tamam canım 100 düştüm senden 400 kaldı ona göre :))))
nihalim,,size de sorabileceğim bişeydi de,şimdi açık açık sorulabilecek bişey değil...kısaca abdest şu şekilde bozulur mu gibi bi soru.....(yani şu şeklidesini burada yazamayacağım için özelden yazdım......)))...çok merak ettin dimi?????
az olsun öz olsun sıkma sakın benim o ay toplam çalışma 5 gece kısmet işte
Selam kızlarrrrrrrrrrrr
ancak girebildimm iş bitmiyorki...
herkes iyidir umarım.....
aşk tesadüfleri sever filmini izlemeyen varmı...
yoksa hemen gidip izleyinnn. akşam bayıldım ağlamaktannn
çok güzel masal gibi bir aşkk filmiiii
tamammm 400 adet okurum
evet evet çok merak ettim ama aklımdanda bazı şeyler geçti sende şimdi onları merak ettin dime
bende hafta sonu inşallah dr den sonra gidicem ama bu ara çok ağladım yaş kalmışmıdır:26:
[
evet canım yok bu ay zaten beklentim yok hayırlısı allah bilir tabıkı o güne denk gelince tek seferde oluyo zaten diğer çalışmalar boşa allah cümlesine sağlıklı versin önce bizlere sağlık huzur versin hayırlı evlat nasıp etsin
bende hafta sonu inşallah dr den sonra gidicem ama bu ara çok ağladım yaş kalmışmıdır:26:
yaaa.nihal yaa...valla merak ettim.....
sen komık şeylere git eyvah eyvah 2 mesala ağlamaklı şeyler izleme benceeee canım arkadaşımmm
aminnn canım
bana 2 ay yasak şimdilik doğum kontrol hapı içiyorum ilk kez çok tuaf 1 ay rahim duvarlarını toparlasın diye verdi inşallah 2 ay sonra yasak kalkar gerçi benimde zamana ihtiyacım var önce korkularımı yenmeliyim
ilkini izlemiştim bende eminim komıktır
gittim ona çok güldüm hatta ilk vizyona girdiğindeama eğlenceli bişiler bulurum kendime
kızlar bi arkadaşım aradı,başka bir arkadaşımız birazdan bi ameliyata girecekmiş,(adı mehtap)...troid kanseri teşhisi konmuştu...bi iki bişeyler okuyabilir miyiz hemen şimdi.....
canımm geçmiş olsun iyi geçer inş.ameliyat Rabbim şifa versin...
ben hemen bi yasin okucam mehtap arkadaş için....
selam kızlarrrrrrrrrrrr
ancak girebildimm iş bitmiyorki...
Herkes iyidir umarım.....
Aşk tesadüfleri sever filmini izlemeyen varmı...
Yoksa hemen gidip izleyinnn. Akşam bayıldım ağlamaktannn
çok güzel masal gibi bir aşkk filmiiii
hayatçım allah yardımcısı olsun şifa versin rabbim eşine evlatlarına ailsene ve sevdiklerine bağışlasın inş.....
[sıze="3"]kızlar bi arkadaşım aradı,başka bir arkadaşımız birazdan bi ameliyata girecekmiş,(adı mehtap)...troid kanseri teşhisi konmuştu...bi iki bişeyler okuyabilir miyiz hemen şimdi.....[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?