günaydın kızlar hepinize, nihalciğim çok ama çok geçmiş olsun canım dün duydum çok üzüldüm içim yandı yaşadıklarım geldi aklıma bir bir( allah büyük arkadaşım ama sadece sabır gerekiyor...mısram canım gözün aydın çok ama çok mutlu oldum duygulandım haberinle hoşgeldi urasımız aramıza ona kocaman maşallah teyzesinden, beloşum sende gelmişsin benim güzel yürekli arkadaşım sana kocaman sevgilerimi yolluyorum...
benden iyilik kızlar hastalığım geçmedei geçecek gibide görünmüyor,ağırlaştık malum 2 martta doğum iznimi başlatacağım dayanamayarak, 3 hafta sonrada ankaraya gün almaya gideceğiz inşallah doğum için...rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda , anne olmayı tattırsın hepimize...öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın...
canım bu işler kısmet işi inanben hiç kafama takmadığım hatta ummadığım ay hamile kalmıştım üstelik adet gördüm anlamadım bile ama yaş geçtikçe takmamak elde değil inekleri koyunları kıskanır olduk valla neyse bu günlerde geçecek caanım bizde bebelerimizden konuşacağız inşallahbelanay canım günaydın maşallhh benimde kırmıızlar yolda ateşim düştü 36,6 dan 36,3 e indim yarın günüm zaten bu ayda anlayacğın fiaysakoo neyse sağolsun eşim çok tatlı işlerini toparlada kafa dinlemeye gidelim dedi :))) eeeeeeeeee önümüzdeki maçlara bkacağız ama artık ben sıkıldım tv de inek üçüz doğurmuş abiii inekler bile çiftre çifter doğuruyor bizde bir dümen yokbr inek kadar olamadım
nazar etme nolur çalış seninde olurgünaydın herkese bir ineği kıskanacağım aklımın ucuna bile gelmezdi birde koyunları ne hallere geldim ben böyle dün akşam yiğenime sen kimin bebeğisin diye soruyorum annenin diyo meeeeninki nerde diyom (koyun kitabı var onun yavrusu) kipapya diyo bana soruyor senin bebe nerde diye karnımda dedim hayyıyyy gok gok diyo o zaman kıskandım işte koyunu birde saba haberlerdeki ineği herkes dalga geçiyo şaka şeklinde bir inek bile olamadın diye oyyyy oyyyyy
günaydın kızlar hepinize, nihalciğim çok ama çok geçmiş olsun canım dün duydum çok üzüldüm içim yandı yaşadıklarım geldi aklıma bir bir( allah büyük arkadaşım ama sadece sabır gerekiyor...mısram canım gözün aydın çok ama çok mutlu oldum duygulandım haberinle hoşgeldi urasımız aramıza ona kocaman maşallah teyzesinden, beloşum sende gelmişsin benim güzel yürekli arkadaşım sana kocaman sevgilerimi yolluyorum...
benden iyilik kızlar hastalığım geçmedei geçecek gibide görünmüyor,ağırlaştık malum 2 martta doğum iznimi başlatacağım dayanamayarak, 3 hafta sonrada ankaraya gün almaya gideceğiz inşallah doğum için...rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda , anne olmayı tattırsın hepimize...öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın...
yapacak inşallah sağsalim kucağına alacak sıra bize gelecekcanım son doğum yapacak annemiz sensin hayırlısyla sende kucağın a alsan rahatlsakk dualrımızla yanındayız:26::26::26::26:
herkeze slmm bu gün işe geldim daha iyiyim dahada iyi olucam
serpillllll hani diyor ya fatoş gelirse ikimize gelmezse ........................ aynen öyle yapalım biz aşkımıza bakalım benim durumum öyle güzelki adet düzenimde bozuldu yumrtlama günüde hesaplayamıyorum ohhhh rahat rahat aşkımıza bakalım tıpkı korunduğumuz günlerdeki gibi çalışma yok aşk var aşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkk
canım üzülme zaman herşeyin ilacı elbette daha iyi olacaksın bunları yaşayan biri olarak sana tavsiyem kafana takma bunun yaşanması gerektiğine inan ve güzel günlerin geleceğini düşünherkeze slmm bu gün işe geldim daha iyiyim dahada iyi olucam
selammm
ben geldim naıslsınız kızlar özledim sizleri ya ne var ne yok anlatın bakalım
tatil iyi geldi bana şükürler olsun güzel geçti bol bol dualar ettim hepimize
hoşgeldin canımm...
biraz hafatya kötü başladıkk nihal bebeğini kaybetti((((
serpil gidiyor buralardan arasıra uğrayacakmış((
kızların hepsi mutsuz....
hoşbulduk canım nasılsın
ay inanmıyorumm ya çok üzüldüm nihalcim allah sabırlar versin hayırlısı olsun canım vardır bundada bir hayır çok zor bi durum ama biran önce toparlan kuzum sen güçlü bir kadınsın toparlan ve bebiş için yola devam seni seviyorum arkadaşım herşey çok daha güzel olucakk
ay serpil nereye gidiyor yaaa ne olduuu size
kızlar ne oluyor yaaaaa biran önce toparlanın ne çabuk yıldınız allah büyükk bol bol dua edelim
kendinizi hiç birşeyle kıyaslamayın lütfen siz özelsiniz zamanı ve vakti gelince hepimiz meleklerimizi kucaklıcaz kimi zaman üzülücez bu yolda kimi zaman sevinç göz yaşı dökücez bazen direkten dönücez ama yılmıcazzzzzzzzzzzzzzzz
selammm
ben geldim naıslsınız kızlar özledim sizleri ya ne var ne yok anlatın bakalım
tatil iyi geldi bana şükürler olsun güzel geçti bol bol dualar ettim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?