Işlerden pek giremiyorum geçmişi oku oku canım çıkıyor ben biraz geçmişten geliyorum:))bende okumak istiyorum tefriciyye 500 tanede ben alimmi
bilemiyorum fsh menapoz ile ilgili bir hormon biliyorsun eh benim yaşımda 40 ilaçla filan nasıl düzeltecekler onuda bilmiyorum. biraz stres oldum yani
sen nasılsın nihalcim daha iyisin değilmi canım
canım okurken içim fena oldu zaten hep bu ''olmuyor mu?''sorusu yüzünden bizim bu haller.günaydın herkese bir ineği kıskanacağım aklımın ucuna bile gelmezdi birde koyunları ne hallere geldim ben böyle dün akşam yiğenime sen kimin bebeğisin diye soruyorum annenin diyo meeeeninki nerde diyom (koyun kitabı var onun yavrusu) kipapya diyo bana soruyor senin bebe nerde diye karnımda dedim hayyıyyy gok gok diyo o zaman kıskandım işte koyunu birde saba haberlerdeki ineği herkes dalga geçiyo şaka şeklinde bir inek bile olamadın diye oyyyy oyyyyy
günaydın topiğimizin çıtır ve güzel hatunları biraz yoğunum sabah işleri malum birazdan gelecem
bilemiyorum fsh menapoz ile ilgili bir hormon biliyorsun eh benim yaşımda 40 ilaçla filan nasıl düzeltecekler onuda bilmiyorum. biraz stres oldum yani
sen nasılsın nihalcim daha iyisin değilmi canım
cimcime canım benim yeni adet tarhim 15 mart
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,belenay+,nhlkpr+,cimcimes53+,tben+,
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarr sabh sabhh kırmızlarla uyandım ve onlara hoşgeldindiniz dedim biraz uyudum keyif yaptım kırmızlarım ve ben muhteşem ikili :)))) vallhi eşimde öğrenmiş önümüzdeki maşlara bakrız demezmi aaaaaaaaaaaaaa demişim bu biizm sloganımız eyvahh eyvahh dedim ama hava güzel ben güzelim herşey güzel aşkım güzell gersii tınnnnnnnnnn buda benim yeni sloganım
hayırlısı olsun serpil tınnnn evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?