Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek

kızlar bu mu oluyor

nihalcim evet bu hayatım

sağol canım.. birde namaz abdesti olmadan okunurmu. ben bunu ilk defa okuyacam ezberimde yok kağıda çıktısı alıyorum şimdi bakarak okuyacam.

ayıp olmazsa 200 alayımm cumaya ancak bitiririm :)))

canım abdestsiz okunurumuş ben adetliyim yani öyle okuyucam ebrra42 islam konuusnda hepimizden donanımlı ondan öğrendik okuyabiliyoruz canım

sağol canım.. birde namaz abdesti olmadan okunurmu. ben bunu ilk defa okuyacam ezberimde yok kağıda çıktısı alıyorum şimdi bakarak okuyacam.

ayıp olmazsa 200 alayımm cumaya ancak bitiririm :)))

abdestsiz okunuyo canım 200 yazdım ama bi kaç okuyuştan sonra ezberlersin merak etme bende öle ezberledim daha da fazla okursun yani :)))

abdestsiz okunuyo canım 200 yazdım ama bi kaç okuyuştan sonra ezberlersin merak etme bende öle ezberledim daha da fazla okursun yani :)))

sağol canım.. inşalah ezberleyebilir.. daha fazla okuyabilirsem okurum tabiki sanada haber veririm. yarın sabah başlıcam okumaya benim adet yeni bitti bu akşam bir güzel banyo yapayım.sonra dua ya başlarım canım..

vaayyyy.herkesler burda......
kızlar ne güzel dizilmişsiniz öyle..
nihal yok heralde......

kızçeler..tefriciye okumak için baş kapatmaya falan gerek var mı acaba....işyerinde molalarda falan okunsa.....

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,seldayavuzguray,hayatkavunici,şeker-leblebi,fatosozel,tben+,cimcimes53+,
dzilmişiz böyle nihal vardı ama çıkmış cnmm bilmiyorum başörtüsünü tatlım kapatmana gerek yok galiba adetli okuyabildiğimize göre

serpil02507,gitmediğine çok sevindim,,,gittin sandım..gitmeeeeeeeeeeee
şeker-leblebi,şekercim,nasılsın canım....
fatosozel,hemşoommmm,denk gelemiyoruz,özledim valla
tben+,tuğbacım,sen nasılsın canım..
cimcimes53+,herşeyi bıkmadan,usanmadan cevaplayan cimcime...sevabın çok vallahi..
nihalla+kızları baya bi kendine getirmeye çalışmışsın canım...başarmışsın da....
seldayavuzguray,seldaaaaa,demek inekler haaa....seni kıskanç seni.....

nihalle başardı bunu evet pozitifitizeye bağladıı biizi sağolsun

,serpil02507,fatosozel+,tben+,cimcimes53+,

üst satırda ismi geçen şahıslar,
topiğe geldiğimde ilk gördüğüm isimlerdi.....çok etkilendim valla şimdi....allah sizi ayırmasıınnnnnnnnnnn........

iyiyim hayatcım allaha çok şükür
sen nasılsın

serpiiiiillllllll mısranın bebişi nasıldı anlatsana
resim çekip bizede gösterseydin
tabi annesi izin verirse :26:

Son düzenleme:

canım benim namaz abdesti olmadan başın açıkda okuyabilirsin ama evdeysen imkanın varsa en güzeli herşeyi abdestle yapmak bunuda yazayım dedim ama işyerinde okuyabilirsin canım benim ...

ne demek canım bildiğim birşey varsa sizlerle paylaşmak ne güzel ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…