Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

niahlcim 2 gün önce mert 4,5 yaşında kulağından ameliyat oldu elifte ameliyattan sonra merti çıkardıklarında bayılmış dr lar bayağı uğraşmışlar elifle yazık anne oğul hastanede 1 gece kaldılar çok korktuk elifin bbeğine bişi olur diye ama şükür ikiisde iyii anam cehenenmin dibi elin gavur memlektlerindeler gitsen gidemiyorsun offffffffffffffffff yaniii

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,şeker-leblebi,seldayavuzguray,yeteeeeer,nihalla+,nhlkpr+,belenay+,
şubta ayı zaten bir garip giidyor takılmayn sallayın gitsin

canım ya çok geçmiş olsun uzak olması gerçekten zor allah yardımcısı olsun

daha adamla çalışamadık bile bu ay kısır ay anlaşılan donlar havada kaldı:92::92::92::92::92::92:

serpil ne zaman yiğenin ameliyat oldu kız hiç haberim yok. aaaaaa geçmiş olsun şimdi nasıllar iyilermi

zeytincim bebeğin nasıl canım özledik senin meşhur fıkralarını

fatocum 2 gün önce oldu ama kızkardeşim öenmlii o bayılmış falan filan malum hamile birazda zor geçiyor hamileliğii

cok gecmis olsun canım, Allah sifasını eksik etmesin...
ve sanada iyi yolculuklar, kar fotolarını bekliyorum :))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım dün erken çıktım yorgun hissetim kendimi :) bu sabah içimden ayetel kürsü okumak geldii şükür rabbime sabah namzımdan sonra okumayı nasip etii hepimize dua etim inşallhh rabbim kabul eder canım kar resimlerini yollayacğımda umarım kar vardır :))))) ya yoksa büyük hayalkırıkllığı olacak ben,im için ama neyseki erciyes yakınmış orya belki oraya boşluğunu bulup kaçarım hahahahhahahahh

günaydın çıtırlar herkes tatil modundamı yoksam benmi erkenciyim serpilcim sende benim gibi sabah kargalar şetmeden işe gelenlerdensin herhal işler yoğunlaşmadan bi bakayım dedim selam verim dedim

günaydın şekerlerrrr

yetercim tşk edrim geçmiş olsun dilekrin için şükür kızkardeşimde yeğende iyi işte uzakta olmalrı üzyoruz bizi umarım eşin iyidr canım

şekerleblebii canım ansılsın eee günlerimiz yaklaştı sen ve fato ben arkası arkasına geliyoruz baklım hakkımızdan hayırlsı hep hayırlsını istedik

nihalim bugün evdesin biliyorum tıpkı cimcime gibi cimcimede evden bağlanacak bugün patroniçeliği tutu asistanımızın :))))

fatooooooooooo canım ne haberr ayyyy meraklar içindeyimm ne oaock garip bir heyecanmı sardı beni ne hani yola çıkıcam ya ondan olsa gerek

kumsalımmmmmmmmmmmmmmm nerlerdesin kız sesin soluğun çıkmıyor duadad yoktun aaaaaaaa merak ettik dün zeytin geldii hepinize selamı varr

tben facden seni takip ediyorumm nihalin fadım takipteliğinim a aldım hahahhahahahahh

seldayavuz gittinmi düğüne şu kurtlarını dökseydin valhi biz geçen hafta aile boyu kalablık yemeğe giitik kurtlarımıız orada döktükk ne oynadık ne oynadık :))))

nihallee ne var ne yok tatlım son durumun ansıl ben yarım yamalak ateş ölçüyorum ama herşeyi yarım yamalak yaptığım gibi :))

mısrayıı çok özledim bugün nasipse ona gideceğim inşallhhhh çünkü 14 de doğumu var rabbim yardımcısı olsun

serengl canımm bugün fdaha iyisndir umarım kızlar duymasın ama her duada illk senin adını söylüyorum sanki sana ayrı özel dua ediyormuşum gibi oldu ama içimden hep böyle geçti 9 günümüz kaldıı rabbimm müjdeli haberini duyursun bize emeklerini boşa çıkartmasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nimrenn tatlım msn den görüşüyoruzda sanki kda göremedim senii şekercim ben iyim sen nasılsınn özledimmm

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunu yazmasam ölürümm

ahsenim zeytinim sezenim bunlar ve loveli güzel anneler başka gezegenlerdeler onlar bol mutluluk diliyorumm

tualina sen nasılsın canım meleğin nasıl kocaman öpüyorum

belanyımm canım kırmızılı kız geçen sayfalara baktımda belanayy ne kadar zaamndan beri beraberiz rabbimm ayırmasın aminn

ayyyyyyyyyyyyyy kızlarrr öpüyorumm sizi
aslında yazmaya kalsksam destan olacak :)))))))

günaydın çıtırlar herkes tatil modundamı yoksam benmi erkenciyim serpilcim sende benim gibi sabah kargalar şetmeden işe gelenlerdensin herhal işler yoğunlaşmadan bi bakayım dedim selam verim dedim

canımmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaa kalp kabe karşı ancak bu kadar oolurv :))))))))))))))))))))) vayy be belanayy baktımda herkesler hamiş kalmış bizi yer,mizde saymışız yhahahhhahahhahhhahah ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vallhii aaaaaaaaaaaa artık bizde kalalım bu ne :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…