümü güneşe karşı...vay anam vay.....işte hayat bu yaaa desem.....içim kıpır kıpır...duramıyorum valla yerimde....

ayyyyyyyyyy süper vallhii harika olur demi hahhahahahhaha benimde canım ne istiyor biliyormusn 1 çuval para hahahhahahhahahahha eee napolyonun karısıyım bacımm bu ara ödemelerim çok ödemelerimi yaptıktan sonra şöyle bir istanbul yapsam vapurda martılara simit atsam o marmaranın yosunlu kokusunu içime çeksem ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh desem hahahhahahahahah

Kızlar bahar geldi manavgatta hava süper içim kıpır kıpır alıp başımı gidesim geldi muhteşem şu sorunumuda çözeyim içim bir rahat etsinn ondan sonra gelsin neşe huzur rabbim inşallah güzel sonuçlar verir çünkü herşeyi yolna koymuş kafam yeni yerine gelmişken birde bahar gelmişken hiç olumsuz bir haber duymak istemiyorum

al bendende o kadar canımm bahar gelmişken hiçç negatif şeyler duymak istemiyorum cnmm

serpilimmmmm ve tüm kızlarrrrrr günaydın iş yerine net tekrar bağlandı şükür napim bazen ilham geliyo bi günde bi resim bitiriyorum bazen tık yok :) regliyim son ilacımı kullanıyorum inşşlah bende bidaki ay sahadayım çıkayım artık bende umut etmeyi çzledim baya ara oldu temmuzdan beri korunuyoruz resmen arada kazada olsa bizde bişi çıkmıyo heheheneyse hava çok güzel mutluyum öyle olmalıyım aslında çok bunaldım kardeşim yeni evli eşiyle geldi 10 gündr işten 6 da çıkıp koştr koştr yemek yapıyorum topla et derken nallları dikiyorum sıkıldım kendi düzenimi özledim eşimde biri gelince huuysuz oluyo hem seviyo onunla başbaşa kaldığımız gidi ilgilenemiyorum diye beni deli ediyo :)bi gün artık ağlama kırızine girdim elimde olmasyarak oh şimdiki gelinler ne rahat yahu sabah malak gibi yatıyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sabak hanıma hkhvaltı hazırla oh valla bide kardeşim erkeğim diye hava atar tüh senin erkeliğine dedim ablan hasta hasta size hizmet ediyo bi yardımcı olmuyosunuz diye tartıştım yapmamalıydım bide kız ve kardeşim her akşam annesine günün raporunu veriyolar ıyyyyy neyse evde bıraktım 3 gündr sabah eşimle iş yerine gelip kahvaltımı burda yapıyorum sıkıldım anlıcanız bide burda iş bakıyolar ablası bakcakta iş bulcak öğle uyusunlar camızlar:)

ilaçlar çok iyi geldi tekrar eskiye dönmek istemiyor korkuyorum rahat olmalıyım herşey geçicek biliyorum .

yerim seni ben özlemişim şu senin tatlı dobra dobur muhabetini hanife vallhii bizim gelin şimdilk iyi ama ben önceden mabargoyu koydum yanii sende yapsaydın keşek mesala ben eve gidnce gelin ne yapacağını şşaırıyor ilgi alakaka hat safahada bazan surat astığı an hemen soruyorum neden gerginsin cevap vermiyorsa kardeşime surat asarsa adım atmam diyorum benim kardeş biraz errekekgillerdendir terstir yani ama ben onlar iyi geçinsin banda sorun olmasınlar başımız gözümüz ağırmasın derdindeyim gelini bilgisayar kursuna yazdırdık yanii çalışmalıısn dedim üretmek gerekir dedim en azından kendini daha iyi hisedersin ekonomini kazandığında tek kişi devri biiti dedim allahtan itiraz etmiyor şimdilk böyle ilerde nasıl olur bilemem ama bize sorun olmasınlarda gerisii hikaye

merhaba kızlar

nasılsınız? gercekten bizim buraya da bahar geldi, kac gundur bende icime cekip duruyorum...
bereket zamanı ne güzel.....

serpil02507,nihalla+,hpt_honey,cimcimes53+,

kızlarrrrr.......

:92::92::92::92::92:

hpt_honey.....hem meslektaşımsı sayılırız, hem de bizim oralardanmışsın canım....ne güzel ne güzel......
cimcimeeeeeeeeemmmmmmm....okudun mu okudun mu yazdıklarımı...
nihallaaaaaa,,,,,yuppiiiiiii bahar geliyooooooooo
serpilim,allah kabul etsin namazlarını....

aminnnnnnnnnnnnnn derdim şeytandıı alt etim

kızlar doktor randevum 5 teydi 12 ye aldırdım öğlen arası olsun diye şimdi gidecem merak etmeyin gelince anlatırım dua edin iyi sonuçlarla gelirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…