Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım son doğum yapacak annemiz sensin hayırlısyla sende kucağın a alsan rahatlsakk dualrımızla yanındayız:26::26::26::26:

günaydın arkadaşlar
nasılsınız bakalım
yine herkes isyan bayrağını çekmiş
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

tualinacım senin doğumunada fazla kalmamış
hayırlısıyla doğsun meleğin inşallah
sağ salim

günaydın kıslar.. Ben Forumda Yenıyım. acemıyımde :). 9 aylık evlıyım ılk defa gecen ay cocuk dusunduk doktora gıttım 56 mm polıkıstık over saptandı ılac fılan yazdı.. sızce normalmıdır 56 mm yoksa hamılelıge engelmıdır. Allah hayırlısnı nasip etsın..

canım bu işler kısmet işi inanben hiç kafama takmadığım hatta ummadığım ay hamile kalmıştım üstelik adet gördüm anlamadım bile ama yaş geçtikçe takmamak elde değil inekleri koyunları kıskanır olduk valla neyse bu günlerde geçecek caanım bizde bebelerimizden konuşacağız inşallah

nazar etme nolur çalış seninde olurgerçi bize çalışmakta yetmiyor ne yapsak bilmem şaka bir yana herşeyde bir hayır vardır canım kısmetimizde ne zamansa o zaman gelir inşallaH

oyy benim nazlı kelebeğim kuzum benim kıyamam sana geçecek hepsi inşallah meleğini kucağına alınca hepsi bitecek az kalmış canım ya Allah kurtarsın dualarımdasın hep nazlı kelebeğim benim
canım son doğum yapacak annemiz sensin hayırlısyla sende kucağın a alsan rahatlsakk dualrımızla yanındayız:26::26::26::26:
yapacak inşallah sağsalim kucağına alacak sıra bize gelecek

serpillllll hani diyor ya fatoş gelirse ikimize gelmezse ........................ aynen öyle yapalım biz aşkımıza bakalım benim durumum öyle güzelki adet düzenimde bozuldu yumrtlama günüde hesaplayamıyorum ohhhh rahat rahat aşkımıza bakalım tıpkı korunduğumuz günlerdeki gibi çalışma yok aşk var aşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkk

Günaydın kızlar....
neler oluyor öylee yaa kıskanmak yokkkk.uğursuzlukta yokk.. hepimiz güç verecez birbirimizi.. sonuçta burda olmasaydık herkes yaşadıklarının sadece kendi başına geldiğini düşünecekti.. demekki bunları yaşayanlar bir tek biz değiliz... hadi kendinize gelinn bakayımm..

serpilcim tatilini yap ama sonra gel bizleri buralarda yalnız bırakma... enerjine ihtiyacımız var.. tamam artık fazla takmayalım bebek işini.. zaten akıl düşündükçe ters tepki veriyor.. düşünmek yokk. ama karamsarlıkta yokk bak seni seven eşin var ne güzell bizlerde varız o yüzden pozitif enerjiyle hamile kalıcaz en kısa zamanda.. (çalışmakla olmuyor sadece demekki :))) )

seldacım sende öyle boşver koyunları yaa.. ne yapalım elbet bizlerde doğurcaz...

şubat bitsin martta kedilere taş çıkartacazzzz tamam mı

evet yaa yok ateş ölç yok yumurtlama takip et.. kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım:))) herşeyi oluruna bırakalım.. ben zaten şubatı boş geçiyorum.. marttada sadece aşkıma devam ediyorum.. şubatı boş geçme fikri kafama yattığından beri daha güzel çalışıyorum :)))
baharla birlikte aşkımız büyüsün.. sonrada kafaya takmadan göbişlerimiz inşşşş

herkeze slmm bu gün işe geldim daha iyiyim dahada iyi olucam
canım üzülme zaman herşeyin ilacı elbette daha iyi olacaksın bunları yaşayan biri olarak sana tavsiyem kafana takma bunun yaşanması gerektiğine inan ve güzel günlerin geleceğini düşün

selammm
ben geldim naıslsınız kızlar özledim sizleri ya ne var ne yok anlatın bakalım
tatil iyi geldi bana şükürler olsun güzel geçti bol bol dualar ettim hepimize

selammm
ben geldim naıslsınız kızlar özledim sizleri ya ne var ne yok anlatın bakalım
tatil iyi geldi bana şükürler olsun güzel geçti bol bol dualar ettim hepimize

hoşgeldin canımm...

biraz hafatya kötü başladıkk nihal bebeğini kaybetti((((
serpil gidiyor buralardan arasıra uğrayacakmış ((

kızların hepsi mutsuz....

hoşgeldin canımm...

biraz hafatya kötü başladıkk nihal bebeğini kaybetti((((
serpil gidiyor buralardan arasıra uğrayacakmış ((

kızların hepsi mutsuz....

hoşbulduk canım nasılsın

ay inanmıyorumm ya çok üzüldüm nihalcim allah sabırlar versin hayırlısı olsun canım vardır bundada bir hayır çok zor bi durum ama biran önce toparlan kuzum sen güçlü bir kadınsın toparlan ve bebiş için yola devam seni seviyorum arkadaşım herşey çok daha güzel olucakk

ay serpil nereye gidiyor yaaa ne olduuu size

kızlar ne oluyor yaaaaa biran önce toparlanın ne çabuk yıldınız allah büyükk bol bol dua edelim
kendinizi hiç birşeyle kıyaslamayın lütfen siz özelsiniz zamanı ve vakti gelince hepimiz meleklerimizi kucaklıcaz kimi zaman üzülücez bu yolda kimi zaman sevinç göz yaşı dökücez bazen direkten dönücez ama yılmıcazzzzzzzzzzzzzzzz

ben iyim canım:)) kesinlikle dediğin gibi yılmayacağızzzzzzzzzz............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…