Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,şeker-leblebi,hpt_honey,seldayavuzguray,nihalla+,hayatkavunici,fatosozel,
evet kızlarr rabbiimm bu güzel günde dualarımız kabul etsin niklerini sayamdığım tüm arkadşlardan allah razı olsun ne kadar güzell bir organizsyonumuz var ben duygulanıyorumm hepiniizi seviyorummmm
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,şeker-leblebi,hpt_honey,seldayavuzguray,nihalla+,hayatkavunici,fatosozel,
evet kızlarr rabbiimm bu güzel günde dualarımız kabul etsin niklerini sayamdığım tüm arkadşlardan allah razı olsun ne kadar güzell bir organizsyonumuz var ben duygulanıyorumm hepiniizi seviyorummmm
can arkadaşım.. can yoldaşım bende seni seviyorum..
ya kızlar inaın çok duygulanıyorum sulu gözlüyüm hepimiz pırpır koşuyoruz duaya ayyy rabbim artık güldürsün yüüzmüüzüüz aman duygu modundayıum yine:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canımm ağlamak yokk en kısa zamandaçekicezzz tamam mıııı
allah kabul etsin canım...kalplerimiz bir...
kızlar......
Haep diyoruz ya,allahım ne zaman isterse o zaman verir diye...ben de diyordum hep ama,ne yalan söliim,gene de her adette üzülüyodum yıpranıyodum...ama geçen hafta sonu,biriyle tanıştım..beni öyle çok etkiledi ki,şimdi yürakten inanıyorum,ne yapsak ne etsek onun bir zamanı var..sadece allah isterse olur...vermezse de bir sebebi var...şimdi çok rahatım,belki bu ay verir,belki bir yıl sonra,belki de hiç vermez...ve duaların gücüne artık daha da çok inanıyorum...allah bizim için en iyisini bilir...aslında bunun en iyi örneğini ben kendim yaşadım zamanında...ama bunu anlayamamışım...rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin...hepimizin dualarını kabul etsin...hayırlısıysa,sağlıklı,uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsiin hepimize...hepinizi canı gönülden öpüyorum kızlar...allah sizleri bu yoldan hiç ayırmasın....
hayat yine ışıl ışılsın ne güzel içimizi aydınlatıyorsun senin yazdıklarını okuyunca üzerine yorum yapamıyorum rabbim gönlüne gönlümüze göre versin inşallah
ayy geçmi kaldım ben işlerden giremedim kızlar yaptığınız bütün dualara gönülden amiiiiiiiiiin diyorum allah okuduğumuz yasin ve ihlas surelerini katında hayırla kabul etsin inşallah
allahım rahmansın ve rahimsin mülkün tek sahibi sensin yanlız senden yardım diliyoruz ancak ve ancak senden istiyoruz merhametini rahmetini üzerimizden eksik etme sen yaptığımız duaları hayırla kabul eyle burada bulunan bulunmayan dualrımıza amin diyen bütün kardeşlerimizin sen muradını kabul eyle bu topikteki bütün arkadaşlarımızada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et hiç birimizin kucağını boş bırakma hayırla sağlıkla ver rabbim
hamile olan arkadaşlarımızında hayırla ve sağlıkla evlatlarına kavuşmalarını nasip et onlara kolay doğumlar nasip et bizlerede bu güzel duyguyu tatmayı nasip et rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle amin
aminnnnnnnnnnnn ezanların hürmetine gelmiş geçmiş bütün evliya ların hürmetine bizimde dualarımız kabul etsin rabbim inşşlahhhhhhhhhhh
canım benim...hepinizin içi öyle aydınlık ki zaten...allahım da bunu biliyor zaten...böyle güzel insanların dualarının isteklerinin karşılıksız kalacağını sanmıyorum...
ayy geçmi kaldım ben işlerden giremedim kızlar yaptığınız bütün dualara gönülden AMİİİİİİİİİİN diyorum Allah okuduğumuz yasin ve ihlas surelerini katında hayırla kabul etsin inşallah
Allahım rahmansın ve rahimsin mülkün tek sahibi sensin yanlız senden yardım diliyoruz ancak ve ancak senden istiyoruz merhametini rahmetini üzerimizden eksik etme sen yaptığımız duaları hayırla kabul eyle burada bulunan bulunmayan dualrımıza amin diyen bütün kardeşlerimizin sen muradını kabul eyle bu topikteki bütün arkadaşlarımızada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et hiç birimizin kucağını boş bırakma hayırla sağlıkla ver rabbim
hamile olan arkadaşlarımızında hayırla ve sağlıkla evlatlarına kavuşmalarını nasip et onlara kolay doğumlar nasip et bizlerede bu güzel duyguyu tatmayı nasip et rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle AMİN
ayy geçmi kaldım ben işlerden giremedim kızlar yaptığınız bütün dualara gönülden AMİİİİİİİİİİN diyorum Allah okuduğumuz yasin ve ihlas surelerini katında hayırla kabul etsin inşallah
Allahım rahmansın ve rahimsin mülkün tek sahibi sensin yanlız senden yardım diliyoruz ancak ve ancak senden istiyoruz merhametini rahmetini üzerimizden eksik etme sen yaptığımız duaları hayırla kabul eyle burada bulunan bulunmayan dualrımıza amin diyen bütün kardeşlerimizin sen muradını kabul eyle bu topikteki bütün arkadaşlarımızada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et hiç birimizin kucağını boş bırakma hayırla sağlıkla ver rabbim
hamile olan arkadaşlarımızında hayırla ve sağlıkla evlatlarına kavuşmalarını nasip et onlara kolay doğumlar nasip et bizlerede bu güzel duyguyu tatmayı nasip et rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle AMİN
kızlar......
haep diyoruz ya,allahım ne zaman isterse o zaman verir diye...ben de diyordum hep ama,ne yalan söliim,gene de her adette üzülüyodum yıpranıyodum...ama geçen hafta sonu,biriyle tanıştım..beni öyle çok etkiledi ki,şimdi yürakten inanıyorum,ne yapsak ne etsek onun bir zamanı var..sadece allah isterse olur...vermezse de bir sebebi var...şimdi çok rahatım,belki bu ay verir,belki bir yıl sonra,belki de hiç vermez...ve duaların gücüne artık daha da çok inanıyorum...allah bizim için en iyisini bilir...aslında bunun en iyi örneğini ben kendim yaşadım zamanında...ama bunu anlayamamışım...rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin...hepimizin dualarını kabul etsin...hayırlısıysa,sağlıklı,uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsiin hepimize...hepinizi canı gönülden öpüyorum kızlar...allah sizleri bu yoldan hiç ayırmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?