Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bilemiyorum fsh menapoz ile ilgili bir hormon biliyorsun eh benim yaşımda 40 ilaçla filan nasıl düzeltecekler onuda bilmiyorum. biraz stres oldum yani

sen nasılsın nihalcim daha iyisin değilmi canım

fatoşcum hiç stres yapma benimde bi dönem çok yüksekti hatta erken menepoz demişlerdi ama geçti bak kafana hiç takma düzelir.....

canım okurken içim fena oldu zaten hep bu ''olmuyor mu?''sorusu yüzünden bizim bu haller.
üzülme bitanem allah kerim..

canım iyi olmana çok sevindim..allahım daha iyi eder inşaallah..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,belenay+,nhlkpr+,cimcimes53+,tben+,

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarr sabh sabhh kırmızlarla uyandım ve onlara hoşgeldindiniz dedim biraz uyudum keyif yaptım kırmızlarım ve ben muhteşem ikili :)))) vallhi eşimde öğrenmiş önümüzdeki maşlara bakrız demezmi aaaaaaaaaaaaaa demişim bu biizm sloganımız eyvahh eyvahh dedim ama hava güzel ben güzelim herşey güzel aşkım güzell gersii tınnnnnnnnnn buda benim yeni sloganım

bilemiyorum fsh menapoz ile ilgili bir hormon biliyorsun eh benim yaşımda 40 ilaçla filan nasıl düzeltecekler onuda bilmiyorum. biraz stres oldum yani

sen nasılsın nihalcim daha iyisin değilmi canım

fatoo fsh zamn zman yükselebilr soğan suyu fsh için muhteşem bir kür sen lütfe devam et stres olma onu düşürmek kolay hayıt tohumda fsh düşürücü etkisi var canım dert etme öyle çokda yüksek birşey değil bu arad menpoz neymişş aaaaaaaaaaaa daha dur canım fsh yumurta rezerviyle alaklı hormon ve düzeliyorda tatlım sen dr na güven ve stres yapma

hayırlısı olsun serpil tınnnn evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…