nasılsın bir tanem
kızlar geneleme regl olduğundan dolayı bu hafta 4444 tefriciye yapalım dedik kim kaç tane okuyacak bakalım :))))) hemen liste yapayım .....
ben henüz olmadım canım
adet belirtileri var ama bakalım
çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı bekliyorum
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek
kızlar bu mu oluyor
iyi dilek ve güzel dularınız için çok teşekkür ederim
kız seren ne işin var senin kkda bakım msn gelmiyon yakalnamıyım diyemi çabuk kapat pc sana yasak .....
nihalcim evet bu hayatım
sağol canım.. birde namaz abdesti olmadan okunurmu. ben bunu ilk defa okuyacam ezberimde yok kağıda çıktısı alıyorum şimdi bakarak okuyacam.
ayıp olmazsa 200 alayımm cumaya ancak bitiririm :)))
sağol canım.. birde namaz abdesti olmadan okunurmu. ben bunu ilk defa okuyacam ezberimde yok kağıda çıktısı alıyorum şimdi bakarak okuyacam.
ayıp olmazsa 200 alayımm cumaya ancak bitiririm :)))
abdestsiz okunuyo canım 200 yazdım ama bi kaç okuyuştan sonra ezberlersin merak etme bende öle ezberledim daha da fazla okursun yani :)))
sağol canım.. inşalah ezberleyebilir.. daha fazla okuyabilirsem okurum tabiki sanada haber veririm. yarın sabah başlıcam okumaya benim adet yeni bitti bu akşam bir güzel banyo yapayım.sonra dua ya başlarım canım..
serpil02507,gitmediğine çok sevindim,,,gittin sandım..gitmeeeeeeeeeeee
şeker-leblebi,şekercim,nasılsın canım....
fatosozel,hemşoommmm,denk gelemiyoruz,özledim valla
tben+,tuğbacım,sen nasılsın canım..
cimcimes53+,herşeyi bıkmadan,usanmadan cevaplayan cimcime...sevabın çok vallahi..
nihalla+kızları baya bi kendine getirmeye çalışmışsın canım...başarmışsın da....
seldayavuzguray,seldaaaaa,demek inekler haaa....seni kıskanç seni.....
,serpil02507,fatosozel+,tben+,cimcimes53+,
üst satırda ismi geçen şahıslar,
topiğe geldiğimde ilk gördüğüm isimlerdi.....çok etkilendim valla şimdi....allah sizi ayırmasıınnnnnnnnnnn........
aminnnnnnnnnn rabbim ayırmasın bizi hepimizii aminnnnnnnnnnnnnnnnn
cimcimes53+,herşeyi bıkmadan,usanmadan cevaplayan cimcime...sevabın çok vallahi..
nihalla+kızları baya bi kendine getirmeye çalışmışsın canım...başarmışsın da....
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,seldayavuzguray,hayatkavunici,şeker-leblebi,fatosozel,tben+,cimcimes53+,
dzilmişiz böyle nihal vardı ama çıkmış cnmm bilmiyorum başörtüsünü tatlım kapatmana gerek yok galiba adetli okuyabildiğimize göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?