kızlarrr nasılsınız
selam, hayırlı cumalar kızlar, Allah cümlemizin duasını kabul etsin insallah...
hepinize sevgiler
efendim canım nasılsın
bebişten fırsat bulup gelemiyorum çok özledim sizleri
nihal hamiş galiba var mı başka güzel haberler
kızlar......
haep diyoruz ya,allahım ne zaman isterse o zaman verir diye...ben de diyordum hep ama,ne yalan söliim,gene de her adette üzülüyodum yıpranıyodum...ama geçen hafta sonu,biriyle tanıştım..beni öyle çok etkiledi ki,şimdi yürakten inanıyorum,ne yapsak ne etsek onun bir zamanı var..sadece allah isterse olur...vermezse de bir sebebi var...şimdi çok rahatım,belki bu ay verir,belki bir yıl sonra,belki de hiç vermez...ve duaların gücüne artık daha da çok inanıyorum...allah bizim için en iyisini bilir...aslında bunun en iyi örneğini ben kendim yaşadım zamanında...ama bunu anlayamamışım...rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin...hepimizin dualarını kabul etsin...hayırlısıysa,sağlıklı,uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsiin hepimize...hepinizi canı gönülden öpüyorum kızlar...allah sizleri bu yoldan hiç ayırmasın....
belenayy canım sen nasılsın çok uuzn zaman görüşemedik ben 1 hafta buralarda olmayacğım herşey yolunda değilmi canım
serpilcim ben kaçırdım herhalde.. nereye gidiyorsun???
canım nasip olursa aksaraya gideceğim orada 1 haftalık işim var bir inşaat firmmaız oradda inşaat yapıyor onunla alaklı kısmet bakalım firma programını ayarlars a pazar günü gideceğim cnm
yolun açık olsun canım.. hayırlı işlerin olsun.. dikkat et kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?