Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ama ne yapayımmmm sabah haberlerde gördüm eşime dedim bak gördünmü oda kafayı yiyorsun herhalde dedi bende iyi döl tutmuş dedim

canlanalım değilmi yaaa ayyy oynamak istiyorummm

slm cn ii sen nasılsın

,serpil02507,fatosozel+,tben+,cimcimes53+,

üst satırda ismi geçen şahıslar,
topiğe geldiğimde ilk gördüğüm isimlerdi.....çok etkilendim valla şimdi....allah sizi ayırmasıınnnnnnnnnnn........

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar..
banada 500 tefriciye yazın...
bencede biraz oynayalım yaaa dökelim kurtlarımızı atalım üstümüzden olumsuzlukları...
:118::118::92::92::92::92::92::92:

canım özelden 10 dk muhabbeti var ya yazamadım çokk teşekkür ederim kader arkadaşım rabbım en kısa zamanda yeniden nasip edicek inşallah dinlenme sürem ve ilaçlarım bitsin arkandayım

Işlerden pek giremiyorum geçmişi oku oku canım çıkıyor ben biraz geçmişten geliyorum:))bende okumak istiyorum tefriciyye 500 tanede ben alimmi

canımm sorun etme bazen stresle alakalı yüksek çıkabilir kısa bir ilaç tedavisi ile düzene girer merak etme sen

bilemiyorum fsh menapoz ile ilgili bir hormon biliyorsun eh benim yaşımda 40 ilaçla filan nasıl düzeltecekler onuda bilmiyorum. biraz stres oldum yani

sen nasılsın nihalcim daha iyisin değilmi canım

bilemiyorum fsh menapoz ile ilgili bir hormon biliyorsun eh benim yaşımda 40 ilaçla filan nasıl düzeltecekler onuda bilmiyorum. biraz stres oldum yani

sen nasılsın nihalcim daha iyisin değilmi canım

düşünme kötü şeyler menopoz falan daha var sana stres yapma

daha iyiyim dün kandil diye yüreğime serinlik geldi sanki rabbim sabrını veriyo fatoşcum allahım daha kötüsünden korusun inançlı olmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…