Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tamam canım 100 düştüm senden 400 kaldı ona göre :))))

tamammm 400 adet okurum

evet evet çok merak ettim ama aklımdanda bazı şeyler geçti sende şimdi onları merak ettin dime

Selam kızlarrrrrrrrrrrr
ancak girebildimm iş bitmiyorki...
herkes iyidir umarım.....

aşk tesadüfleri sever filmini izlemeyen varmı...
yoksa hemen gidip izleyinnn. akşam bayıldım ağlamaktannn
çok güzel masal gibi bir aşkk filmiiii

[
az olsun öz olsun sıkma sakın benim o ay toplam çalışma 5 gece kısmet işte

evet canım yok bu ay zaten beklentim yok hayırlısı allah bilir tabıkı o güne denk gelince tek seferde oluyo zaten diğer çalışmalar boşa allah cümlesine sağlıklı versin önce bizlere sağlık huzur versin hayırlı evlat nasıp etsin

bende hafta sonu inşallah dr den sonra gidicem ama bu ara çok ağladım yaş kalmışmıdır:26:

aminnn canım

bana 2 ay yasak şimdilik doğum kontrol hapı içiyorum ilk kez çok tuaf 1 ay rahim duvarlarını toparlasın diye verdi inşallah 2 ay sonra yasak kalkar gerçi benimde zamana ihtiyacım var önce korkularımı yenmeliyim

kızlar bi arkadaşım aradı,başka bir arkadaşımız birazdan bi ameliyata girecekmiş,(adı mehtap)...troid kanseri teşhisi konmuştu...bi iki bişeyler okuyabilir miyiz hemen şimdi.....

evet operasyon geçirdin ya sen şimdi olsun 1 ay nedir ki çabuk geçer korkularını da olumsuz düşünme bence komık güldüren şeyler izle , eğlenceli şeyler yap geçer allah herşeyi biz insanoğluna vermiş insanoğlu herşeyin altından kalkıyo inan sabır versin allah verirde inanıyorumkı allah izin verirde ol derse inşş çok tatlı bi bebeğin olucaktır

gittim ona çok güldüm hatta ilk vizyona girdiğinde ama eğlenceli bişiler bulurum kendime
ilkini izlemiştim bende eminim komıktır

kızlar bi arkadaşım aradı,başka bir arkadaşımız birazdan bi ameliyata girecekmiş,(adı mehtap)...troid kanseri teşhisi konmuştu...bi iki bişeyler okuyabilir miyiz hemen şimdi.....

canımm geçmiş olsun iyi geçer inş.ameliyat Rabbim şifa versin...
ben hemen bi yasin okucam mehtap arkadaş için....

bende bu cuma gidecem kurtlar vadisinde bile ağlayan ben onda ne olur halim bilmem eşimde sulu göz beraber ağlarız artık

[sıze="3"]kızlar bi arkadaşım aradı,başka bir arkadaşımız birazdan bi ameliyata girecekmiş,(adı mehtap)...troid kanseri teşhisi konmuştu...bi iki bişeyler okuyabilir miyiz hemen şimdi.....[/sıze]

rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah küçük meleğine bağışlar sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…