amin canımm sağolsınn
kızz şkere gününe az kalmış varmı beliti falan
yeter sen nasılsın eşinin durumu nasıl canım
niahlcim 2 gün önce mert 4,5 yaşında kulağından ameliyat olduelifte ameliyattan sonra merti çıkardıklarında bayılmış dr lar bayağı uğraşmışlar elifle yazık anne oğul hastanede 1 gece kaldılar çok korktuk elifin bbeğine bişi olur diye ama şükür ikiisde iyii anam cehenenmin dibi elin gavur memlektlerindeler gitsen gidemiyorsun offffffffffffffffff yaniii
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,şeker-leblebi,seldayavuzguray,yeteeeeer,nihalla+,nhlkpr+,belenay+,
şubta ayı zaten bir garip giidyor takılmayn sallayın gitsin
daha adamla çalışamadık bile bu ay kısır ay anlaşılan donlar havada kaldı:92::92::92::92::92::92:
niahlcim 2 gün önce mert 4,5 yaşında kulağından ameliyat olduelifte ameliyattan sonra merti çıkardıklarında bayılmış dr lar bayağı uğraşmışlar elifle yazık anne oğul hastanede 1 gece kaldılar çok korktuk elifin bbeğine bişi olur diye ama şükür ikiisde iyii anam cehenenmin dibi elin gavur memlektlerindeler gitsen gidemiyorsun offffffffffffffffff yaniii
sağlık olsun kızlar yaaa
hepsi gelir geçer
işe 28 martta başlayacam canların
işe başladıktan sonra daha sık görüşürüz
kendinize iyi bakın öpüldünüz
allahım isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı
fatocum 2 gün önce olduama kızkardeşim öenmlii o bayılmış falan filan malum hamile birazda zor geçiyor hamileliğii
fatocum 2 gün önce olduama kızkardeşim öenmlii o bayılmış falan filan malum hamile birazda zor geçiyor hamileliğii
cok gecmis olsun canım, Allah sifasını eksik etmesin...
ve sanada iyi yolculuklar, kar fotolarını bekliyorum :))
günaydın çıtırlar herkes tatil modundamı yoksam benmi erkenciyim serpilcim sende benim gibi sabah kargalar şetmeden işe gelenlerdensin herhal işler yoğunlaşmadan bi bakayım dedim selam verim dedim
fatommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?